Hippe, stevige schoenen

Ik ben echt super blij met de schoenen van shoesme. De jongens hebben inmiddels heel wat schoenen versleten, maar de schoenen van shoesme gaan veel langer mee en blijven hun stevigheid ook veel langer behouden. Echt een aanrader!

Schoenen zien er net uit als op de foto

Goede kwaliteit, leuke print.

Erg leuke en goede kwaliteit schoenen.

Mijn zoontje is helemaal gek van deze schoenen. Ideaal met klittenband en een goede neus zodat de voorkant niet zo snel stuk gaat. In het begin zijn ze een beetje stug maar daar hebben we geen last meer van. Ik heb voor mijn oudste ook een paar gekocht (hij koos een ander printje uiteraard).

Hele fijne webshop

Hele fijne en prettige webshop. Groot assortiment, goede uitleg en begeleiding. Duidelijke maatadviezen. Ideaal voor kleine kindervoetjes die snel groeien

De beste kinderschoenen voor elke kindervoet

Sinds mijn zoontje zijn eerste stappen maakte loopt hij al op de sneakers van Shoesme. De stevige en comfortabele pasvorm zorgen ervoor dat deze schoenen echt uniek zijn. Mijn zoontje heeft nu maat 35 en nog steeds blijken de Shoesme's het fijnste te passen.

Wat een leuk, eerste schoentje voor onze meid. Maar wat nog belangrijker is: het is een fijn, degelijk, comfortabel schoentje. Perfect voor haar eerste stapjes. Snelle levering met ideaal pasmaat-kartonnetje.

Mooie schoenen! Binnen 24 uur in huis

Altijd een goede ervaring met Shoesme!

Prachtig schoentje

Fijn schoentje voor kleine voetjes om te leren lopen. Snelle levering en goede service

Snel geleverd. Leuke en goede passende schoenen.

Perfect eerste schoentje, snel geleverd!

Mijn dochter kon niet met de rest van de kindjes mee naar buiten omdat ze nog geen schoentjes had. S’avonds direct besteld, volgende dag binnen. Zitten top en dametje is helemaal blij!

Gave schoenen en snelle levering!

Schoenen zijn van goede kwaliteit, valt wel iets kleiner, dus maatje groter bestellen

Netjes verpakte schoentjes voort onze kleindochter. Zitten er héél leuk en stevig uit. Ze krijgt zeer pas in april dus hoe ze zich houden weert ik nog niet

Positief en prettig

Mooi stevig en goed passende schoen.

Goede schoentjes qua voetbed en zool

Wordt snel bezorgd Keurig ingepakt

Goede prijs kwaliteit! Leuke schoenen!

Twee gelukkige kinderen

Ik had leuke sneakers besteld voor de jongste, ben er helemaal blij mee. Goede kwaliteit en mooie degelijke schoenen voor een top prijs. Toen hij ze aan zat vond de oudste ze zo gaaf en wilde ze ook! Twee kinderen gelukkig dankzij shoesme!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit schoenen, snelle & nette levering

Fijne service en super schoenen

Mijn dochter van 9 heeft eigenlijk alleen maar Shoesme. Het zit goed en is betaalbaar. Dit is ook weer een super leuke schoen.

Pien en Femke ( mama) hebben deze samen geshopt.

Pien vind ze erg lekker zitten en vind ze super mooi! Voor de zomer❤️ (Dit alles is geschreven door Pien mijn dochter)

Snelle service, super kwaliteit

Shoesme heeft altijd goede kwaliteit schoenen en sandalen. Vorig jaar van een ander merk sandalen gekocht voor de kinderen en daar had ik al snel spijt van. Nu weer mooie van Shoesme gekocht, dan weten we gewoon dat ze het hele seizoen mee gaan!

Snelle levering goede kwaliteit schoen

Shoesme is een favoriet merk van me

Shoesme, daar loop ik mee weg!

Goed en snel

Goede kwaliteit schoenen

Shoesme heeft goede kwaliteit schoenen en vrolijke prints. Wel duur, maar schoenen gaan langer mee.

Leuk goed zittende schoenen

Makkelijk aan te trekken schoenen wel ff wennen met een wat hardere zool

Goede leuke schoenen

Goede kwaliteit schoenen en altijd originele details.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg