Stoere stappers!

Mooie schoenen voor mijn zoons!

Mooie, soepele schoen

Mooie schoenen, die soepel maar stevig zijn.

Snelle levering…zeer tevreden!

Hele leuke schoenen, en volgens mij zitten ze bij mijn dochter van 1.5 jr ook super fijn want ze wil ze niet meer uit

Ontzettend fijne schoenen!

Een mooi model waar ze lekker in kan rennen en struinen. En soepele rits met een klittenbandje voor de 'zipper' zelf.

Goede kwaliteit, hippe schoenen

De schoenen zijn erg stevig en zien er ook nog eens leuk uit! De schoen heeft leuke details waar meisjes dol op zijn. De schoenen zijn wat aan de prijzige kant maar mijn ervaring is wel dat Shoesme schoenen lang meegaan.

Goede sokjes. Echte aanrader!

Fijne, stevige schoenen

Stoere schoenen, stevig. Het lijken schoenen van goede kwaliteit.

Mooie stevige schoen

Mijn dochtertje van 2 loopt er erg goed op en ze staan haar ook super

Fijne schoen die er super leuk uitziet!

Wederom fijne schoenen van Shoesme. Nu maat 28, maar onze dochter draagt al Shoesme vanaf mt 19. Nog steeds tevreden.

Goede prijs. Top kwaliteit en geweldige servise

Telefonisch prima geholpen meteen andere schoenen gekregen. De schoen zijn top. Koop altijd kinderschoenen bij jullie

Mooie schoenen en goed voor de voet

Ik zag een mooie aanbieding voor kinderschoenen en deze waren zo mooi kleurrijk en nu voor een redelijke prijs dat ik ze heb gekocht voor mijn dochter. Als ik de volle prijs moest betalen had ik het niet kunnen kopen, want de meeste schoenen zijn hier erg prijzig. Maar nu zijn we er super blij mee en de kwaliteit is top. Lekker zacht van binnen.

fijne service en leuke schoentjes

Wij kopen al sinds 2019 overwegend Shoesme voor onze dochter, vanwege het leuke ontwerp en de goede pasvorm! Sinds vorig jaar hebben we echter een paar keer achter elkaar flink pech gehad met de schoentjes waardoor het vertrouwen even weg was. We hebben contact gehad met het hoofdkantoor en er is een hele nette en passende oplossing aangeboden. Heel fijn en dat laat ook zien dat Shoesme hun klanten serieus neemt! Maar omdat ze schoenen zo leuk zijn en ze het beste passen, willen we het (na contact met de klantenservice ) toch nog proberen en we vertrouwen erop dat we weer tevreden klanten worden!

Snelle levering, prachtig afgewerkt schoentje

Het zijn prachtige schoentjes met een mooie pasvorm. Door de mooie doos, is het een echt cadeau!

Snel in huis!

Fijne schoenen, precies wat ik er van verwacht had en snel in huis ondanks de december drukte!

Uitstekende service en afhandeling

Goede service!

Na een foutje (geen fout van shoesme) in de levering gebeld met de klantenservice. Waar ik zeer snel en vriendelijk werd geholpen. De volgende dag werd mijn bestelling alsnog geleverd. Blij met de leuke schoentjes voor mijn zoontje!

Goede service goede kwaliteit schoenen

Het zijn super leuke schoenen, goede pasvorm, goede service en ook snel binnen gekregen.

Gewoon goed!

Handige site! Snelle levering. Top!

Heerlijke gympen, makkelijk aan en uit en staan overal leuk bij

Klacht keurig opgelost!

Zeer goede schoenen

Mijn dochter stond vandaag in een hele smerige plas te stampen en het spat-proof wat de schoenen beloven is 100% waar. De druppels dropen er zo vanaf en de schoenen zijn helemaal niet vuil geworden. Echt super.

Maten kloppen niet!!

Had maat 21 besteld, die kreeg ik ook. Maar die was nog kleiner dan de schoentjes van maat 20. Ik durf hier geen schoenen meer te bestellen in de toekomst.

Perfecte schoen!

Kwaliteit van de schoen is super! Mooi soepel leer, schoen zit gelijk lekker. Kan tegen een stootje en toch echt meisjesachtig!

Mijn kinderen dragen niks anders! Laatste keer toch een ander paar gekocht bij nelson zo snel kapot geld terug gekregen en gelijk bij shoesme nieuwe laarzen besteld je merk gewoon het verschil Als je eenmaal shoesme heb wil je niet anders meer! Wij zijn echt tevreden!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg