Fijne lichte sandaaltjes. De kinderen hebben ze graag aan en kunnen ze ook zelf aan en uit doen.
Hi Kittie, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn dat de sandaaltjes zo licht en comfortabel zijn β en extra handig dat de kinderen ze zelf aan en uit kunnen doen! π‘π Daar worden wij blij van. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Snel bezorgd en altijd goede kwaliteit van Shoesme
Hi Eefke! π Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent met de schoenen en de snelle levering. We hopen dat je kinderen er lekker op kunnen lopen! π Groetjes, Team Shoesme π
Makkelijk bestellen! En ook het retourneren is makkelijk, dit ivm meerdere maten
Hi Anna! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! We doen ons best om het bestellen Γ©n retourneren zo makkelijk mogelijk te maken. Bedankt voor de mooie beoordeling! ππ« Groetjes, Team Shoesme π
We bestellen al bij shoesme sinds mijn zoon kan lopen. Schoenen zijn kwalitatief heel goed, zien er leuk uit en de levering is ook nog eens snel. Ik zou mensen zeker aanraden om hier schoenen voor hun kind te bestellen.
Hi Colinda! π Dank je wel voor deze fantastische review! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, het design Γ©n de snelle levering van onze schoenen. We hopen dat je zoon er nog veel plezier van heeft! Groetjes, Team Shoesme ππ
Wij zijn altijd ontzettend blij met schoenen van Shoesme, zowel mijn dochter van 4 en zoontje van 1 lopen als sinds hun eerste stapjes op de stevige en mooie schoenen en sandalen van Shoesme. Altijd leuke printjes waar we dol op zijn en ze kunnen tegen een stootje!
Hi Ilse! π Wat een fijne review! Bedankt voor je woorden. Het is geweldig om te horen dat je kinderen zo blij zijn met hun Shoesme schoenen en dat ze er lekker op kunnen lopen! Groetjes, Team Shoesme β¨
Prettige website en snel verzonden
Hi Birgit! π Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de website en de snelle verzending. We doen ons best! ππ¨ Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Waar andere schoenen binnen een paar maanden kapot zijn, kun je deze schoenen doorgeven van kind tot kind. Je bent misschien iets meer kwijt, maar het verdiend zich uiteindelijk terug!
Hi Sharon! π Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat de schoenen zo goed blijven en lang meegaan! πβ¨ Inderdaad, kwaliteit gaat altijd voor, en het is fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes, Team Shoesme ππ‘
De slofjes zitten perfect aangesloten aan de voet van ons dochtertje. Makkelijk met het klittenband aan te doen Dankzij het flexibele zooltje loopt ze met het grootste gemak en kan haar voetje fijn afwikkelen
Hi Kim! π Dank je wel voor de mooie review! π Super fijn om te horen dat de slofjes zo goed passen en dat je dochtertje er zo lekker op kan lopen! π£β¨ We hopen dat ze er nog veel plezier van heeft. Groetjes, Team Shoesme ππ‘
We zijn heel tevreden over Shoesme. We hebben schoenen gepast in de winkel in Utrecht. Onze dreumes wilde zijn voeten niet laten meten, maar het personeel had heel veel geduld! Van voorlezen tot speelgoed, alles werd uit de kast getrokken om toch te kunnen meten en passen. Uiteindelijk hebben we schoenen uitgezocht en hij loopt er goed op.
Hi Suzanne! π Wat een fijne review, dank je wel! π Wat geweldig om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn in onze winkel in Utrecht! We doen ons best om het voor de kleintjes zo leuk mogelijk te maken. π₯° Fijn dat je dreumes nu lekker op zijn nieuwe schoenen kan lopen! Groetjes, Team Shoesme π‘π«
Schoentjes zijn zeer fijn en ook nog eens leuk! Retourservice is ook top geregeld met een label in de doos!
Hi Zeynep! π Bedankt voor je mooie review! π Super fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de schoentjes als de retourservice! We doen ons best om alles zo makkelijk mogelijk te maken. π₯Ώβ¨ Groetjes, Team Shoesme π‘π«
Mijn dochter is helemaal weg van haar shoesme sandalen. Heel fijn!
Hi Linda! π Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar sandalen. Veel plezier ermee! π©·π Groetjes, Team Shoesme π‘β¨
Na een jaar een ander merk geprobeerd te hebben, komen we toch weer terug bij Shoesme. De schoenen zijn stevig, hebben de juiste breedte, de steunzolen gaan er makkelijk in. Kortom, we adviseren weer aan ouders die kinderen hebben met steunzolen: Ga voor Shoesme!
Hi Annet! π Wat leuk om te lezen, dankjewel! π Fijn dat onze schoenen weer helemaal bevallen β zeker met steunzolen π£ Veel plezier ermee en graag tot snel! π₯° Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Altijd erg tevreden, alleen soms lastig kwa inschatten maat schoentjes
Hi R, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en retourservice! ππ¦ We snappen dat het inschatten van de maat soms lastig kan zijn β daarom adviseren we graag om onze rode meetlat of maathulp op de website te gebruiken. Daarmee zit je meestal helemaal goed! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Bijna altijd leuk aanbod, aan het einde van het seizoen fijne aanbiedingen en de maatvoering is super betrouwbaar.
Hi Claire, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je blij bent met het aanbod Γ©n onze betrouwbare maatvoering β dat maakt shoppen een stuk makkelijker! ππ En fijn dat je ook de seizoensaanbiedingen weet te waarderen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen zijn van zeer goede kwaliteit. Gaan lang mee, blijven lang mooi. Zijn bestand tegen wild spelende kinderen. Daarnaast is de pasvorm heel mooi en ook goed aan te passen aan de voet van je kind. Ik ben er super blij mee.
Hi Lenneke, Bedankt voor je enthousiaste review! π Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze schoenen. Dat ze bestand zijn tegen wild spelende kinderen Γ©n lang mooi blijven, is precies waar we ze voor maken! ππͺ En een goede pasvorm die meegroeit met de voetjes is natuurlijk extra belangrijk. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mβn zoontje van 1,5 is helemaal weg van die schoenen! Zelfs in huis draagt ie ze.. het is dat ie naar bed moet anders had ie ze de hele dag aangehouden. Leuke sneakers, makkelijk aan en uit te doen. Kids hebben genoeg grip, maar niet teveel dat de schoentjes blijven hangen. Kortom; aanradertje!
Hi Marcel, Bedankt voor je geweldige review! π Wat leuk om te horen dat je zoontje meteen wegliep op zijn nieuwe schoenen β en ze het liefst de hele dag aanhoudt, zelfs binnen! Dat is voor ons echt het mooiste compliment. Fijn dat ze makkelijk aan en uit te doen zijn Γ©n precies de juiste grip bieden. Kortom: wij worden hier ook blij van! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Al vanaf de geboorte van onze 2 kinderen koop ik schoenen bij Shoesme. Vanaf Hun eerste schoentjes en inmiddels zijn ze 4 en 6 jaar. Kwalitatief fantastisch en hele leuke prints. Groot fan!
Hi Casey, Bedankt voor je superleuke review! π Wat bijzonder dat je al sinds de allereerste schoentjes bij Shoesme shopt β en dat nu beide kids van 4 en 6 nog steeds op onze schoenen lopen, vinden we geweldig om te horen! ππ Fijn dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit en de leuke prints. Groot fan? Wij ook van jou! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering, genoeg keus. Precies zoals omschreven.
Hi Carolien, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat alles naar wens is: snelle levering, ruime keuze Γ©n precies zoals omschreven β daar doen we het voor! πβ¨ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Onze dochter viel continue totdat iemand ons Shoesme aanraadde. Het zijn goede orthopedische schoenen en ze zien er ook nog eens super goed uit!
Hi Michelle, Bedankt voor je mooie review! π Wat bijzonder om te horen dat jullie dochter nu eindelijk lekker loopt dankzij Shoesme β dat is precies wat we willen bereiken! ππ Goede ondersteuning Γ©n een leuk uiterlijk gaan bij ons hand in hand. Super dat iemand jullie Shoesme heeft aangeraden! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Veel keuze, ook voor de smallere voetjes. Altijd duidelijk welke maat ik moet nemen. Hierdoor nooit een miskoop.
Hi Daphne, Bedankt voor je lieve review! π Wat geweldig dat je dochter helemaal verliefd is op haar Shoesme schoenen! π Fijn dat je onze maatvoering zo duidelijk vindt en dat het altijd goed zit β geen miskopen is precies wat we willen bereiken! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Onlangs een nieuw paartje gekocht van ShoesMe omdat de eerste zo goed bevielen.
Hi Bart, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk dat je opnieuw voor Shoesme hebt gekozen omdat het eerste paar zo goed beviel β dat is precies wat we graag horen! ππ En super dat ook de verzending weer lekker snel verliep. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Hele mooie sandalen gekocht voor mijn dochter. Bij de verzending zat een retourbon, dus de maat die te groot was kon ik heel makkelijk terug sturen! Ideaal ga ik vaker doen!
Hi Iris, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn dat je zo blij bent met de sandalen voor je dochter Γ©n dat het retourneren zo makkelijk ging met de retourbon β ideaal inderdaad! π‘π¦ Super om te horen dat je dit vaker gaat doen, we kijken ernaar uit! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Prima schoenen en ruim assortiment
Hi Lp, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze schoenen en het ruime assortiment. Daar doen we het voor! πβ¨ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Echte maat, goede kwaliteit, leuke motieven
Hi Leslie, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat elk schoentje van Shoesme perfect past voor jullie dochtertje! ππ De juiste maat, goede kwaliteit Γ©n leuke motieven β dat is precies waar we voor staan. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Super fijne service. De schoentjes zien er heel comfortabel uit. En netjes afgewerkt mijn zoontje loopt er met heel veel plezier op. Heb meerdere schoentjes al gekocht
Hi Janita, Bedankt voor je lieve review! π Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met zowel onze service als de schoentjes zelf. Dat je zoontje er met veel plezier op loopt Γ©n je al meerdere paren hebt gekocht, maakt ons extra blij! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg