Goede service, hoge kwaliteit schoenen

Snel geleverd, mooie schoenen, veel keuze!

Mooie degelijke sneakers

Het merk doet keer op keer wat het beloofd: goede schoenen (met goed voetbed) maken voor kinderen. Het fijne is dat ze ze ook nog hip maken waardoor mijn kids ze ze ook graag willen aanhebben. Jammer dat ze best wel duur zijn; gelukkig doet shoesme aan uitverkoop en ook dan heb je nog ruime keuze om een mooie aanbieding te scoren.

erg mooie em goede schoenen!

Mooie schoenen, door dochter ook enthousiast ontvangen, en goed om op te kunnen rennen en springen. Snel bezorgd ook!

Snelle service en top kwaliteit

Een super snelle service waardoor de kleine meid haar nieuwe schoenen de volgende dag al aan kon. Goede kwaliteit en goede sale!

Goede schoenen

De schoenen zijn stevig en lopen goed.

Geweldig!

Super fijne site, snelle levering! En mijn kleine mannetje vind de schoenen van shoesme heerlijk!?

Snel geleverd in goede staat

Bestelling kwam snel en in goede staat. Perfect.

Reageren snel

Snelle klantenservice, mooie producten

Geweldig stoere en goed zittende schoen

Onze zoon vindt het fijn om zijn schoenen te dragen. Ze sluiten goed aan en hij kan er mooi mee stappen ! Ook het oog wil wat en ze hebben dan zeker voor onze zoon een stoere look !

Snelle service mooi kwaliteit

Fijn en goed

Super mooie stevige laarsjes.

Hele fijne stevige laarsjes met stootneus. Dit is echt een uitkomst bij onze dochter die alle neuzen binnen een dag kapot wist te krijgen. Helaas nu een pechpaar gehad waar de rits snel van kapot was. Maar dit word meteen netjes opgelost bij Shoesme. Top service!

Snelle levering, heel blij mee.

Van deze leuke lknderschoenen van goede kwaliteit wordt je helemaal vrolijk.

Goeie schoen

Ik heb al 4x hetzelfde paar schoenen besteld voor mijn zoon. Deze schoenen passen perfect om zijn spalk en zo hoeft hij geen aangepaste schoenen gelukkig. Helaas moet ik wel 2 paar kopen in 2 verschillende maten want de spalkvoet is groter dan de andere voet. Daardoor blijven er 2 schoenen ongebruikt over, dat is wel zonde. Wat me wel opvalt is dat de rits in de schoenen relatief snel kapot gaan. Nu weer in 3 maanden. Zelf gebruiken we hem al niet meer maar op de opvang of bij oma wel en dat is wel zonde.

Hele fijne schoentjes!

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit. De schoentjes zijn erg soepel en lekker stoer. Makkelijk aan te trekken en ons zoontje loopt er goed op. Het meetsysteem is ook erg handig, dat ons zoontje het idee heeft dat het systeem ‘lava’ is en z’n voet er niet op mag zetten kan het systeem ook niks aan doen natuurlijk! ;)

Super snele leverimg, veel keuze en top klantenservice. Nou, die schoenen zijn er ook leuk. Only the best for my little girl!

Leuke schoenen die snel geleverd zijn

Leuke schoenen, snel geleverd, blije dochter.

Super tevreden over de goede en snelle service!

Ik ben super tevreden over de service. De bestelling was makkelijk om te doen en het pakket werd de volgende dag afgeleverd aan huis. Dat kunnen vele bedrijven nog niet zeggen.

Super gave schoenen en super snelle levering

Mooie schoenen, perfecte pasvorm! Super snelle levering!

Pasvorm niet goed

De schoenen van shoesme vallen heel erg breed en groot, ook op de wreef zitten de laarsjes erg los. Heel jammer want de laarsjes zien er wel erg leuk uit. Daarom moet ik de laarsjes nu weer retour sturen.

Shoesme hoge blauwe laars met dotjes super!!

Shoesme hoge blauwe laars met dotjes wat was mijn dochter blij super mooi pasvorm sluit mooi om haar benen aan. Lopen heerlijk niet zwaar.

Mooie schoenen en snel geleverd

Mooie schoenen en snel geleverd.

Prachtige schoenen goede service

Leuk schoentje maar erg kwetsbaar

Laarsjes netjes op tijd ontvangen. Lijkt alsof ze niet helemaal dicht gelijmd zijn aan de voorkant en materiaal blijkt heel kwetsbaar.

Kwaliteit

Fijne schoenen van kwaliteit met leuke printjes

Top service mooie schoentjes

Snelle levering, mooie leren loop schoenen

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg