Lekkere en stoere stappers

Mijn kleine man was al weer uit zijn Shoesme schonen gegroeid. Geweldig hoe snel zijn nieuwe schoenen geleverd werden. Nu kan hij weer lekker stappen in zijn nieuwe stoere Shoesme schoenen.

Hele fijne kwalitatief goede schoenen.

De schoenen geven veel steun, maar ademen ook goed. Fijne schoenen!

Snelle levering alleen waren de sandalen veel ye groot

Fijne goede schoenen voor mijn zoontje gevonden!

Door zoekfunctie goed kunnen vinden wat ik zocht. Foto's geven goed beeld.

Fijne en mooie schoenen.

Erg fijne schoenen, kunnen gemakkelijk in de wasmachine en zijn comfortabel voor de kindervoetjes

Super goede en snelle levering met super goede kwaliteit !!

Deze schoenen zijn voor mijn zoon van 49 jaar !! Dus echt geen kind meer !! Hij heeft het syndroom van down. Bij deze schoenen kunnen de steunzolen goed ingelegd en gebruikt worden !! Bij andere merken is dat vaak onmogelijk omdat zij geen uitneembare binnenzool hebben !! Bovendien is het vaak niet mogelijk om hem ándere schoenen te laten passen !! Hij wil vaak geen anderen !!! Dus gooien wij de oude schoenen niet weg voordat hij nieuwe heeft !!

Eindelijk brede schoenen in goede kwaliteit

Fijn om eindelijk schoenen voor mijn dochter te hebben die breder vallen. Het leer is soepel, maar de zool had van mij soepeler gemogen.

Super mooie leuke en goeie schoen!

Ik vind de schoenen er mooi en fijn dat de zool eruit kan. Wel heb ik met 2 paar als problemen gehad met de rits. Deze gaat kapot. Verder super fijne goeie schoen

Fantastische schoenen!

Zien er super leuk uit en mn dochter van 20 mnd loopt en rent er heerlijk op!

Fijne schoentjes

Veel keus uit mooie printjes en goede zooltjes voor zowel beginnende lopers als drukke rondrenners. Snel verzonden en geleverd!

Fijne schoenen voor de eerst stapjes

Super fijne stevige schoenen!

Onze zoon loopt erg goed op deze schoenen! Erg goede kwaliteit en ook nog eens super leuk!

Snel en goed

De schoenen werden snel geleverd. Netjes verpakt en een leuke tas erbij. Top!

Mooie schoenen snelle service

Flitsende, goede sneakers in no time binnen

Op en top tevreden. Snelle levering, kwaliteit zoals verwacht van shoesme; soepel leer, goede pasvorm, duidelijke aanwijzingen voor het opmeten van je kind.

Fijne eerste schoentjes voor ons kleintje

Fijne flexibele schoentjes om de eerste stapjes goed mee te kunnen gaan zetten. Gemakkelijk aan te doen.

Perfecte loopschoentjes voor een dreumes

Onze dreumes loopt perfect met deze schoenen. Hiervoor liep hij wat ongemakkelijker. Hij voelt zich veel prettiger met lopen op deze schoentjes met flexibele zolen. Echt een aanrader voor kleintjes die goed willen leren lopen en rennen.

Goede kwaliteit schoenen mooi design

Goede kwaliteit schoeneb en mooi design passen goed

Prachtige schoenen!

Mooi design. Goede kwaliteit.

Hele leuke schoenen . Snelle levering

Snelle verzending

Ene dag besteld, volgende dag in huis.

Mooie schoenen, retour ivm te klein

Mooi schoentje, alleen te klein dus retour gestuurd.

Super stoere en goede schoen

Stoere sneaker met goede pasvorm. Perfect voor de eerste stapjes!

Goede schoenen, goede service

Ik ben blij met de goede schoenen voor mijn zoontje. Daarnaast is het fijn dat de service zo goed is. Hier bestel ik vaker!

Mooie pasvorm

Het zijn leuke sandalen met een fijne pasvorm. Mijn dochtertje loopt er lekker soepel op.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg