Heel goed!

Schoenen besteld voor mijn zoontje en die kwamen heel snel binnen. Ook de kwaliteit is top! Heb nog meerdere schoenen besteld, met name in de sale :-)

Ik had mijn schoenen de volgende dag al binnen en werd daarbij goed op de hoogte gehouden.

Goed en betrouwbaar

Een stevig paar schoenen voor een goede prijs, de beste prijs die ik online kon vinden zelfs. Snel verzonden en fijn dat de mogelijkheid wordt geboden om het naar een afhaalpunt te verzenden. Zo kun je de schoenen ophalen op een plek in de buurt wanneer het jou uitkomt. Kortom, ik ga deze website beter in de gaten houden en zal hier zeker nogmaals bestellen!

Goede schoenen, snel geleverd, goede prijs

Ik heb prachtige schoenen gekocht, in de aanbieding. Daardoor was de prijs goed. De schoenen werden al de volgende dag geleverd. Heel tevreden mee dus!

Fijne schoenen

Erg fijne en onderhoudsarme schoenen. Die tegen een stootje kunnen

Goeie stevige, maar ook soepele leren schoentjes!

Gezien onze kleine door zijn eerste paar Shoesme heen gesleten was, omdat kruipen toch wat sneller dan lopen is. Online dezelfde schoenen besteld in andere kleur en deze waren volgende dag binnen. Waardoor onze kleine frutsel snel weer verder kon met kruipen, staan en lopen.

Mooie schoenen, lastig aantrekken!

Zeer mooie schoenen, maar door rits, klittenbandje, veters en een knoopje zeer lastig om aan te krijgen!

Schoentjes nu maand oud en nu al niet mooi meer

Na een week begon de kleur te vervagen en is de hele print nu "vervaagt". Update; Shoesme heeft contact in overleg tot goede oplossing gekomen.

Goede kwaliteit schoenen

Stevige schoenen waarvan de prijs kwaliteit verhouding gewoon goed is

Exelent

Pas goed om mijn 18 maanden zoontje voet zeer goede kwaliteit en prijs verhouding.mijn zoontje wil ze niet meer uit doen ik raad alle ouders het aan .

Leuk schoentje

Snelle levering. Tof schoentje! Door de klittenband heel handig aan te doen bij onze peuter ...

Snelle levering, en veel keuze in schoenen

Voor onze kids wil ik altijd goede leren schoenen die voldoende steun geven maar niet te stug zijn. De schoenen van shoesme vind ik hierom ook heel fijn en ze zijn ook nog is mooi.

Fantastisch en netjes opgelost

Schitterende schoentjes, na een foutje bij de levering super netjes en snel opgelost. Fijn bedrijf.

Super goeie schoenen

Goeie sevice leuke stevige goed passende schoenen. Echt heel blij mee Dr volgende paar ga ik weer bij jullie bestellen voor me meissie

Super mooie 1e loopschoenen

Schoenen waren de volgende dag al bezorgd. Hele nette sportieve 1e loopschoenen. Mijn zoontje liep er zo op weg.

Snelle levering en top schoenen!

De schoenen waren direct de dag daarna binnen, netjes met kartonnen meet karton. De schoenen zijn erg mooi en stevig dus wij zijn er blij mee!

Al sinds kleins af aan hebben wij de schoenen van Shoesme. Mooie goede schoenen. Hip en goed voor de kindervoetjes!

Ech goede schoenen

De beste

Deze schoentjes zijn prijzig, maar naar mijn mening de beste voor m'n baby en kleuter. Ze lopen goed en zijn heel soepel. En toch onverwoestbaar.

Fijn merk met oog voor de ontwikkeling van de voet

Shoesme heeft oog voor wat een kindervoet nodig heeft. De grotere maten worden naar mijn idee alleen wel wat te stijf, voornamelijk in de zool, waardoor de spieren in de voet minder actief worden tijdens het lopen. Voldoende keuze in modellen en printjes.

Goed advies, prachtige kwaliteit schoenen en een goede service

Mijn kind blij ik blij.

Schoenen zitten hartstikke mooi aangesloten. Ze loopt er vlot op Fijn om het zooltje eruit te kunnen halen om te zien hoe ze zitten zodat je geen miskoop doet in maat.

Fantastische schoenen. Mijn zoontje heeft het syndroom van Down en jullie schoenen zitten altijd gelijk goed!

De service en schoenen zijn goed, duidelijk en mooi.

De schoenen waren in de aanbieding. We konden niet goed kiezen welke kleur we wilden nemen. Dus in twee kleuren besteld. De schoenen zijn, naar ons idee, de beste voor de ontwikkeling van de voeten van onze dochter. Ze loopt er goed en fijn op. Ze was gelijk verliefd op beide kleuren schoenen en wil gelijk niets anders meer dragen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg