Mooi schoenen, prima prijs.

Schoenen zitten als gegoten en zien er heel leuk uit. Mijn dochter is er heel blij mee!

Super goede eerste stap schoenen

Dit is nu de tweede paar van mijn zoontje, hij staat er super stevig op. De eerste (lagere uitvoering) ging wat moeizamer aan, maar deze, die hoger sluiten zijn erg fijn voor hem!

Ik vind shoes me een super mooi en licht schoentje

Mijn zoon vind het niet erg wanneer ik zijn schoenen aan doe. Trekt ze nooit uit of gaat eraan zitten. Staat hiermee steviger op zijn benen en krijgt zichtbaar meer vertrouwen wanneer hij op deze schoenen stapt.

Snelle levering, mooie schoenen

Goede prijs, snel geleverd, fijne meetmethode erbij waardoor we makkelijk konden bepalen of we de juiste maat hadden besteld.

Mooie schoenen!

Mooie stevige warme schoenen alleen wist ik niet dat het met veters was en niet met elastiek. Met veters is lastiger omdat een kleintje niet zo stil ligt en het langer duurt. Niet even gemakkelijk. Op het plaatje zijn ook geen veters te zien

Prachtige goede schoenen , snel geleverd.

Voor onze kinderen altijd shoesme. Goede schoenen , maar bovenal ook prachtig!

goede en snelle levering

snelle levering en een goed product

ik heb de schoenen helemaal niet ontvangen!

Ik heb de schoenen niet ontvangen

Kan niet beter! Helemaal tevreden

Hele mooie kwaliteitsschoentjes voor de allerkleinsten! Ik was op zoek naar de eerste loop schoentjes voor mijn dochtertje met een dunne, flexibele zool en genoeg ruimte voor de teentjes. Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering en wat extra fijn is dat ze een voetmeetkartonnetje meesturen! Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Mooie kinderschoenen,prima pasvorm

Velerlei keren schoenen gekocht voor mijn kleindochter bij shoesme. Leuke , bijdetijdse schoenen met een comfortabele en goede pasvorm , en ook een betaalbare prijs. En correcte levering.....tot de volgende ronde....

De schoentjes zijn snel geleverd. De eerste bestelling was niet goed gedaan door mijn eigen fout dus ik had contact opgenomen met de klantenservice via de chat en daar werd ik zeer vriendelijk geholpen. Gelijk de bestelling opnieuw geplaatst en erg blij met de schoenen. De tip die bij de schoenen staat om een maatje groter te bestellen is zeker aan te raden.

Deze schoen zijn zwaar en dragen ook zwaarar.

Ze zijn te zwaar, mijn dochter wil ze niet graag aan. Ze zijn wel erg mooi en kunnen tegen een stootje.

Zeker een aanrader

Prima service, gelijk de volgende dag in huis. Schoentjes zijn net als op de foto, ben er helemaal weg van en meneertje is er ook trots op.

Goede services

Goede service en contact.

Snelle levering van erg leuke schoenen

Mijn dochter was erg blij met de schoenen, ze zitten lekker en ze vindt ze erg mooi. De levering was ook snel en goed.

Prachtige laarsjes!

Passen goed om de smalle voetjes van mijn dochter. Heel erg blij mee, en zij ook :-)

Bestelling uiteindelijk snel ontvangen.

Na bestelling duurde het lang voor de bestelling verzonden was. Moeite om contact te krijgen met de klantenservice. Toen dit gelukt was is het probleem snel verholpen en had ik de schoenen snel in huis.

Uitstekende kwaliteit met goede pasvorm voor kleintjes

Goede pasvorm voor kleintjes die net lopen, maar ook al een tijdje rond rennen. Mijn zoon loopt er erg goed op. Mooie leer kwaliteit wat goed tegen weer en wind kan tijdens het buitenspelen.

Leuke sportieve laarsjes

Mijn peuterdochter van 2,5 jaar is er erg blij mee. Ze doet ze graag aan en kan er goed op lopen en dansen. Ook ik als moeder vind ze stoer staan, past wel bij haar eigenwijze karakter.

Snelle services goeie kwaliteit!

Een echte aanrader

Steeds topservice!

Pakket werd de dag erna al geleverd, helemaal in topstaat. Het 'bedankkaartje' is ook steeds fijn! Enkel bij shoesme koop ik de Gobanana schoenen. Tevreden klant!

fijne soepele schoenen

leuke veterlaarsjes met rits die onze kleine dame zelf goed aankrijgt. soepele zool.

Niet geleverd

De schoenen zijn niet geleverd door DHL

Eerste stapjes

Goed voetbed, flexibele zool en stevig bij de enkels. Dat maakt de eerste stapjes makkelijker.

Betrouwbaar en snel

Betrouwbare site, uitstekende service, goede kwaliteit schoenen, ruim aanbod en snelle levering.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg