Hele fijne schoenen en snelle levering!

Mooie schoenen

Goede kwaliteit

Altijd weer top!

Mijn dochter heeft een hoge wreef waardoor schoenen shoppen altijd lastig is. Bij shoesme hebben we gegarandeerd succes! Ook nog eens super leuke en stoere modellen.

Goede schoen voor goede prijs

1e keer dat ik jullie merk koop. Maar ben er heel tevreden over.

Goede service top schoenen!

Altijd snelle levering en super tevreden over de schoenen! Mooie pasvorm, en zelfs voor kinderschoenen blijven ze lang mooi!

geweldig

leuk schoentje voor ons meisje.. schoen zit mooi hoog bij haar enkels en heeft haar meer stevigheid

Gemakkelijk besteld snel geleverd en tevreden van de kwaliteit.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en tevreden van de kwaliteit!

Super tevreden!

Ik had schoentjes besteld voor mijn zoontje en die waren heel snel geleverd. Ook zijn ze echt super leuk en goede kwaliteit. Heel erg blij mee! Ik zal zeker nog een x schoenen bestellen bij jullie.

Kwalitatie goede schoenen

De kwaliteit van shoesme schoenen zij heel goed. Schoenen blijven mooi en goede pasvorm. Ze vallen op maat. Mijn dochter heeft normale/iets bredere voeten daarvoor zijn ze perfect.

Perfecte schoen voor jonge voetjes

Zelf vind ik het ontzettend belangrijk dat mijn zoontje goede schoenen draagt. Jonge voetjes moeten nog erg lang mee. Maar doordat ik zelf in een schoenenwinkel heb gewerkt heb ik veel ervaring opgedaan. Wat ook prettig is dat shoesme toch een soort gympen heeft met goed voetenbed. Tegenwoordig zie je teveel gympen voor de kinderen maar dat is een mooie schoen voor erbij. Bedankt voor de snelle levering

Goede vlotte duidelijke website

Website is overzichtelijk en daarom makkelijk in gebruik. de juiste schoenen waren zo gevonden door de zoekfilters daarbij waren zo verzonden en snel in huis.

Super product

Fijn dat nog en meet voetje bij zit voor evt volgende aankoop.

Fijne goed passende schoentjes

Passen goed en in de uitverkoop betaalbaar

Mooi comfortabel schoentje

Een schoentje wat makkelijk aan te trekken is (na een beetje oefenen). Het ziet er comfortabel uit en onze dochter is ook na wat oefenen stabieler gaan lopen. Ook zonder schoentje, ze tilt haar voetjes beter op.

Snelle levering, geen gedoe. Terugsturen is simpel en binnen een paar dagen staat het geld weer op je rekening.

Snelle en nette service

Wat groeien kindervoeten toch snel. Gelukkig konden we de verkeerde maat direct terugsturen en kwam het nieuwe paar ook al snel binnen.

Leuke schoen, wel wat breed

Hele leuke moderne schoen, met fijn voetzool in de schoen. Hij is wel wat breed, waardoor mijn dochter eerst steeds op haar eigen schoenen stoend.

Prachtige stoere laarsjes!

Prachtige schoenen en een fijne service

Al sinds de geboorte van onze zoon, kopen wij Shoesme schoenen. Op dit moment echt een van de betere schoenen die er te krijgen zijn voor kinderen. Het zijn echt schoenen met een kinderleest (ipv volwassen schoenen in een kleine maat), de materialen zijn van hoge kwaliteit en de schoenen worden gewoon hier in Europa gemaakt! De service is ook altijd goed, schoenen worden altijd binnen een mum van tijd bezorgd. Als je eenmaal de leest kent kun je ze dus ook zonder eerst te passen bestellen. Inmiddels hebben we er ook een Shoesme maatschoen bij gekocht wat goed werkt. Zolang hij de maat heeft, willen wij eigenlijk geen ander merk schoen!

Mooie laarsjes en snel bezorgd

Leren laarzen gekocht voor mijndochter van 4. Zij blij en ik blij!

Fantastische schoenen

Het zijn mooie kwalitatieve schoenen. Ideaal voor de eerste stapjes van je kindje. Wij zijner blij mee.

Fijne site fijne schoenen :)

nvt

Hele mooie stevige sneaker

Fijne schoenen, prima pasvorm. Mijn dochter is er heel blij mee.

Mooie kwalitatief goede schoenen!

Fijne schoenen die leuk staan bij mijn dochtertje en die ze ook niet makkelijk uit kan trekken!

Goede service en mooie schoenen

Mijn bestelling bij Shoesme verliep soepel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de schoenen zijn van goede kwaliteit. Perfect voor mijn zoontje van 5 en met een leuk design.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg