Heb ze al 3 jaar en mij dochter wil niks anders

Super goede snelle service en mooie spullen

Hele fijne schoenen voor de eerste stapjes en ze zijn super mooi! Fijne snelle service en altijd mooi verzorgd verpakt. Wij zijn weer blij. En onze kleine meid kan haar eerste stapjes zetten.

Snel geleverd, mooie schoen

Dochter is helemaal blij! De dag erna al in huis en zit als gegoten.

Blij met de bescherming voorkant

Goede pasvorm, alleen bij hoge sneakers met rits moet ik hoge sokken gebruiken, anders doet het pijn op de been!

Altijd prima service!

Perfecte sandaaltje, weer keurig geregeld

Sinds enkele jaren bestel ik schoentjes via Shoes Me. Zeker niet goedkoop maar het geld dubbel en dwars waard. Wat hebben ze er een plezier van

Hele leuke stoere schoenen

Uit ervaring weer de schoenen besteld bij shoesme, snelle levering. Correcte afhandeling. En super goede schoenen, voor mijn zoontje met probleem voetjes.

Schoenen zitten als gegoten!

Fijne service, ruim aanbod in hippe schoenen met een top pasvorm. Prijs/kwaliteit klopt helemaal!

Goede stevige schoen en snel bezorgd

Goede stevige schoen en snel bezorgd. Retourneren ook gemakkelijk en zonder bijkomende kosten.

Snelle service, fantastische schoenen zoals altijd

Altijd snel verzonden, wat niet past of mooi is gratis retour, maar er blijft altijd wat in huis want de kwaliteit is super. Pasvorm goed, maat altijd passend, mooie kleuren en goede kwaliteit.

Super vrolijke sneaker voor de brede voet!

Heerlijk vrolijk schoentje en toch rustig qua kleurtjes. Perfect schoentje voor mijn kind met brede voet. Sluit goed aan en stevig genoeg. En hoe ideaal de klittenband sluiting! Want ik miste de rits bij de veter variant.

Leuke stevige schoenen

Stevig loopschoentje

Snelle en complete levering!

De levering ging erg vlot en ook retourneren verloopt prima. Heel tevreden!

Kwaliteit

Fijne, stevige leren schoenen. Goede kwaliteit. Mijn dochter is er blij mee en ik ook

Fijn dat ze lang genoeg zij en tegelijk smal genoeg!

Mijn dochter was heel erg blij met deze schoenen voor haar verjaardag!

Goede stevige kwaliteit schoenen

De schoenen van Shoesme ervaar ik als stevig en van goede kwaliteit. Zeker wanneer je kind net gaat lopen is het belangrijk om stevige schoenen te dragen. Shoesme voldoet wat mij betreft aan deze kwaliteit.

Goede kwaliteit schoenen

Flexibele schoenen voor de eerste stapjes van een kindje!

Echte top schoenen mijn zoontje loopt er erg goed op!

Het zijn echt top schoenen mijn zoontje kan net lopen en rent er bijna mee weg en supper goed voor de voetjes!

Subliem

Het zijn schoenen, slippers en laarzen van topkwaliteit. Het advies dat vermeld staat op de website is betrouwbaar en mocht je twijfelen kun je het altijd nagaan. Je wordt dan goed geholpen. Het is altijd moeilijk om voor je kind schoensel aan te schaffen en vooral per merk kan het heel erg verschillen hoe het valt. Ik koop daarom het liefst enkel schoenen van Shoesme. Leuke designs, goede kwaliteit, betrouwbare informatie.

Goede pasvorm

Snel geleverd en prachtige sandalen voor mijn dochter!

Goede schoentjes

Het zijn fijne schoentjes en het bedrijf neemt persoonlijk contact op bij vragen

Hoge kwaliteit schoentjes, niet goedkoop

De schoentjes zijn echt van een mooie kwaliteit. Helemaal van leer en heel mooi afgewerkt. Wij hebben babyschoentjes met klittenband gekocht en dat is echt een aanrader.

Snelle service en super goede schoenen!!

Van begin af aan hebben wij al shoesme schoenen voor onze zoon. En deze zitten hem altijd meteen lekker! Super blij mee. Nu sinds kort pas online besteld en dat bevalt ook super goed. Wij gaan zeker vaker online kijken.

Gewoon super.

Shoesme weet hoe het moet. Schoentjes besteld voor mijn kleinste vriend en ja hoor de volgende dag waren ze al toegekomen!!! Can't be happier! Topbedrijf!!!

Lijk leer is het niet

Ga ze terug sturen