Helemaal top

Fijne schoenen! Stevig, modieus en vooral goed zittend. Wij zijn al jaren een echte fan. Onze orthopeed is altijd blij als jij de schoenen checkt van mijn zoon vanwege de stevige hiel zijn ze perfect voor kinderen. Oh en niet te vergeten hebben ze regelmatig een leuke aanbieding. Ik zou zeggen kopen!

Leuke, mooie en comfortabele schoenen

Ik koop graag de schoentjes voor mijn zoontje bij shoesme. Ze zijn niet alleen leuk en mooi maar ik comfortabel,stevig en betaalbaar Vlotte verzending en leuke attentie voor mijn zoontje. Bedankt

Snelle levering, stoere schoenen

Mooie black friday deal voor stoere schoenen!!

super

goede website, snelle levering

geweldige site

veel keuze

Snel, mooi, goede prijs

Snelle levering, nalevering zelfs op zondag. Mooie schoenen!

Super snelle levering en super leuke goede schoenen natuurlijk alleen wel in een hele grote omverpakkingdoos. (Ivm duurzaamheid )

Top schoenen

Al sinds hun eerste stapjes lopen mijn kinderen op Shoesme schoenen. En ik ben ontzettend tevreden. Het zijn stevige maar toch soepele schoenen in hele toffe designs. Inmiddels is mijn dochter 3 jaar en kiest ze zelf welke ze wil. Afgelopen keer waren dit stoere zwarte bikerboots met all over paarse vlinders. En ze krijgt er bijna dagelijks complimenten op. En stralen dat ze dan doet. Wij zijn echt Shoesme fans!

schoentjes zeer mooi en super kwaliteit

De schoentjes hebben onze kleinkindjes dolgraag aan,ze zijn gemakkelijk en zeer zacht aan de binnenkant kant door het super zachte leder,in een woord geweldig gr gelukkige oma

Wat een prachtige schoenen

Verzending ging heel vlot en de schoenen zijn prachtig en handig (gemakkelijk af te kuisen, verstevigende stof en mooi motief). Ik heb enorm veel mama-punten gescord bij mijn dochter met deze schoenen ;) We zullen hier zeker nog terug schoenen kopen!

Snel, goede service, goede schoenen

Stevige schoenen, snel geleverd en juiste informatie op de site!

Goede prijs kwaliteit

De schoenen met rubberen tip zijn top! :-) Dochter durft haar schoenen nogal heel snel verslijten en deze gaan echt langer mee. Tot groot jolijt van de mama.

Super !

Past goed, stevige schoen en ziet er leuk uit !

Een mooie degelijke sneaker

Een heel mooie sneaker met een goede pasvorm. Het enige minpuntje: de drukknoop sluit niet goed.

De schoenen van shoesme passen mijn zoontje altijd perfect

De schoenen die ik tot nu toe altijd heb gehad van shoesme zijn van goede kwaliteit en zitten perfect. Ook de snelle levering is top.

Fijne stevige schoenen

Ik vind het hele fijne stevige schoenen voor mijn kinderen. Het enigste wat ik jammer vind is dat bijna altijd het stukje van de rits afbreekt. Bij het dicht maken van de rits.

Goed..!!

Via een voucher bij deze winkel terecht gekomen, precies in de periode dat onze kleinzoon werk geboren. Zeker niet goedkoop maar we kregen een mooi paar schoentjes van prima kwaliteit.

Snelle service!

Snelle service, leuk ingepakt met een cadeau en super kwaliteit. De meiden lopen er weer leuk bij.

Snelle levering, unieke schoenen

De schoenen passen perfect, zijn super mooi en zeker niet saai! De levering is snel!

Goede kwaliteit, mooie schoen!

Prima! Snel geleverd. Goede toelichting bij de pasvorm. En makkelijk te retourneren (indien nodig).

Super website

Een hele fijne webshop! Groot aanbod, mooie kwalitatieve schoenen en leuke aanbiedingen.

Zulke mooie schoenen mijn kleinkinderen zijn er super blij mee oma zeggen ze

Prachtige goeie kwaliteit schoenen voor een mooi prijsje en een snelle levering.

Geweldig .super leuk schoentje voor m'n kleindochter gekocht snelle service ga zo door

Goede service .mooie schoentjes

Trouwlaan 38