Heb altijd schoentjes van Shoes me voor de kids!
Hi Ti β¨ Wat leuk om te horen dat je altijd Shoesme schoentjes voor de kids kiest ππ. Dankjewel voor je vertrouwen in ons merk, dat waarderen we enorm π. Heel veel plezier gewenst met de nieuwe schoenen! π Groetjes, Team Shoesme π
Mijn 2 jarige kleinzoon heeft brede voetjes en hoge wreef. Ze zitten super, hij loopt er goed op!!!! Blije oma!!
Hi Monique β¨ Wat fijn om te horen dat je kleinzoon zo goed loopt op zijn Shoesme schoentjes π£π. Super dat ze zo mooi aansluiten bij zijn brede voetjes en hoge wreef, en wat leuk om te lezen dat oma blij is! Heel veel plezier samen gewenst met zijn nieuwe stapjes π Groetjes, Team Shoesme ππ
Mijn dochter van twee loopt alleen maar op shoesme. Hele fijne schoenen in leuke stijlen en kleuren. Ik vind persoonlijk de uniseks schoenen het leukst.
Hi Tineke β¨ Wat geweldig om te horen dat je dochter van twee alleen maar op Shoesme loopt π£π. Fijn dat de schoenen niet alleen lekker zitten, maar ook in de smaak vallen qua stijlen en kleuren π¨π. Super dat je de uniseks modellen zo leuk vindt! π Heel veel plezier gewenst met alle Shoesme avonturen! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne schoenen!
Hi Joyce β¨ Dankjewel voor je fijne review! π Super om te horen dat de schoenen zo goed bevallen ππ. Heel veel plezier ermee! π Groetjes, Team Shoesme
Geweldige schoenen voor mijn dochtertje van 2 met een heel smalle voet! Ze zit nu aan haar derde paar van Shoesme.
Hi Anja β¨ Wat leuk om te horen dat je dochtertje zo goed op Shoesme past π! Drie paar al, wauw π superblij dat de schoenen zo goed bevallen en comfortabel zitten voor haar smalle voetjes π. Heel veel plezier met het nieuwe paar! π Groetjes, Team Shoesme
De bestelling is snel geleverd, verkeerde maat makkelijk retour en de juiste schoenen zijn erg mooi kwa kwaliteit en stevigheid.
Hi Kimberley β¨ Dankjewel voor je mooie review! π Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat de schoenen goed bevallen ππ. Veel plezier ermee! π Groetjes, Team Shoesme
Schoenen zitten perfect. Meerdere schoenen besteld om te kijken waar mn dochter het beste op loopt. Retour wordt ook enorm snel verwerkt. Top shop!!!
Hi Anouk β¨ Wat fijn om te horen dat de schoenen perfect zitten en dat alles zo snel geregeld werd bij de retouren ππ! Super dat je dochter er goed op kan lopen π. Veel plezier met de nieuwe schoenen! π Groetjes, Team Shoesme
Hi Claudia πΈ Fijn om te horen dat je een prima ervaring had en dat de levering snel was πβ¨! Groetjes, Team Shoesme
Het design en voetbad zijn geweldig, maar ook de medewerkers! Bij vragen een goed en direct antwoord en alles wordt gelijk opgelost! Snelle levering!
Hi Nyana π Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze schoenen Γ©n onze service! ππ Snelle levering en goed geholpen worden, dat doen we graag! Groetjes, Team Shoesme
Ik ben blij met deze schoen. Mede doordat de hiel stevig is en de zool flexibel.
Hi Floortje π Wat fijn om te horen dat de schoenen goed passen en dat je blij bent met de stevige hiel en flexibele zool! π Groetjes, Team Shoesme
Fijne schoenen voor onze meiden van 2. Het leuke is dat ze hetzelfde soort schoentje hebben, maar elk hun eigen kleur zodat ze altijd weten welke van hunzelf is.
Hi Sylvia, Wat leuk om te horen dat de meiden zo blij zijn met hun schoenen! ππ Het klinkt heerlijk praktisch Γ©n gezellig dat ze hetzelfde model hebben, maar dan ieder in hun eigen kleur. Zo blijft het makkelijk om te weten welke van wie is, en hebben ze toch allebei hun eigen unieke paar. We hopen dat ze er veel plezier aan beleven tijdens al hun avonturen ππΈ. Groetjes, Team Shoesme
Fijne schoentjes gekocht voor mijn zoontje. Deze de dag erna al geleverd, zeer tevreden.
Hi Daisy, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de service en de schoentjes! πβ¨ Fijn dat alles zo snel geleverd is en dat je zo blij bent met je aankoop ππ Groetjes, Team Shoesme
De schoenen zijn niet alleen goed voor de voetjes maar zien er ook nog eens high end uit, en daar houd ik van!
Hi Lucy, Wat geweldig om te horen dat de schoenen zo goed passen Γ©n er zo mooi uitzien! πβ¨ Fijn dat ze een perfecte match zijn voor de voetjes Γ©n het oog ππ Groetjes, Team Shoesme
De Shoesme schoentjes vinden wij super fijn voor onze peuter. Ze zijn flexibel en makkelijk aan en uit te doen door de handige klittenbandsluiting. Ook de sandaaltjes draagt onze dochter graag.
Hi Peggy, Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed bevallen bij jullie peuter! ππ Goed om te weten dat de klittenbandsluiting zo handig is en dat de sandaaltjes met plezier gedragen worden βοΈπ Groetjes, Team Shoesme
Zie boven
Hi Janneke, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de nette verpakking! π We wensen je (en je kindje) veel plezier met de nieuwe schoenen. Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Wij kopen vaker bij shoesme. Het zijn goede schoenen. Jammer dat de binnenzolen nu van varkensleer zijn
Hi, Dank je wel voor je eerlijke review! Wat fijn dat jullie vaker bij ons bestellen en tevreden zijn over de kwaliteit en het comfort van onze schoenen β¨ Wat betreft de binnenzolen: we begrijpen dat het gebruik van varkensleer voor sommige klanten een belangrijk aandachtspunt is. We nemen jouw feedback mee en geven dit intern door aan ons productteam. Transparantie over materiaalgebruik vinden we belangrijk β en we staan altijd open voor suggesties. Heb je hier nog specifieke vragen over, laat het dan vooral weten! Groetjes, Team Shoesme
Heel correcte firma met schoenen van hoge kwaliteit. Prijzen zeker in verhouding met de geleverde service en schoenkwaliteit.
Hi Evy, Wat een mooie beoordeling, dank je wel! π Wat fijn om te lezen dat je onze service en kwaliteit zo waardeert β daar doen we het voor. We vinden het belangrijk dat onze schoenen niet alleen mooi zijn, maar ook Γ©cht goed zijn voor kindervoetjes. En service die klopt hoort daar natuurlijk ook bij. Heel graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
De vorige keer goed geholpen in de winkel en dit keer online besteld en ook weer slheel tevreden.
Hi Estee, Wat leuk dat je weer bij ons besteld hebt! π Fijn om te horen dat je vorige keer goed geholpen bent in de winkel Γ©n dat je online bestelling ook weer zo goed bevallen is. Daar doen we het voor! Veel plezier met de schoenen en graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Shoesme β¨
Erg blij mee, lekkere lichte schoentjes, fijne pasvorm en zien er super leuk uit. Mijn dochtertje is ook helemaal content met de schoentjes. Tot zo ver altijd tevreden met onze Shoesme aankopen. Bedankt.
Hi Nina π, Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo blij zijn met de schoentjes! ππ Fijn dat ze lekker licht zijn, goed passen Γ©n er superleuk uitzien. Geweldig dat je dochtertje er ook helemaal content mee is. Bedankt voor je vertrouwen en al je eerdere Shoesme aankopen β dat waarderen we enorm! Groetjes, Team Shoesme ππ
Snel verzonden, goede kwaliteit, mooie schoenen en duidelijk met bestellen. Top!
Hi Dominique π, Wat superleuk om zoβn 10/10 beoordeling te krijgen! π Fijn dat je blij bent met de snelle verzending, de kwaliteit Γ©n de mooie schoenen πβ¨. Geniet ervan en hopelijk tot snel weer bij Shoesme! Groetjes, Team Shoesme ππ«
Koop voor mijn zoontje al sinds zijn eerste stapjes altijd Shoesme schoentjes/sandaaltjes. Nog nooit een paar gehad wat tegen viel. Klantenservice 1x nodig gehad, en ook daar zeer tevreden over. Snel antwoord met een goede oplossing.
Hi Emmelou, Wat super leuk om te horen dat je al sinds de eerste stapjes van je zoontje kiest voor Shoesme! πΆπ Dat we je nooit hebben teleurgesteld, maakt ons heel blij! π Ook fijn om te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen. We doen ons best om snel met een goede oplossing te komen! β‘οΈπ Heel erg bedankt voor je lieve woorden en aanbeveling! We hopen je nog lang te mogen voorzien van fijne schoenen voor je kleintje. π Groetjes, Team Shoesme π
Ik bestel al jaren voor mijn dochters. Heb ook andere merken geprobeerd, maar kom elke keer terug.
Hi Karen, Wat fijn om te horen dat je al jaren voor je dochters bij ons bestelt en steeds weer terugkomt! π§π§ Dat zegt heel veel over onze kwaliteit en service, daar zijn we super blij mee! π Bedankt voor je mooie woorden en je aanbeveling. We blijven ons best doen om je te blijven verrassen met snelle levering en fijne schoenen! ππ Groetjes, Team Shoesme π
Wij hebben nu 4de keer Shoesme gekozen. De beste schoenen voor de kinderen
Hi Angelika, Wat geweldig om te horen dat je voor de vierde keer hebt gekozen voor Shoesme! π Het betekent veel voor ons dat je steeds weer voor onze schoenen kiest voor je kinderen. π§π¦ We doen er alles aan om de beste kwaliteit te blijven leveren, zodat jullie met plezier blijven lopen! π Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling en aanbeveling! Groetjes, Team Shoesme π
Ik ben in Breda bij de winkel langs geweest, super fijn om het voetje van mijn zoontje op te meten, veel keuze in schoenen. Fijn dat ze hier zachte zolen hebben, omdat dit goed is voor het lopen.
Hi Solange, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je bezoek aan onze winkel in Breda! ππ Het goed opmeten van het voetje is heel belangrijk, fijn dat je dat zo hebt ervaren. En ja, zachte zolen zijn echt super voor de eerste stapjes en het lopen van de kleintjes! πΆπ Bedankt voor je mooie review en aanbeveling. We hopen je snel weer te zien! Groetjes, Team Shoesme π
Voor mijn dochter van bijna 2 weer nieuwe sneakers gekocht. Ze zitten top en ze vindt ze zelf ook helemaal geweldig!
Hi Inge, Wat fijn om te horen dat de sneakers zo goed zitten en dat je dochter ze helemaal geweldig vindt! ππ Dat maakt ons heel blij. Bedankt voor je mooie beoordeling en aanbeveling. We hopen dat ze er nog veel plezier van mag hebben! Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.