Leuke en degelijke schoenen

We zochten naar schoenen die mijn zoon zelf aan en uit kon doen. Met deze klitteband schoenen lukt dat goed. Hij vindt ze gelukkig zelf ook mooi.

Super mooie schoentjes, heel blij mee!

Ik heb nu schoentjes voor mijn zoontje voor deze winter en ik vind ze zo leuk en ze zitten top dat ik ook een paar voor volgende winter al heb besteld. Een gokje natuurlijk met de maat maar ik durfde het risico wel te nemen. Het zijn echt mooie, stoere schoenen, ik wil geen andere volgende winter!

Sandra

Heel mooie schoenen en comfortable

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en schoenen zijn van hele mooie kwaliteit

Fijne schoentjes

Ideaal voor ons meisje die net gaat staan.

Goede schoenen, snelle levering

Erg fijne schoenen. Love het recycle-bare aspect van de Go Bananas. Instappers voor de baby gekocht, de maattabel klopt precies en ze zitten als gegoten. Ook sneakers voor de kleuter gekocht, lekker stoer en hij kan ze zelf aandoen. De levering was ULTRA snel!

Opnieuw mooie schoenen,en snelle levering!

We hebben al veel bestellingen gedaan bij shoesme, fijne schoenen, goede service en snelle levering,top!

Snel, hoge kwaliteit en blije dochter

Wat wil je nog meer? Oh ja, een goede prijs. De verhouding snelheid, kwaliteit en prijs ervaar ik als prima. Wel 1 tip, de fraaie Shoesme verpakking van het formaat verhuisdoos mag een volgende keer wat kleiner zodat de schoenen en doosje niet gehusseld wordt.

Veel keus

Stevige stappers

Goede,snelle levering en service.. Bij vragen wordt er snel gehandeld. Bestellen en retourneren heel gemakkelijk. AfterPay is ideaal! Vooral in de Corona tijd en de winkels niet open waren. Je besteld een paar schoenen houd wat je wil hebben en de rest gaat kosten loos terug. Tot nu toe loopt mijn zoontje van 18 mnd nog het best op deze schoenen.

Stevige mooie schoenen

Fijne schoenen alleen lastig aan te krijgen

Is goed

Ook goed

Nice design

Very nice shoes

Fijne ervaring!

De schoenen zijn top! Maat opgemeten met de shoesme meetlat. Toch waren de schoenen wel echt te groot. Veel te leuk om terug te sturen, dus nog even de kast in gedaan. Supersnelle service en verzending.

Goede model met leuke print

kunne tegen een stootje

Mooie schoen maar slechte rits

Het klittenband liet al heel snel los van de schoen en de risten gaan bij het lopen steeds open.

Super service vanuit Shoesme

Ging wat mis met de levering maar ontzettend goed opgelost en snel ook door shoesme. Mijn zoontje loopt super goed met zijn schoentjes van Shoesme. Super kwaliteit. En zien er mooi uit. Bedankt voor de service!

Goede kwaliteit en een snelle afhandeling

Iknheb de eerste schoentjes voor ons dochtertje besteld. Goede kwaliteit en snelle afhandeling van alles. Dankjewel voor top service

Super comfy en hippe schoenen voor mijn baby

De schoenen van Shoesme zijn super comfortabel en fijn voor mijn baby zonder dat ze consessies doen aan het uiterlijk. Vaak zijn comfy schoenen niet heel moe, masr die van Shoesme zijn zo leuk dat volwassenen ze zelfs qua look zouden dragen Mijn kleine loopt er stoer en comfy bij :) Aanrader voor iedereen die de gezondheid en comfort van hun kleintje hoog in het vaandel heeft staan!

Mooie schoenen, die heerlijk zitten

Op de website van shoesme vinden wij altijd mooie producten. Dit keer laarzen en een rugzak. Roze laarzen met bloemen, waar wordt een meisje van 5 gelukkiger van?

super leuke en goede schoentjes

prettige schoenen om de eerste stapjes mee te doen, en leuke print

het zijn prachtige schoenen, makkelijk aan te doen.

Wij kopen alleen maar dit merk sinds de kleine is gaan lopen. Ik heb nog wel een tip voor u: laatst kreeg ik een mail van hoe ik het beste de schoenen kon verzorgen/onderhouden. Het zou fijn zijn al u die adviezen bij elk paar schoentjes die wij bestellen op papier bij zou kunnen voegen.

Betaalbare schoen dat er ook nog duurzaam uitziet!

Ik zocht een betaalbare schoen, geschikt voor winterse omstandigheden te doorstaan. Die heb ik gevonden bij schoesme! betaalbaar, duurzaam en mijn kindje kan deze perfect alleen aan en uit doen, geweldig!

Prima service, snel geleverd

De schoenen waren enorm snel in huis, het bestellen via de site was heel eenvoudig en het retourneren van schoenen die ons niet bevielen was ook makkelijk en zonder problemen. Al met al dus een fijne site om te bestellen!

Mooie stevige schoenen. Niet duur gezien de kwaliteit.

Snelle levering van mooie, stevige schoenen van goede kwaliteit

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg