Goede leuke schoenen

Goede kwaliteit schoenen en altijd originele details.

kwalitatief goede en leuke schoenen

kwalitatief goede en leuke kinderschoenen, ook snel in huis

Mooie schoenen, goede kwaliteit prijs verhouding

Mijn zoon vond de schoenen die ik had uitgekozen meteen geweldig toen ik ze uit de doos haalde. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen op kwalitatief goede schoenen lopen omdat ze dit hun hele leven meedragen en een kindervoet kwetsbaar is. Shoes me schoenen zijn modieus en van hele mooie stevige kwaliteit! Ik ben fan!

Leuke schoenen. Dochter is er blij mee

Mijn dochter van bijna 3 is erg blij met haar nieuwe schoenen. Zijn leuk en voelen goed aan qua kwaliteit

Nu voor de tweede keer de loopschoentjes besteld en ben er zo blij mee!! Zitten weer als gegoten en kan iedereen schoenen van Shoesme aanraden!

Snelle levering en mooi sandalen

Superfijn

Superfijne eerste stappertjes voor ons kleine mannetje. Goed voetbed en lekker zacht zooltje!

Dochter is er blij mee!

Leuke sneaker en ook goed schoon te maken. Wel zo handig met een actieve kleuter :-)

Knappe kinder schoenen

Goede duidelijke site met knappe kinder schoenen. Schoenen van hoge kwaliteit.

Vlotte bestelling en levering! Leuke en goede schoentjes voor de kleintjes!

Leuke schoenen voor een goede prijs

Goede stoere schoenen en snel bezorgd

Hele leuke schoenen gevonden die wat meer kleur heeft dan andere die ik zag. Het zijn vervolgens goede stevige schoenen en lekker stoer voor mijn 2 jarige! De bezorging ging ook goed en binnen een paar dagen waren ze binnen. Ik vind shoesme een aanrader!

Het meetsysteem is ideaal,gegarandeerd de goede maat schoenen!

Voor de eerste schoentjes kwam ik op de site van shoesme.geen idee welke maat we nodig hadden...dus even een schatting gemaakt met pen en papier. Winkelmandje gevuld en het shoesme meetsysteem ook besteld. Eenmaal de bestelling thuis eerst de voetjes van onze dochter opgemeten en passen maar. En dan nog keuze stress welke we gaan houden :)

Snelle levering en een blij kind

De schoenen werden snel geleverd. Mijn zoontje kreeg de schoenen aan om te passen en was direct blij. Hij kon hier, aan de hand, goed op lopen, doordat ze schoenen soepel en licht in gewicht zijn.

Aanrader!

Snelle verzending en erg blij met de megagave sandalen voor mijn dochtertje! Aanrader!

Fijne koopervaring

Breed aanbod, overzichtelijke site en leuke spaaractie.

Goede kwaliteit/prima service

Altijd zeer tevreden. Foutjes/klachten worden altijd keurig en snel opgelost. Schoenen zijn super van kwaliteit. Ideaal dat shoesme schoenen met rubber neuzen maakt, hebben we er in ieder geval langer plezier van dan 1 dag (haha) Ik kijk wel eens bij andere merken, maar komen uiteindelijk altijd terug bij Shoesme voor onze 2 dochters.

Twee paar stevige sneakers

Twee paar stevige sneakers waar we heel tevreden over zijn. Een paar is van de Go Bananas lijn. We zijn fan van de goede prijs/kwaliteit verhouding en de rubberen neuzen!

Mooie vrolijke schoenen, snel geleverd

Shoesme schoenen zijn erg mooie schoenen met hippe uitstraling. De kwaliteit, uitvoeringen in leer maakt het dat de schoenen een lange tijd mee gaan en erg fijn lopen/spelen en rennen. Blij met zo’n merk als Shoesme!

Valt niet op maat maar kleiner en smaller

Mijn dochter heeft volgens de maattabel en de voetmeter beide maat 22. Deze valt maar 2 mm langer dan een maat 21 en is 3mm smaller dan een ander merk dat exact dezelfde maten aanhoudt. Gevolg is dat mijn dochter er met geen mogelijkheid in past. In de omschrijving staat dat een groeiende voet een ranke voet is. Dit is niet waar een voet van een dreumes en jonge peuter is vaak juist een volle voet. Hiervoor zijn deze schoenen zeker niet geschikt.

Goede kwaliteit schoenen

Wij bestellen iedere keer weer kinderschoenen bij Shoesme, omdat ze lang meegaan. Zitten goed.

Geweldige eerste sneaker!

Hele mooie witte sneaker met goede soepele zool. Ideaal om als eerste schoentjes te gebruiken.

fijne en vriendelijke service.

Hele goede service. ze hebben me vriendelijk te woord gestaan met goede adviezen en tips. bij twijfel zeker even bellen met klantenservice.

M'n meisje is er super blij mee!

Zitten goed en staan mooi. M'n meisje stapt er trots mee rond.

Goede service!

Snelle levering. Product altijd naar verwachting.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg