Fantastisch had ik jaren eerder moeten doen!

Fijne service! Mooie schoenen! Kinderen blij Mama blij!!

Schoenen snel geleverd en zitten super zoals altijd.

Fijne, goede en stevige schoenen

Ik heb een dochter met een lage wreef, smalle en lange voet. Ze is heel smal en zeker laarzen zijn erg lastig in de juiste maat te vinden, zonder dat ze wegslipt. Deze schoenen/laarzen sluiten erg goed aan bij haar voeten.

Hele fijne en mooie schoenen

Ze staan mijn zoon super mooi, ze zitten mooi om zijn voeten heen! En ik had een beschadigde veter, maar kreeg de volgende dag al een nieuw paar , na contact!

Wow wat een goede kwaliteit

Snelle levering en mooie laars. Super zacht leren perfecte pasvorm

Super snelle en goeie verzending

Super toffe schoentjes en onwijs snelle verzending. Heel blij mee en zoontje ook

Goede pasvorm en design

Snelle levering en goede kwaliteit

Degelijk stoer

De rijke stoere schoen, goede pasvorm (normale kindervoet)

Stevige schoenen

Blij met de schoenen

Hippe, stevige en kwaliteitsschoen

Shoesme zijn kwalitatieve goede schoenen. Leuke modellen en altijd weer wat anders. Werden snel geleverd. Goede service

Stoere schoenen voor een stoere meid!

Onze dochter van 5 heeft maat 34(!). Bij shoesme hebben ze in een nog grotere maat toch kinderschoenen die haar vriendinnetjes ook aan hebben in haar maat. Al zouden sommige vrolijke schoenen ook nog wel een paar maten groter door mogen lopen. Want na maat 35 stoppen deze vaak. Maar we zijn al jaren tevreden en zo ook over onze laatste aanschaf. Mooie sneakers, zitten goed om de voet en ze rent er zo op weg...

Snelle levering en perfecte pasvorm

De schoenen voor mijn zoontje passen perfect om zijn voeten. Heb al een tijdje dezelfde schoenen die telkens in een ander kleurtje terugkomen. Ik vind het ideaal want ik weet zeker dat ze goed zitten. Snelle levering en netjes verpakt.

Soepel

Zeer soepele schoentjes, mn dreumes loopt er zo mee weg en ze wil ze elke dag heel graag aan. De patroontjes zijn ook zooo leuk!

Vlotte verzending. Keurig ingepakt

Zelfs een leuke attentie voor de kleine

superrrrrrrr

super leuke schoenen

Snelle en goede levering

Goede kwaliteit en top service

Goede hippe schoenen

De schoenen zien er heel hip uit en zijn van goede kwaliteit. Er wordt ook altijd een kleinigheidje mee gestuurd wat de kinderen erg leuk vinden. Ook de advieslijn bij de webshop is erg prettig, er wordt met je nagedacht en de service is daardoor ook boven gemiddeld.

Geweldige schoenen!

Super schoenen en duidelijke omschrijving op de website maakt de keuze ook gemakkelijker, welke schoen bij jouw kindje past! Ik heb ook de voetmeter gekocht, echt een aanwinst!

Goeie kwaliteit

Heb altijd shoesme omeat het goed voor de ontwikk3limg is van de voetjes en ze er goed op loopt!

Goede prijs kwaliteit

Leuke deal ivm black fryday en de schoenen sluiten goed aan bij de voeten van mijn zoontje. Daarnaast zijn ze ook hip.

Top schoenen

Super leuke Schoenen! Kwaliteit ook altijd erg goed!

Super leuke en kwalitatief goed!

Erg fijne schoenen blijven lang mooi en zien er ook nog eens super leuk uit !

Waar voor je geld. Prijs kwaliteit is goed

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Waar voor je geld

Mooie schoenen, vlot en goed geleverd

Heel blij met schoenen, van goede kwaliteit. Vlotte en goede service

Schoenen zijn altijd goed

Trouwlaan 38