Je krijgt een goede service en waar voor je geld

Mooi product. Zoals beschreven. Konen afspraken na

Een uitstekende website!

De website van shoesme werkt gemakkelijk en het zoeken gaat snel. Er zijn onwijs veel leuke schoenen van goede kwaliteit. Onze meiden dragen niks anders

Goede kwaliteit Veel keus Snelle levering

Super tevreden

's avonds voor mijn kleinzoon schoentjes besteld. De volgende ochtend al in huis. Mooie soepele schoentjes. Mijn kleinzoon loopt er geweldig op en uiteraard is hij ontzettend trots op zijn leuke halfhoge schoentjes. De volgende schoentjes ga ik weer bij Shoesme bestellen.

Altijd goed

De schoenen en laarsjes van Shoesme zitten altijd helemaal goed. Niet te smal of te breed maar voor gewone voetjes sluiten ze goed aan. Ruime collectie en altijd erg mooi. De kwaliteit is ook erg goed. Wij zijn fan!

Nvt

Zeer goede en stevige schoenen voor onze kleuter

Heel tevreden over deze stevige en leuke schoenen. Onze kleuter draagt ze al vanaf haar eerste stappers. Zeer goede kwaliteit

Snel,correcte service en ruim aanbod

Kwalitatief zeer goede schoenen en passen perfect!

Ik kocht voor heen altijd mijn schoenen bij Picolino in Den Bosch en dan in de winkel omdat ik graag wil kijken en passen. Dit is een zeer vriendelijke site, goede prijzen en de maat klopt ook bij wat je zoekt vallen niet groter uit. Ik ben er erg blij mee zeker nu de winkels dicht waren en ik ECHT nieuwe schoenen voor mijn meisje moest! Volgende keer weer zou ik zeggen!

De beste kinderschoenen

We zijn altijd erg tevreden over de kwaliteit van de schoenen van Shoesme. Onze kleuter is ermee opgegroeid. Hij loopt er goed op en hij kan deze fase makkelijk zijn schoenen aan- en uitdoen door de handige klittenbandsluiting.

Altijd zeer tevreden met deze kwaliteits schoenen

Wij hebben altijd de kinder schoenen van shoesme. Goede schoenen voor groeiende kindervoeten. Altijd snel en netjes geleverd !

Super schoenen

Al vaker schoenen van shoesme gehad, zijn echt super goede kwaliteit schoenen, lekker stevig en echt leer.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Shoesme ontzorgt, helpt en bied hippe en zeer goede schoenen!

Al 5 jaar lang lopen mijn dochters op Shoesme schoenen omdat het gewoon altijd goede, fijne en leuke schoenen zijn!

Snelle levering, correcte info over schoenen

Correcte info over schoentjes bij omschrijving (pasmaat vorm etc.) En het werd snel geleverd!

Maken fouten qua schoenenmaat. En je word niet tegemoet gekomen

Heb 3 paar schoenen besteld. Van 1 paar kreeg ik 2 verschillende maten. Ik had deze schoenen besteld voor een feestje. Ik heb gemaild en gevraagd of ze mij niet tegemoet kunnen komen. Dat kon niet, wat ze wel kunnen doen is dat ik het terug stuur en de juiste maat krijg. Maar dan heb ik niets meer aan de schoenen omdat het feestje dan al voorbij is wanneer ik de zending binnen krijg. Daarom heb ik besloten alle 3 de paren teruf te sturen. Hier voor het laatst besteld.

Zoals verwacht, prima bezorging

Product zoals beschreven, snel en netjes bezorgd.

Topaankoop

Zeer tevreden van de schoentjes! Stevige, kwaliteitsvolle en mooie schoen. Dochtertje ook zeer blij met haar nieuwe schoentjes en kan niet stoppen met ze aan iedereen te showen :)

Supersnelle levering

Binnen een dag de de schoentjes ontvangen. Kleindochter was dolblij , eindelijk hoge boots met een goede pasvorm voor smalle voetjes!

Super schoenen, fijne service

Altijd snelle levering. Hele fijne schoenen!

Snelle levering. Mooie laars.

Mooie winterlaars voor mijn dochter gekocht. Snel geleverd. En ze zitten als gegoten. Wij zijn er heel blij mee!

Te leuke sneakers

De sneakers zijn super tof! Ze waren makkelijk te bestellen en ze werden mega snel bezorgd. Ook nog eens in een leuke verpakking! Het enige wat jammer is…is dat mijn dochter haar been gebroken heeft, en 6(!) weken in het gips moet, dus ze moet nog even wachten tot ze ze aan kan

Prachtige schoenen. Stevig en leuk.

Heel goed.

Kleine Mats is content!

Mijn schoondochter was supertevreden!

Zeer tevreden goede kwaliteit schoenen

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg