Snelle levering en mooie afgewerkte schoenen

Prachtige schoenen met klittenband fijn te gebruiken. De levering is super snel.

Snelle levering en schoenen zijn helemaal top! Kwaliteit is super goed!

Kwalitatieve en leuke schoenen

Na al verschillende schoenen te proberen. Goedkoop, een ander merk of sneaker. Elke keer kom ik terug bij shoesme. Mijn beide kinderen lopen het beste op deze schoenen en laarzen. Ideaal online te bestellen als je thuis een meter hebt. Op de site staat precies vermeld hoe de schoen valt. Erg tevreden, enige is dat kleuren soms lastig in te schatten zijn bij een online bestelling

Lekkere sneakers. Makkelijk aan- en uitttrekken. Zien ee stoer uit!

Hele toffe, goede schoenen

Hele mooie goede schoenen, Van goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Goede schoenen en snelle levering. Top dus

Hele blije peuter!

Ze loopt en paradeert in het rond met haar mooie eenhoorschoenen! Fijn ook, dat ze makkelijk sluiten en aan te trekken zijn, goed schoon te houden en voor zover ik het begrijp, lopen ze heerlijk. Eva is dolgelukkig

Geweldige schoentjes

Ik beveel de schoentjes aan voor een kindje wat net wil gaan lopen. Super.

Hele leuke laarsjes voor mijn dochter!

Leuke laarsjes, die ook nog eens lekker zitten. Mijn dochter is er erg blij mee.

Fijne mooie schoentjes

Buiten dat dhl niet aan de deur gekomen is maar wel zeggen dat ze geweest zijn een fijne bestelling goede nette schoennen zoals op de site

Perfect, snelle levertijd super schoen

Heel fijn

TOP

Mooie schoenen en goede kwaliteit! Snel geleverd en ze worden met veel plezier gedragen!

Zeer tevreden!

Op aanraden van de fysio van ons zoontje eerste stapschoentjes gekocht. Hij loopt er inderdaad een stuk beter op dan op de schoentjes die we voorheen hadden én ze zien er leuk uit.

Geweldige schoenen

Geweldige schoenen met een perfecte pasvorm voor een leuke prijs. Ik heb ze inmiddels in 2 maten

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Shoeme levert altijd zeer mooie en goede schoenen van hoge kwaliteit. Erg goed voor groeiende kinderfietsjes. Daarbij een zeer snelle levering en goede service.

Erg leuke en fijne schoenen, snelle levering.

9 van de 10 keer top schoenen.

Koop vrijwel altijd de schoenen van mijn zoontje bij Shoesme. Ruime keuze en allerbelangrijkste goede schoenen. Altijd een goed voetbed! Zo belangrijk voor jonge kinderen. Nikes, vans etc altijd leuk, maar zo slecht voor de voetjes.

Super snelle verzending. Mooie schoenen. Alles gewoon perfect geregeld, geen verbeter punten.

Superschoenen kwalitateit

Fijn om een opbouw te hebben in de schoenen en zelf niet te hoeven uitzoeken welke schoen nu geschikt is. Het is duidelijk welke schoen in welke fase van het leren lopen gekozen moet worden. De schoenen waaruit gekozen kan worden zitten meteen gekoppeld aan de fase als daarop geklikt wordt na het lezen van de uitgebreide uitleg. Duidelijk, overzichtelijk en tijdsbeaparend voor mij als ouder.

Top schoenen

Mooie schoenen,snel geleverd!

Lekker zacht

Goede houvast en lekker zacht

Zulke originele schoenen en aparte gympen

3 paar haaien en zebra gympen gekocht bij jullie! Kom ook al jaren op de beurs. in CAST Maar weer zulke originele dieren gympen, echt geweldig en daar maak ik mijn kleinkinderen heel blij mee,. Bedankt voor de mooie kwaliteit en originaliteit !! Blijven graag komen en nieuwsbrieven ontvangen.

Hele goede prijs kwaliteit verhouding

Goede stevige schoenen voor een goede prijs.

Fijne schoenen voor pietluttige kinderen

Net bedrijf, als ze niet passen (zoon met hoge wreef) kan er geruild worden

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg