Super mooie stoere gymp

Mooie schoen gaat stroef aan leer moet iets soepeler worden.

Quick and reliable

Good quality shoes

Super snelle levering

Dag erna meteen geleverd. Ideaal

Vlug bezorgd

Leuke printje

Snelle goed levering en goede producten!

De schoenen waren snel geleverd en de kwaliteit was goed zoals ik van shoesme gewend ben. Dankzij de aanbieding was het ook nog een prima prijs.

Mooie schoenen, maat niet helemaal goed

We hebben de voeten opgemeten met de shoesme meter en het advies opgevolgd van een halve maat erbij. Toch bleek de schoen net te passen. Er was weinig groeiruimte. Verder leuke schoenen en we hebben ze met liefde gebruikt voor onze zoon destijds omdat zijn neuzen de hele tijd versleten. Hopelijk kunnen we onze dochter ook fan krijgen.

Snelle levering en waar voor je geld! Zeer kwaliteitsvolle schoenen.

Leuke stoere schoen

Een leuke stoere schoen Ben alleen bang dat de belettering op de schoen en omdat er geen stootneus op zit Het na een tijdje los laat

Duidelijke communicatie, snelle verzending

De schoenen werden supersnel verzonden en de communicatie via de mail was duidelijk. Ook het terugsturen van de schoenen (ik had 2 verschillende maten besteld, waarvan 1 paar weer retour ging) is gemakkelijk. Daarbij zijn de schoenen van Shoesme van super kwaliteit. Mijn dochter heeft er al heel wat paren versleten de afgelopen jaren. Mijn ervaring met de webshop van Shoesme is positief!

Leuke, stoere schoenen.

Ze zitten heerlijk bij de jongens, en goede kwaliteit!

Gewoon goed!

Top schoenen!

Ik was bang dat ze iets te groot waren, maar vielen goed op maat. Geen gedoe met veter strikken of het voetje er in te hoeven duwen. Even de klittenband los en flap iets naar voren trekken en de schoen gaat zo makkelijk om zijn voet. Zelf draait hij ze ook erg graag! Zijn sneakers moeten altijd direct uit zodra we thuis zijn, maar deze blijven vaak aan tot hij op bed gaat. Als we vragen “wil je je schoenen niet uit?” Neu, nieuwe schoenen aan (2 jaar)

Kwaliteit schoenen. Buigen goed af met lopen, goed als de kindervoeten nog in de groei zijn. Maatje groter genomen, vallen iets kleiner. Zeker een aanrader!

Uitstekend!!

Perfecte schoenen, goede pasvorm, goede kwaliteit! Ook de levering was lekker snel, al met al, een hele goede ervaring dus!!

Leuke schoenen

Leuke schoenen voor een goede prijs. Slaag altijd voor mijn dochter.

Me zoon vind de schoenen leuk en loop er graag op. Me zoon is bijna 4, ik bestel al sinds hij kan lopen shoes me schoenen.

Schoentjes passen heel goed

Goede pasvormen door de buigzame zool kan m’n dochter goed leren lopen aanrader deze schoentjes

Top grandioos!!!

We bestellen regelmatig schoen passen perfect. Binnen buiten leer en zeer ruime keuze. Kinderen vinden het altijd leuk om zelf te kiezen voor ieder wat Wils

Mooie schoenen

Goede kwaliteit kinderschoenen, snelle levering

Handige schoenmeter!

Erg handig om thuis de voetjes op te meten.

Goede schoen en service

Schoenen zoals beschreven en eigenlijk nog beter dan verwacht (go go). Maat ook goed volgens tabel/beschrijving. Snelle verzending. 1 paar retour, snel verwerkt en geld terug.

Hele leuke en goede schoenen

Hele leuke en goede schoenen, mijn dochter is er erg blij mee.

Betoverd

Wat vinden mijn kleinkids dit geweldig mooie schoenen die ze van Oma en Opa kregen.

mooie pasvorm goede kwaliteit

loopt erg prettig op deze laarsjes

Perfect!

Super leuke schoen en goeie levering en goeie kwaliteit! Wat wil je nog meer:)

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg