Snelle en goede levering

Een hele snelle en goede levering en perfecte kwaliteit schoenen

Snelle verzending en goede kwaliteit

Mijn zoontje doet zijn eerste stapjes heel goed op zijn nieuwe shoesme schoentjes. Ze zijn van goede kwaliteit en werden snel verzonden. Ook bij vragen is shoesme goed bereikbaar en reageert snel.

Heerlijke schoenen!

Onze zoon was weer uit zijn schoenen gegroeid en we zochten weer een mooi nieuw paar. Aangezien we vaker shoesme schoenen kopen ging mijn voorkeur ook weer uit naar een nieuw par van shoesme. Fijne stevige schoenen!

Altijd goeie schoenen met goede pasvorm

Vanaf baby af aan al schoenen van jullie merk! En altijd modieus en bij de tijd zelfs nu mijn dochter al maat 38 heeft.

Supermooie schoen voor een black friday aldeal.

Goede kwaliteit en mooie schoenen

Ik heb de cognackleurige babyslofjes en de babylaarsjes met warme voering gekocht. Het straalt kwaliteit uit, blijft goed zitten en de klittenband van de laarsjes zijn moeilijk los te maken door mijn dochter van 7 maanden omdat het aan de zijkant en achterkant zit. Hierdoor kan zij ze niet uittrekken, wat erg prettig is. Enige 'nadeel' is dat de naam Shoesme heel groot op de onderkant van het laarsje staat.

Mooi product en snelle levering

Altijd goed!

Mijn kindjes dragen al sinds hun geboorte schoenen van Shoesme. Ze zijn niet alleen super modieus, maar ook de meest comfortabele kinderschoenen die ik ken. En dat is natuurlijk het belangrijkst! Maak als ouder niet de fout door te denken “maakt toch niks uit?” Zeker wel! De eerste stapjes die ze maken zijn de basis voor gezonde voetjes en goed leren lopen.

Goede service en leuke schoenen

Goede aanbiedingen, gratis verzending en retour. Moest contact opnemen met de klantenservice omdat het retouretiket nat was geworden en werd meteen goed opgelost. Super tevreden en mijn dochter is heel blij met haar nieuwe schoenen!

Mooie goed zittende laarsjes

Mijn dochter is dolblij met deze mooie laarsjes. Ze sluiten goed aan en zitten stevig

Snelle levering en mooie schoenen

Ondanks het Black Friday weekend was de bestelling snel verzonden. De meiden zijn weer helemaal blij met hun nieuwe schoenen. Bedankt weer voor de goede service.

Super gave schoenen!

Ik had 2 paar besteld met een gave print erop. Behalve dat de kinderen helemaal wild werden van de eenhoorn en haaien model, is de kwaliteit ook echt super. Hele stevige schoenen met een mooie print dus erg blij mee

Mooi

Ik heb deze schoentjes gekocht voor mijn dochter die zwanger is. Ik ben een tien dagen kadoo pakket aan het maken en daar gaan ze bij. Hun achternaam is zwaan vandaar deze schoentjes omdat er een zwaantje op staat.

Goede kwaliteit snelle levering

Mijn 2 kids zijn superblij met hun schoentjes

Super fijne schoenen en service

Hele fijne schoenen en ook een goede service. Mijn kindje loopt altijd op de schoenen van snoesme. Wel altijd het lage model. Had nu hoge besteld maar die wil hij niet. Maar dat maakt niet uit. Door de goede service stuur ik deze gewoon terug.

Goede schoenen voor leuke aanbiedingen

De schoenen van shoesme bevallen mij erg goed. Vooral de schoenen met stootneus zijn ideaal voor school! De aanbiedingsprijzen bij shoesme vind ik erg leuk! Mooie kortingen!

De schoenen waren snel geleverd! Alleen jammer dat bij een schoen de kleine kraaltjes die er opzitten snel er af vielen. Ik heb dit zelf kunnen repareren gelukkig dus hoefde de schoenen hiervoor niet terug te sturen.

Goede kwaliteit en super mooi

Leren stevige schoenen Deze zomer had ze ook sandalen Zijn lang mee gegaan Schoenen hebben een leuke persoonlijke touch

Goede kinderschoenen

Mooie schoenen en optijd geleverd!

Goeie schoenen, snelle bezorging.

Leuke en goeie schoenen, koop ze wel altijd in de uitverkoop. Nooit problemen met dit bedrijf gehad.

Superleuke schoenen!

Mooie kwaliteit, goede pasvorm. Ze is er heel erg blij mee.

Super fijne mooie stoere schoenen!

Super snel in huis!

Snelle verzending

Super leuke schoenen en nette verzending! Makkelijk ook met retour. Schoenen kwalitatief TOP!

Groot aanbod, snelle verzending

Al sinds de eerste stapjes koop ik shoesme schoenen voor mijn kinderen. Goed voetbed, leuke prints, en fijne voor brede voeten. Goede service!

Leuke halfhoge sneaker, snel ontvangen.

Leuke halfhoge sneakers gekocht bij Shoesme, snel ontvangen en zijn er erg blij mee!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg