Leuk maar stuk

Het zijn heel leuke schoenen maar na 3 dagen dragen was er al 1 stuk!!

Goede schoenen duidelijke pasmethode om te kijken wat de juiste maat is.

Goede stevige schoenen, een aanrader en makkelijk ook het shoes me meetsysteem.

Leuke aanbieding en goede kwaliteit!

Omdat wij leren schoenen een fijne schoen vinden. Zoeken wij hier als eerste naar. Toen ik bij Shoesme uitkwam via google, was ik helemaal enthousiast. Een goede stevige leren kinderschoen, maakte ons blij. En helemaal met deze aanbieding!

Goede schoentjes..

Goede stevige en mooie schoentjes tegen een betaalbare prijs... Als ze in de aanbieding zijn. K ben heel blij met de schoentjes. Helemaal verliefd. Tot gauw weer

Heerlijke laarzen!

Wat een geweldige laarzen! Ze zitten volgens mijn dochter héérlijk (en dat is bij haar niet vanzelfsprekend) en, niet geheel onbelangrijk, ze zien er ook héél leuk uit. Kortom, wij zijn verliefd!

Ideale eerste schoentjes

Ze zien er heel netjes uit maar zitten ook heel goed. Zijn de eerste schoentjes van mijn zoontje en hij kan er buiten heerlijk op lopen. Zijn stevig maar zool is ook te buigen dus ideaal.

Top schoenen,echt blij mee

Heel mooi en goed gemaakt!

Top schoenen

Mijn zoontje heeft elke fase schoenen aan gehad alleen jammer dat de maat van hem er nu niet meer tussen zit. Bij mijn dochtertje begin ik nu weer met de schoenen van jullie

Snelle levering en heel fijne schoenen

We kregen de schoenen snel bezorgd. Maar belangrijker: de schoenen zijn mooi, soepel en daardoor makkelijk aan te trekken! Ons zoontje loopt er goed op.

Blij mee!

Super leuke schoentjes!

Het eerste paar schoentjes voor mijn dochter was van Shoesme, zo tevreden over dus het tweede paar moest er ook van zijn! Heel blij met de leuke print en de flexibiliteit van de schoen.

Mooie en stevige schoenen

De schoenen zien er mooi uit en zijn ook soepel en slijtvast wat ik erg belangrijk vindt bij kinderschoenen. Door de neus en het materiaal blijven ze lang mooi

Neuzen worden al kaal

Mijn dochter is 5 jaar en speelt dus ook nog op de grond. Het is wel een echt meisje dus geen rouwdouwer zeg maar… Maar na 2 dagen school is er al slijtage op de neuzen van de schoenen. Dat vond ik toch wel jammer van kinderschoenen. Mvg patricia

Goed kwaliteit!

Goede kwaliteit, goede service

Ik ben over het algemeen tevreden met de kwaliteit en prijs van de schoenen van Shoesme. Heb inmiddels al 5 paar schoenen van Shoesme voor de kinderen besteld en de kwaliteit blijkt steeds weer erg goed. Laatst 1 keer een probleempje met de rits, maar Shoesme boodt een passende oplossing.

Mooie en degelijke schoentjes!

Wij zijn heel tevreden met de eerste schoentjes van shoesme van ons zoontje. Ze gaan makkelijk aan en uit, zijn degelijk en de schoentjes werden snel geleverd.

Stoere schoenen die super lekker lopen

Mooie sneakers met een goed voetbed! Onze zoon kreeg de schoenen aan en zei “woow dit zit lekker” Gratis verzenden en gratis retour! Super fijn!

Leuke en comfortabele schoenen

Schoenen zitten prima, zijn van goede kwaliteit, snel geleverd en dochter vindt ze ook prachtig!

Comfortabel schoentje

De zool ziet er comfortabel uit. Verder wil mijn zoon ze graag aan. Hij loopt er goed op.

Perfecte schoenen

Snelle service, goede pasvorm

Fantastische hippe schoenen voor topprijzen

Op aanraden van vrienden een paar shoesme schoenen gekocht voor mijn zoontje en sindsdien helemaal fan van dit merk. Hippe en stoere schoenen die ervoor zorgen dat mijn zoon leert om goed te lopen en zijn voeten goed af te wikkelen. Een absolute aanrader

Top kwaliteit!

Shoesme is mijn favoriete merk voor de schoenen van mijn kinderen. Goede pasvorm, goede kwaliteit en over het algemeen nog redelijk betaalbaar.

Sluit goed aan om haar voet en ze kan er makkelijk mee bewegen, stappen zetten. De zool is stroef, waardoor ze niet snel uitglijdt, als ze aan de tafel staat.

Dochter is zo blij met haar schoenen

Dochter is bij met haar nieuwe schoenen

Mooi en goed

Goede schoenen alleen waren de zolen wel wat vies….

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg