Voor het eerste een paar Shoesme baby sneakers gekocht voor mijn zoon. Wat zitten die schoentjes mooi en zijn goed flexibel voor de eerste stapjes.

Fine flexibele schoenen!

Heel blij met de aankoop van deze schoenen voor mijn dochtertje. Als ze de schoenen aangeeft, staat zij steviger en zet zij makkelijker stapjes. En ze zijn ook nog eens leuk om te zien!

Snelle en nette levering

Goede ervaringen met shoesme. Altijd correcte en vlotte leveringen.

Altijd goed advies op de site en ook telefonisch goed te bereiken met vragen

Ik koop de schoenen voor mijn dochter altijd via de site. Het is een super duidelijke website en als ik verder nodig vragen heb bel ik even. Er wordt dan super vriendelijk en duidelijk advies gegeven. Het zijn hele mooie schoenen die super lekker lopen. Mijn dochter is er gek op. Ze kiest er altijd te veel uit… kan moeilijk kiezen.

Helemaal top

Schoenen besteld voor me twee dochters. Super snellle levering en netjes in één doos bezorgd.

Super snel ontvangen, mooi verpakt, fijn retourbeleid! Gewoon super fijne kinderschoenen

Zie boven

Goede schoenen, vlotte levering! Zeker de moeite

Goede omschrijving

Super snelle service en ook heel fijn dat er een chat is voor vragen. Ik had bij 1 paar helaas niet gezien dat deze klein viel dus die ging terug. Het zou helemaal fijn zijn als je op breedte maat kan filteren. Verder kwalitatief heel goede schoenen.

Smells geleverd

Altijd mooie en goede kwaliteit schoenen!

Hele snelle verzending!

Mooie schoenen mooie website.

De schoenen zijn van super goede kwaliteit en stevigheid, dit voel je meteen. Ook de levering was erg snel en netjes.

Zeer goede kwaliteit en service

De kinderen zijn weg van shoes me schoenen.Goede pasvorm,mooi materiaal, leuke kleuren en vormgeving.

Top baby schoenen

De beste baby schoenen die er zijn prijs kwaliteit dik oké.

Positief

Leuke schoenen, wel stug materiaal

Schoenen met een vrolijke print. Het minpunt is dat het materiaal erg stug is nu ze nieuw zijn. Hopelijk wordt dit soepeler bij het dragen.

Kwaliteit!

Fijn dat er nu ook schoenen t/m mt 41 zijn!

Mooi bedrijf!

Hele snelle levering

Hele goede service snel binnen

Super service

Altijd super snel geleverd, als er een keer iets niet past en retour moet is het ook snel geregeld. Heel blij met deze stevige schoenen voor mij meiden

Snelle verzending en mooie schoenen

Hele fijne schoenen gevonden voor mijn zoontje. Er ging ook nog flink wat van de prijs af. En gratis verzending. Snel geleverd ook. Helemaal top!

Nette schoen

Zeer snelle levering

Goede stevige schoenen gekocht hier die er ook nog eens enorm leuk uitzien. Goede kwaliteit Ze kwamen snel aan, ik had ze een mail direct na het aankopen gedaan en ook dit werd direct beantwoord. In 1 woord top, zowel klantenservice als levering

Twee paar prachtige schoenen besteld

Voor onze zoon van 16 maanden bestelde ik zijn eerste schoenen en voor onze dochter van bijna 4 bestelde ik roze laarzen. Ze kwamen snel binnen en zitten als gegoten.

Makkelijk en snel

Was makkelijk te bestellen met een goede uitleg voor de maat en kwam snel binnen

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg