Leuke en goede schoentjes!

Hele leuke en ook goede schoentjes voor een prima prijs! Ze loopt als een prinses!

Top en snel!

Super schoentjes

Ik ben altijd super tevreden geweest met de schoenen van Shoesme! Ik heb een tweeling en vanaf de eerste schoentjes hebben we alleen maar shoesme schoenen gekocht. Ik vind het heel belangrijk om goede schoenen voor onze dochters te kopen omdat dit natuurlijk heel belangrijk is voor de ontwikkeling van de voeten. De fysiotherapeut in het ziekenhuis van onze dochter is altijd heel enthousiast over deze schoenen omdat ze voldoende steun geven, een goede flexibele zool hebben en ze ziet er natuurlijk ook nog prachtig uit! Ik vind het ook heel fijn dat de schoenen heel mooi blijven. Soms zie je kindjes met schoenen waarvan de neuzen kapot zijn, bij shoesme schoenen heb ik dat nog nooit gehad. Dit dankzij de rubber neuzen. Echt top!!

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt

Simpel bestelproces, hele duidelijke informatie wat betreft de maten, snel geleverd. Top!

Snelle levering, hele fijne mooie schoenen.

Ik vind die schoentjes van shoesme van mooie kwaliteit. Een mooie pasvorm en leuk design. Goede website en snelle levering.

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel. Duidelijk uitleg van maten opmeten. Ideale website om te bestellen. En snel geleverd en makkelijk retour.

Op deze schoenen loopt mijn zoontje het best!

Hele fijne zooltjes voor de eerste stapjes. Veel keuze en fijn met klittenband! Echte aanrader

Blije kinderen :)

Alle schoenen die ik tot nu toe heb gekocht zitten als gegoten bij de kinderen. Veel leuke keuzes!

Altijd tevreden!

Heb nu al een aantal keer schoenen voor mijn dochtertje gekocht van dit merk. En ze kan er altijd heel goed op lopen door de flexibele zool.

Leuke schoenen, zitten goed,

Gemakkelijk bezorgd, op de site een handige maattabel zodat je de juiste maat besteld. De schoenen zitten mooi en zijn van goede kwaliteit. Snel bezorgd.

Fijne schoen waar mijn dochter heel goed op kan lopen.

De schoen vormt zich goed aan de voet van mijn dochter. Het heeft een prettige zool, waar ze als beginnende loper goed op kan lopen.

Top service in Rotterdam

In de winkel in Rotterdam hebben we een top service gehad. Goed advies en er werd direct gekeken of de schoenen voorradig waren. Deze waren niet op voorraad maar konden kosteloos thuis worden gestuurd. 2 dagen later hadden we de schoenen.

Zulke mooie en fijne schoentjes!

Wij zijn helemaal fan van Shoesme. In de winter lekker gevoerde sneakertjes en nu het weer mooi weer wordt lage sneakers Γ©n natuurlijk een paar mooie sandaaltjes. Altijd mooie designs, vrolijke kleuren en een perfecte pasvorm.

Fijne schoentjes Γ©n klantenservice.

Ontzettend blij met mijn aankoop hier. De schoentjes zijn stevig, van hoge kwaliteit en mooi. Maar hebben ook goed flexibele zolen en een brede neus zoals voor (kleine) kinderen het beste is. Ze zijn stoer en helemaal onze stijl. Helaas was er een verkeerd paar bezorgd, maar door een snelle reactie en oplossing van de klantenservice had ik een dag later al het juiste paar alsnog in huis. Kan gebeuren, en het dan zo snel en goed oplossen is super!

Super schoenmerk

Heel fijn voor kindje met een platte brede voet, kon nergens slagen maar deze schoenen zitten perfect

Mooie schoenen

De dochter had nieuwe schoenen nodig. Zij koos ze zelf uit in de overzichtelijke site, voldoende keuze en met moeite kon ze één paar als allermooiste aanwijzen. Snel besteld en ook netjes en op tijd verzonden. Ze is er blij mee!

Goede kwaliteit schoenen, wel prijzig.

Tot nu toe goede ervaringen met schoenen van Shoesme. Ik vind 65 euro voor kleine schoentjes wel veel geld

Altijd tevreden

Goede pasvorm en dankzij het meetsysteem hoef ik niet perse naar een winkel om goede schoenen voor mijn kinderen te kopen.

Fijne soepele schoenen

Hier wilt Nio graag mee lopen, andere schoenen doet hij niet aan.

Super snelle levering Mooie schoenen!

Tevreden

Prima flexibele schoentjes geschikt voor m’n zoontje met hoge wreef. Gemaakt van leer, dus bestendig tegen β€˜t ren/zandbak/water bestaan van een kleintje.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden met de mooie sandalen en vlotte service.

Leuk schoenen

Ik vind schoenen van Shoesme echt mooi. De kwaliteit ook goed kunt heel lang mee. Soms ik jammer vind zijn is zo duur.

Zeer Fijne webshop!

Onlinr winkelen is wat lastiger, maar zit goed in elkaar, en was erg gebruiksvriendelijk. Ik zou alleen een handvat willen hoe je thuis het beste de schoenen kan meten (schoen niet te groot of te klein is) zonder z’n meter. Toch blijft dit wel echt mijn adres voor de meest dierbare voeten in de wereld.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg