Top kwaliteit

Mooie en geweldige schoenen heb ik bestelt! Ze staan mijn prinsesje heel leuk en ze zijn ook comfortabel.

Goede kwaliteit snel geleverd

Mijn zoon van 5 zei meteen deze zit echt heel lekker!

Mooi uiterlijk

Nette schoenen met soepele zool. De inlegzool moet nog wel vormen en de veters zijn lang en breed.

Schoenen gelijk beschadigd

We hebben hele leuke schoenen ontvangen. Helaas is binnen de week de neus van de schoen al dusdanig beschadigd dat ze er al afgetrapt uit zien. Gaat om eerste stapschoentjes (maat 20), die zouden wel tegen een stootje moeten kunnen. Na het indienen van een klacht, kregen we de mogelijkheid om de schoenen te retourneren.

Goede kwaliteit, goede prijs!

Super mooie schoenen, veel keuze en altijd goed advies. Mijn dochter is super trots op haar nieuwe schoenen.

Super goede eerste stap en eerste loop schoenen. Zeker een aanrader.

Altijd goed!

Heel tevreden over de eerste babyschoentjes. Leuke, vrolijke printjes en fijne pasvorm voor de eerste stapjes.

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Schoentjes gekocht voor mijn dochter en zoontje, schoenen lopen goed.

Mooie schoentjes, snel geleverd, goed verpakt. Prima!

Super schoenen

Kids vinden de schoenen geweldig! En het zijn ook goede sxhoenen

Fijne kinderschoenen

Leuke print op de sneakers. Pasvorm is goed en makkelijk schoon te maken.

Stevig schoentje

Sterke schoen die tegen een stootje kan en de rand bij de neus super handig. Goed overna gedacht als je kleintje nog valt of speelt. Leuke print ook. Als je het schoentje beweegt lichten ze leuk op. Blij mee. Wij hebben de bruine met hartjes. De zool is flexibel, maar had wel iets flexibeler nog gemogen vind ik.

Goede kwaliteit, goede service

Schoenen zijn van goede kwaliteit. Service is goed. Snelle verzending

Mijn zoontje loopt er heerlijk op

Mijn zoontje's eerste schoen. Hij loopt er goed op, fijn die flexibele zool!

Mooie schoenen met goede kwaliteit en pasvorm

Veel keuze, snelle levering en goede kwaliteit. Mijn dochter is wederom erg blij!

Super schattig en fijn draagcomfort

We hebben veel verschillende schoentjes besteld maar deze komen veruit de beste. Goed support in de binnenzool maar je kan ze ook goed strak doen met de veters. Wel makkelijk uit doen door het ietsje dus top!

Leuke slof/ schoen

Leuke slof/ schoen. Jammer genoeg nog te groot dus helaas terug moeten sturen.

Altijd goede schoenen met mooie pasvorm en mee met de mode. Onze meiden weten eigenlijk nooit wat ze moeten kiezen omdat er zoveel te kiezen valt!

Ideaal

Handige voetmeter met groeiruimte.

Een stap naar achter tien naar voor

Ik en de meiden waren dolenthousiast, maar na een week is het klittenband van allebei hun schoenen al kapot. Erg jammer, maar Shoesme neemt volledig verantwoordelijkheid. Terwijl het eigenlijk het schoenmerk zelf is wat mankementen vertoond en niet de webwinkel. Geld keurig terug gekregen en zeer goed geholpen door klantenservice. Zo heb ik het nog niet eerder ervaren.

Prima geregeld allemaal

Mooie schoenen en goede informatie op de site.

In één woord: goed!

Ik heb schoenen besteld voor mijn 15mnd oude zoontje die net zijn eerste stapjes heeft gezet. Goede schoenen vind ik nu dus heel belangrijk. De schoenen waren in het echt eigenlijk nog mooier dan op de foto's, en voelen goed duurzaam aan. Hij kan natuurlijk niet aangeven of hij ze ook daadwerkelijk lekker vind zitten, maar als ik de schoenen pak steekt hij meteen zijn voetje uit! Hij wil alleen nog maar lopen, dus ik denk dat dat wel goed zit (pun intended) :)

Geweldig mooie en fijne schoenen

Gewoon top

Stoere meidenschoenen, leuk model en volgens dochterlief zitten ze heerlijk. Goede service, schoenen snel in huis.

Mooie schoenen

Leuke schoenen, zijn nog niet gedragen. Dus kan er nog weinig over zeggen. Maar mijn dochter vond ze bij het passen erg fijn zitten.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg