Goede kwailteit

Elke keer als ik schoenen koop voor mijn dochter zitten ze altijd goed. Ze blijven ook lang mooi. Het enige nadeel van de go bananas is dat het kleine banaantje op de hak er direct af is.

Fijne soepele schoentjes!

Snelle levering. Geen minpunten!

Fijne service

Schoentjes voor mijn dochtertje besteld, snel geleverd en er zat een klein cadeautje bij, leuke service! (kleine tip, ik had eerst bij andere laarsjes een reminder aangezet voor als de maat weer binnen zou komen maar ik zag een paar dagen later dat de maat weer binnen was maar ik heb nooit een reminder gehad, misschien handig om even naar te kijken :))

Geweldige schoenen, snelle levering

De schoentjes waren super snel binnen en de indeling qua type schoen/zool is duidelijk op de website.. Echt n aanrader.

Goede pasvorm

Ik heb vaker shoesme schoenen besteld en ze passen altijd. Belangrijk vind ik de pasvorm bij kinderen en het materiaal moet tegen een stootje kunnen. En ze zijn ook heel modieus wat mijn meiden erg aantrekt. En prijs kwaliteit verhouding is goed, ook al kijk ik wel altijd naar de afgeprijsde items.

Altijd 1e adres voor nieuwe schoenen!

Vlot en correct

Leuke kinderschoenen. Hier zit ze na een twee weken door de tip van andere schoentjes. Bij de shoesme met tip is dit gelukkig niet. Leuke schoentjes en goede kwaliteit

Tot in de puntjes verzorgd !

Mooie schoenen van goede kwaliteit. Leuk ingepakt met informatie erbij maar ook een speeltje voor de kleine. Heel tevreden! Ik weet zeker dat ons zoontje nu snel z’n eerste losse stapjes gaat zetten.

Snelle levering top

Bestel er regelmatig top

Goede service, uitstekende kwaliteit

Onze zoon van bijna 4 heeft altijd schoenen van Shoesme. Bestellen is eenvoudig, snelle levering en schoenen zijn van goede kwaliteit.

Superfijne en goed schoenen!

Door covid mijn dochter haar schoenen online besteld. Ik wist uit ervaring dat dit goed schoenen zijn om te leren lopen. Er wordt snel gereageerd vanuit de klantenservice en de schoenen ontvang je snel. De website via je mobiel is alleen onhandig, ben vaak lang bezig. Verder schoenen die ik zeker aanraad voor kinderen. Lekker breed en soepele zolen voor de kleintjes

Goede vlotte service en fijne schoenen!

Pasvorm en kwaliteit is goed, vlotte levering. Ook retour van het andere paar schoenen werd keurig verwerkt.

Hele blitse nieuwe schoenen van goede kwaliteit

Om te beginnen zien de schoenen er vreselijk leuk uit! Wat natuurlijk een groot plus punt is. Ik heb twee paar schoenen besteld om te kijken welke het beste zouden zitten bij mijn dochter van 3 jaar. Ze heeft een bredere voet. De 'Shoesme hoge grijze sneaker met zwarte dots (UR21W067-B). Maat 24' zaten haar te smal, de 'Shoesme zilvergrijze eerste loopschoen met details (EF8W024-C). Maat 24' zitten haar heel goed. Ook heb ik de 'Shoesme Fleece Sock (SOCKFLEECE). Maat 24' besteld voor in haar regenlaarsjes, maar deze zitten te wijd en ze kan er niet mee in de laars stappen (maat 24 zit haar nog een beetje ruim). Al met al zeer blij met de aankoop!

Dure verzendkosten niet nodig voor mijn aankoop, maar......

Veel te dure verzendkosten voor fleece sokken. Dit kan als brievenbuspost worden verzonden!! Ik heb de verzendkosten terug ontvangen van Shoesme. En ze gaan de verzendkosten aanpassen naar brievenbuspakket verzenden, waardoor de verzendkosten veel goedkoper worden. Wat een geweldige service!

Super fijn

Baby schoenen met klittenband sluiting zijn erg handig. Zelfs als je baby sokjes met iets anti slip aan heeft kun je schoentjes goed aan krijgen.

Goede kwaliteit

Leuk kado erbij, snelle verzending! Goede stevige schoenen!

Mooie stevige schoenen

Shoesme schoenen geven een mooie steun aan de voetjes. Ook zien ze er qua uiterlijk ook nog eens leuk uit

Goede en fijne schoenen!

Prima levering en goede kwaliteit schoenen.

Gewoon goede passende eerste loopschoentjes

Gewoon goede passende eerste loopschoentjes

Mooie flexibele schoen

Mijn zoontje kan sinds kort lopen dus de flexibele zool is erg belangrijk voor hem. Helaas heeft hij een hoge wreef en brede voet maar er is 1 modelletje wat hem past, hier ben ik heel erg blij mee!

Mooie goede kwaliteit schoen

Hele mooie en vooral ook stevige schoen.. die niet meteen al loslaten na een middagje buiten spelen

Mooie schoenen en alles goed geregeld

Fijne ervaring

De schoentjes zijn geweldig,hij went er al goed aan en zet zijn voetjes nu goed neer hopelijk groeit nu ook zijn zelfvertrouwen en gaat hij ooit loslopen…..

Nette afhandeling

Een goede prijskwaliteit verhouding. Bij mijn bestelling was 1 paar laarsen was beschadigd ik kreeg netjes een nieuw paar en kon de beschadigde terugsturen. Werd heel netjes afgehandeld, bedankt!!

Super fijn schoentje

Snel geleverd en zit perfect!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg