Duidelijke uitleg en schoenen passen perfect

Door de duidelijke uitleg op de site, brede voeten of smallere voeten kan ik elke keer precies de juiste schoenen voor mijn kinderen kopen. Ze passen altijd en zijn van goede kwaliteit!

Leuke schoentjes

Leuke schoentjes, leuk design, kan mijn dochter goed op lopen wegens flexibele zool.

top

geweldig

Loopt er gelijk mee weg

Mijn dochter had eerst andere schoenen, maar ze wilde er niet op lopen. Toen ik de schoen van Shoesme aandeed, liep ze er gelijk mee weg! Vol trots liep ze er prachtig op.

I highly recommend Shoesme !! Perfect shoes for children who start their adventure with walking

Fijne schoentjes

Super handig via de website besteld en de volgende dag in huis. Fijn met de kartonnen voetmeter erbij. Blijven heerlijke schoentjes voor de kleintjes om te leren lopen en de vervolgstappen te maken!

Goeie kwaliteit, snelle levering, goeie service

Hippe stevige schoenen

Leuke kleurtjes en van goed materiaal. Komen iedere keer terug bij schoenen van Shoesme

100%recomendado

Tanto la atencion,rapides con la que se recibe el pedido y la calidades del calzado es muy muy bueno.Recomiendo el website y la mar a Shoesme para los peques!

Mooie en stevige schoenen

Snel en netjes geleverd. Top!

Mooie schoenen en snel geleverd

Snel en netjes geleverd. Mooie schoentjes

Fijne schoentjes

Leuke, stevige schoenen! Had eerst een ander model, maar 2 verschillende maten geleverd en niet meer op voorraad. Maar deze zijn ook top!

Good quality

Good quality

Kinderschoenen bestellen in lockdown? Topper!

Voeten opgemeten volgens instructie site. Niet de smalle laarzen genomen maar normale snit. In de sale hele mooie aankoop gevonden voor 7jarige dochter. Na drie miskopen durfde ik geen schoenen meer te kopen zonder passen en dat ze zelf kiest. Kiezen kon via de site, en nu heb ik een gelukkig kind

geweldige instapschoentjes!

Goede instapschoentjes voor als je kindje net leert lopen. Het materiaal is van leer en voelt zacht aan, maar geeft toch voldoende steun aan de voetjes. Ook hebben de schoentjes een flexzool. Je krijgt bij je bestelling ook een ander (extra) paar veters bij geleverd.

Schoenen waren prachtig.

Waren zoals afbeelding. Bezorging op tijd. Ik heb een schoenen zaak gevonden voor schoenen voor mijn kleindochter yes.

Hele mooie en goed passende schoentjes.

De schoentjes zien er mooi uit en passen heel goed. Op advies 1 maat groter gekocht.

Topservice en leuke schoentjes

Mooie, makkelijke website en zeer snel geleverd. Dankjewel !

Fijne schoenen, snel in huis

Voor mijn meiden mooie laarzen en sneakers besteld. Zoals verwacht en super snel in huis!

Schoenen voldoen aan onze verwachtingen. Snelle levering en goede kwaliteit.

Hele mooie kinderschoenen, goede kwaliteit en in de winkels word je altijd goed geholpen.

Mooi zittende laarzen

De laarzen zijn mooi, zitten perfect en zijn goed voor de voeten

Altijd goede én leuke schoenen

Voor onze 2 kinderen (meisje en jongen) gaan we al naar shoesme vanaf het moment dat ze gingen stappen. Toen reden we daar nog speciaal voor naar een andere stad, inmiddels zit shoesme lekker dichtbij in Breda. En nog altijd trouwe klant!

Mooie, stoere schoenen

Zeker in de lockdown is het lastig schoenen kopen online. De omschrijving die erbij staat klopt precies. Er staat bij hoe je de voeten kunt opmeten. Zeer goede kwaliteit. En daar betaal je voor.

Fijne stoere schoenen!

Nieuwtje schoentjes gekocht voor mijn zoontje van 1,5 die net goed leert lopen. Ik zie dat hij op deze nieuwe schoentjes zoveel steviger staat. En wat ziet hij er stoer uit! Echt heel erg blij mee.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg