Hele leuke en ook goede schoentjes voor een prima prijs! Ze loopt als een prinses!
Hi π, Dankjewel voor je leuke review! π Wat heerlijk om te horen dat je dochter zo blij is met haar schoentjes β en dat ze loopt als een prinses! πβ¨ Goede kwaliteit en een mooie prijs, dat is precies waar we trots op zijn. Hopelijk mag ze nog heel veel koninklijke stapjes zetten in haar Shoesmeβs! π Groetjes, Team Shoesme π
Top en snel!
Hi Aileene π, Dankjewel voor je top-review! π Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen β daar doen we het voor! πβ‘οΈ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik ben altijd super tevreden geweest met de schoenen van Shoesme! Ik heb een tweeling en vanaf de eerste schoentjes hebben we alleen maar shoesme schoenen gekocht. Ik vind het heel belangrijk om goede schoenen voor onze dochters te kopen omdat dit natuurlijk heel belangrijk is voor de ontwikkeling van de voeten. De fysiotherapeut in het ziekenhuis van onze dochter is altijd heel enthousiast over deze schoenen omdat ze voldoende steun geven, een goede flexibele zool hebben en ze ziet er natuurlijk ook nog prachtig uit! Ik vind het ook heel fijn dat de schoenen heel mooi blijven. Soms zie je kindjes met schoenen waarvan de neuzen kapot zijn, bij shoesme schoenen heb ik dat nog nooit gehad. Dit dankzij de rubber neuzen. Echt top!!
Hi Deb π, Wat een prachtige en uitgebreide review β ontzettend bedankt! π Zo bijzonder om te horen dat jullie vanaf de allereerste stapjes van je tweeling voor Shoesme hebben gekozen π§π§. We voelen ons echt vereerd dat onze schoenen jullie vertrouwen hebben Γ©n dat ook de fysiotherapeut in het ziekenhuis zo enthousiast is over de ondersteuning en flexibiliteit van onze modellen. Dat is precies waar we ze met liefde voor ontwerpen: voor de gezonde ontwikkeling van kindervoetjes πͺπ. En super dat je ook de duurzaamheid benoemt β die rubber neuzen zijn er niet voor niets! π Het doet ons goed te horen dat ze mooi blijven, zelfs bij intensief gebruik. Dankjewel voor je trouwe vertrouwen en deze fijne woorden. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie kwaliteit, snel geleverd
Hi Carla π, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit Γ©n de snelle levering ππ¦. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Simpel bestelproces, hele duidelijke informatie wat betreft de maten, snel geleverd. Top!
Hi Katalin π, Bedankt voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat het bestelproces zo soepel verliep en de informatie over de maten duidelijk was β daar besteden we veel aandacht aan π¦. Fijn dat alles snel en netjes geleverd is! Mocht je in de toekomst nog iets willen aanpassen of tegenkomen, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik vind die schoentjes van shoesme van mooie kwaliteit. Een mooie pasvorm en leuk design. Goede website en snelle levering.
Hi Lotte π, Wat een fijne review β dankjewel! Super om te horen dat je zo blij bent met de schoentjes van Shoesme! Een mooie pasvorm, leuk design en goede kwaliteit zijn precies waar we voor staan πβ¨. En fijn dat ook de website en snelle levering zo goed bevallen zijn! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne winkel. Duidelijk uitleg van maten opmeten. Ideale website om te bestellen. En snel geleverd en makkelijk retour.
Hi Naomi π, Bedankt voor je fijne review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop Γ©n de duidelijke uitleg rondom het opmeten van maten ποΈ. We doen ons best om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken β en snel & soepel bezorgen en retourneren hoort daar natuurlijk bij! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne zooltjes voor de eerste stapjes. Veel keuze en fijn met klittenband! Echte aanrader
Hi Danique π, Wat mooi om te horen dat je zoontje het beste loopt op onze schoentjes β dat is precies wat we hopen te bereiken! πΆπ Onze flexibele zolen en het gemak van klittenband zijn speciaal ontworpen voor de allereerste stapjes. Super dat jullie daar zo blij mee zijn β en dankjewel voor de aanrader! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Alle schoenen die ik tot nu toe heb gekocht zitten als gegoten bij de kinderen. Veel leuke keuzes!
Hi Stephanie π, Wat leuk om te horen dat de schoenen zo goed zitten bij je kinderen β daar worden wij ook blij van! πΆπ§π Fijn dat je steeds kunt slagen tussen onze leuke collecties. We doen ons best om voor elke stijl en elk voetje iets passends te hebben. Dankjewel voor je trouwe vertrouwen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Heb nu al een aantal keer schoenen voor mijn dochtertje gekocht van dit merk. En ze kan er altijd heel goed op lopen door de flexibele zool.
Hi Alyssa π, Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren voor Shoesme hebt gekozen β dankjewel voor je vertrouwen! π Super dat je dochtertje zo goed loopt op onze schoentjes πΆπ. Die flexibele zool is speciaal ontworpen om kleine voetjes optimaal te ondersteunen bij het ontdekken van de wereld β stap voor stap. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Gemakkelijk bezorgd, op de site een handige maattabel zodat je de juiste maat besteld. De schoenen zitten mooi en zijn van goede kwaliteit. Snel bezorgd.
Hi Marieke π, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de schoenen Γ©n het bestelproces! ππ¦ Fijn dat onze maattabel je heeft geholpen bij het kiezen van de juiste maat β dat maakt online bestellen een stuk makkelijker. En natuurlijk top dat de schoenen goed zitten Γ©n snel binnen waren! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
De schoen vormt zich goed aan de voet van mijn dochter. Het heeft een prettige zool, waar ze als beginnende loper goed op kan lopen.
Hi Heleen π, Bedankt voor je fijne review! π Wat mooi om te horen dat je dochter zo goed loopt op haar Shoesme-schoentjes πΆπ. Juist voor beginnende lopers is een soepele zool en een goede pasvorm ontzettend belangrijk β fijn dat jullie dat zo ervaren! We wensen haar veel plezier met elke stap. π₯° Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
In de winkel in Rotterdam hebben we een top service gehad. Goed advies en er werd direct gekeken of de schoenen voorradig waren. Deze waren niet op voorraad maar konden kosteloos thuis worden gestuurd. 2 dagen later hadden we de schoenen.
Hi Darcey π, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Rotterdam πποΈ. Fijn dat er direct werd meegedacht en dat de schoenen alsnog kosteloos naar je zijn verzonden β en supersnel binnen waren! Daar doen we het voor: goede service Γ©n gemak. Hopelijk tot snel weer, in de winkel of online! Groetjes, Team Shoesme π
Wij zijn helemaal fan van Shoesme. In de winter lekker gevoerde sneakertjes en nu het weer mooi weer wordt lage sneakers Γ©n natuurlijk een paar mooie sandaaltjes. Altijd mooie designs, vrolijke kleuren en een perfecte pasvorm.
Hi Nikki π, Wat een heerlijke review om te lezen β dankjewel! π Wat fijn dat jullie zo fan zijn van Shoesme! Van warme gevoerde sneakertjes in de winter tot vrolijke sneakers en sandaaltjes in de zomer βοΈππ©΄ β superleuk om te horen dat jullie elk seizoen bij ons slagen. En dat de designs, kleuren en pasvorm zo goed bevallen, maakt ons helemaal blij! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ontzettend blij met mijn aankoop hier. De schoentjes zijn stevig, van hoge kwaliteit en mooi. Maar hebben ook goed flexibele zolen en een brede neus zoals voor (kleine) kinderen het beste is. Ze zijn stoer en helemaal onze stijl. Helaas was er een verkeerd paar bezorgd, maar door een snelle reactie en oplossing van de klantenservice had ik een dag later al het juiste paar alsnog in huis. Kan gebeuren, en het dan zo snel en goed oplossen is super!
Hi Chantal π, Bedankt voor je uitgebreide en fijne review! π Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de schoentjes β en dat ze qua pasvorm, stijl Γ©n kwaliteit helemaal aansluiten bij wat jullie zoeken πΆπ. Een stevige Γ©n flexibele zool met brede neus is precies wat we kinderen willen meegeven in hun eerste stapjes! En natuurlijk balen we dat het eerst misging met de levering, maar we zijn blij dat we het zo snel hebben kunnen oplossen. Dankjewel voor je begrip Γ©n vertrouwen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Heel fijn voor kindje met een platte brede voet, kon nergens slagen maar deze schoenen zitten perfect
Hi Jeanic π, Wat fijn om te lezen dat onze schoenen zo goed passen bij je kindje! π We weten hoe lastig het kan zijn om goede schoenen te vinden voor kindjes met bredere voetjes β dus het doet ons echt goed om te horen dat Shoesme wΓ©l een match is πβ¨. Comfort en pasvorm staan bij ons altijd voorop! Geniet van de nieuwe stapjes en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
De dochter had nieuwe schoenen nodig. Zij koos ze zelf uit in de overzichtelijke site, voldoende keuze en met moeite kon ze één paar als allermooiste aanwijzen. Snel besteld en ook netjes en op tijd verzonden. Ze is er blij mee!
Hi Renske π, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk dat je dochter zΓ©lf haar favoriete paar heeft uitgekozen op onze site β dat maakt het natuurlijk extra speciaal! π§ποΈ Super om te horen dat ze zo blij is met haar keuze Γ©n dat alles netjes en op tijd binnenkwam. Daar worden wij dan weer blij van! β¨ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Tot nu toe goede ervaringen met schoenen van Shoesme. Ik vind 65 euro voor kleine schoentjes wel veel geld
Hi Jolanda π, Bedankt voor je eerlijke en fijne review! π Wat fijn om te horen dat je tot nu toe goede ervaringen hebt met onze schoenen πβ¨. We begrijpen heel goed dat β¬65 voor kleine schoentjes een investering is β daarom zorgen we ervoor dat ze van topkwaliteit zijn, speciaal ontwikkeld voor kindervoetjes in de groei. πͺπΆ Dankjewel voor je vertrouwen in Shoesme, en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Goede pasvorm en dankzij het meetsysteem hoef ik niet perse naar een winkel om goede schoenen voor mijn kinderen te kopen.
Hi Erika π, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je altijd tevreden bent Γ©n dat ons meetsysteem je helpt om de juiste maat te vinden zonder winkelbezoek ποΈ. Daar doen we het voor β gemak Γ©n een perfecte pasvorm, gewoon vanuit huis! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Hier wilt Nio graag mee lopen, andere schoenen doet hij niet aan.
Hi Sippy π, Bedankt voor je fijne review! π Wat geweldig om te horen dat Nio zo graag loopt op zijn Shoesme-schoentjes β en dat hij geen andere meer wil! ππ₯° Dat is voor ons het mooiste compliment. Onze schoenen zijn gemaakt om kindervoetjes blij te maken, dus dit maakt ons heel blij! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Super snelle levering Mooie schoenen!
Hi, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de mooie schoenen Γ©n de supersnelle levering πβ‘οΈ β daar doen we het voor! We hopen dat je er veel plezier van hebt en dat ze helemaal voldoen aan je verwachtingen. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Prima flexibele schoentjes geschikt voor mβn zoontje met hoge wreef. Gemaakt van leer, dus bestendig tegen βt ren/zandbak/water bestaan van een kleintje.
Hi Suzanne, Bedankt voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat de flexibele schoentjes zo goed passen bij je zoontje met een hoge wreef β en dat ze het speel-, zandbak- en waterleven van een kleintje aankunnen! ππͺ Gemaakt om mee te ravotten, precies zoals het hoort. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Zeer tevreden met de mooie sandalen en vlotte service.
Hi Catherine, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de sandalen Γ©n onze vlotte service β dat is precies wat we graag willen bieden! π‘π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik vind schoenen van Shoesme echt mooi. De kwaliteit ook goed kunt heel lang mee. Soms ik jammer vind zijn is zo duur.
Hi Sue, Bedankt voor je lieve en eerlijke review! π Wat fijn om te horen dat je onze schoenen mooi vindt en tevreden bent over de kwaliteit β super dat ze lang meegaan, daar doen we het voor! π We begrijpen dat de prijs soms wat hoog kan zijn, maar we hopen dat je de kwaliteit en het draagcomfort de investering waard vindt. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Onlinr winkelen is wat lastiger, maar zit goed in elkaar, en was erg gebruiksvriendelijk. Ik zou alleen een handvat willen hoe je thuis het beste de schoenen kan meten (schoen niet te groot of te klein is) zonder zβn meter. Toch blijft dit wel echt mijn adres voor de meest dierbare voeten in de wereld.
Hi Amber, Bedankt voor je prachtige en eerlijke review! π Wat fijn om te horen dat je onze webshop als gebruiksvriendelijk ervaart, ook al blijft online schoenen shoppen soms lastig. π En wat een mooie woorden: "voor de meest dierbare voeten in de wereld" β daar worden we stil van! Wist je dat wij een uitleg hebben op de website hoe je gemakkelijk thuis de voeten kunt meten zonder meetsysteem? https://www.shoesme.nl/maatadvies Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.