Goed stevig en mooi

Sterkte schoenen die er ook nog eens hip uitzien!

Super mooie laarsjes!

Aantrekken en lopen, zit als gegoten, dochter is er heel blij mee.

Super hippe en goede kwaliteit schoenen voor een goede prijs.

Wederom geslaagd voor een super hip paar schoenen voor mijn dochter. Ze zijn niet alleen hip, maar ook kwalitatief heel goed en dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Great quality and beautiful shoes

Very happy with the product but price is on the higher side. It is not the first time I buy from this brand and I am always satisfied.

Mooie schoentjes toffe prints geweldig

Mooie kwaliteit schoentjes die mooi zitten. Altijd voorzien van een mooie kleur en/of tof printje. Mooie schoentjes die overal bijpassen en gemakkelijk te combineren zijn.

Altijd goed!

Ik vind de schoenen van Shoesme eigenlijk altijd de beste voor mijn kids. De pasvorm is fijn en ze zijn ook nog leuk om te zien!

Goede service en kwaliteit

De schoenen zijn erg stevig maar beperken je kind niet in bewegen. Goed voetbed en leuke uitstraling. Mijn zoon zijn eerste schoentje was al van shoesme. Maar nog steeds groot fan na 5 jaar. Zowel in de zomer en winter kopen wij graag shoesme voor hem. En de prijs is erg netjes voor een paar kinderschoenen van zulke goede kwaliteit. De service is ook netjes en snel. Wij raden dit merk zeker aan..

Altijd een perfecte fit

Mijn dochter heeft best wel plat voeten met Shoesme schoenen staat ze veel beter op haar voeten en kan ze goed bewegen

Mooie en warme babyschoentjes

Voldoen helemaal aan mijn wens! Lekker warme schoentjes die goed vast te maken zijn met veters. En ze zien er leuk uit.

Mooie tas voor school

Wat ik wel héél jammer en slordig vind, is dat ik 2 dagen na ontvangst een mailtje kreeg en een pop up bij o.a. Facebook, waarin de tas werd aangeboden door jullie met 10 euro korting. Dan had ik daarvoor nog een ander leuk cadeautje voor mijn kleindochter kunnen uitzoeken. Op het moment van mijn koop was die aanstaande korting natuurlijk ook al bekend ik vind het erg slordig van een gerenomeerd bedrijf als jullie.

Super leuke, stevige schoenen

Ik ben heel erg tevreden over de sneakertjes die ik voor mijn dochtertje heb gekocht. Ze zijn super leuk, stevig en helemaal van leer. Mijn dochtertje loopt en staat er goed op. Ze was er zo blij mee dat ze gelijk begon te springen door de woonkamer. De schoenen waren snel geleverd en de service van Shoesme (ik heb ooit sandaaltjes gekocht en hierover gereclameerd) is ook top.

Mooie schoenen!

Supersnelle levering van hele mooie schoenen!

Goede pasvorm geweldig voor me dochters

Mijn dochter heeft cp waardoor zij een spasme aan der benen heeft en daardoor veel op de tenen loopt. Met schoenen van shoesme doet ze dat een stuk minder waardoor ze dus geen spalkjes hoeft.

Mooie schoen, handig aan te doen.

Ze gaan gemakkelijk aan enze loopt er super op! Blij mee.

Mijn kinderen dragen al jaren schoenen van shoesme. De kwaliteit is altijd goed en mocht deze een keer wat minder zijn dan staan ze voor je klaar om samen te kijken naar een oplossing. Goede schoenen, goede service

Net bedrijf

De schoentjes zijn steeds goed..snelle levering

Super snelle levering & topkwaliteit

Na bestellen de volgende dag in huis. De slofjes zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Tip voor Shoesme: Maatindicatie/lengte voet aangeven bij de slofjes. Er staan geen schoenmaten maar S t/m L en leeftijden. Voor mijn dochter van 14 maanden is L veel te groot. De M past wel goed.

Schoenen die gelijk goed zitten!

Niets te wensen overgelaten

Bestelling verliep goed, en schoenen kwamen mooi aan. Sowieso er dan van die merk. Leuk schoenen, goede ondersteuning voor het groeiende kindervoetje!

Gebruikte schoenen

Na deze review heeft shoesme direct contact opgenomen om zijn excuses aan te bieden en wilde ze mijn product retouneren of vergoeden. Beste, Je zag dat de schoenen al een keer gedragen waren door beschadigde schoenpunten. De communicatie en snelheid qua levering waren top! Vriendelijke groet, Mirjam de Bot

Goede service, snel bezorgd en goede kwaliteit schoenen.

Mooie schoen voor een toffe prijs!

Leuke black friday deal. Stevige schoen die lekker zit volgens onze zoon. De rits is wel wat stroef. Mooie kleuren combinatie.

Super mooi!

Erg tevreden mee! Super service

Hele fijne soepele schoenen

Een groot voordeel dat het gratis verzenden en retour sturen is! Snelle verzending en een vraag van mij per mail werd snel beantwoord. Hier ga ik vaker bestellen

Wat een keuze en dat allemaal van 1 merk

Wat een keuze