Prima schoen. Wel wat aan de prijs!

Mooie schoen van zacht leer. Het leer is daardoor wel wat kwetsbaar. Ik vind de schoenen wel erg duur geworden voor kinderen.

Heel mooi, maar mindere pasvorm

Vond de slofjes voor mijn meisje van 10 maanden heel mooi, maar het boerenbedrijf leek te groot voor het slofje waardoor dit zich heel gek om haar voet vormde als ze ging staan. Ook leek haar hak daardoor niet helemaal goed in de schoen te passen ondanks dat deze qua maat goed waren.

Mooie schoenen

Kwaliteit en snelle levering

Super..

Heel goed Snelle verzending Netjes verzonden

Super hippe en goede schoenen

Naast de hippe en leuk uitziende schoenen van shoesme. Zijn ze ook nog goed voor de voet van je kind. Sinds dat mijn zoontje schoenen aankan draagt hij al shoesme schoenen. Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de schoenen.

Altijd mooie, goede en toch leuk-en-vlotuitziende schoenen!

Snelle levering, goede maattabel zodat je eenvoudig online kan bestellen. En gewoon superleuke, stoere vlotte schoenen in elk seizoen!

Zeer prettig!

Mooie, stevige schoenen met een stoere look!

Slecht!

Twee verschillende modellen schoenen in de doos!

Mooie, kwalitatief goede schoentjes

Modieuze en kwalitatief goede schoentjes voor ons zoontje. Met uitneembaar zooltje. Snel geleverd.

Snelle levering en goede schoenen.

Goede combinatie van goede schoentjes die er ook nog leuk uit zien!

Degelijk schoentje

Schoentje past goed en de maat klopt. Dochter loopt er goed op en rent er zelfs mee. Tweede paar dat ik heb gekocht. Zeer tevreden!

Perfect kinderschoenen

Wij koopte schoenen voor ons dochtertje van shoesme sinds haar eerste paar. Super tevreden met het ervaring - koop, retour. Altijd duidelijk, snel, eenvoudig en nauwkeurig.

Hele mooie schoenen

Schoentjes voor mijn zoontje van 1 gekocht. De schoenen zijn echt van goeie kwaliteit en het allerbelangrijkste; hij huilde niet meer bij het aandoen van zijn schoenen. Kortom; een succes!

Snelle verzending.

Prachtig soepel schoentje

Leuk en stoer schoentje. Mooi leer en lekker soepel. Super voor de eerste stapjes of net voordat je kindje kan lopen.

Helemaal tevreden

Snelle levering, leuke attentie voor het kind erbij, super leuke laarsjes.

Mooie laarzen snelle levering

Maat 22

Hele mooie degelijke schoen alleen krijg ik de voet er niet in zonder de veters los te maken.. jammer.. had graag alleen de rits willen gebruiken..

Slechte leer uitvoering snel versleten

Shoesme blauw metallic bootie met pailletten gekocht voor ons dochter van 2. Alleen de leer was al in een dag versleten. De metallic leer had een plastic laag die snel los liet en de schoen was snel lelijk oud geworden. Wij zijn erg blij met de ontwerp en pas form en ze lopen comfortable. Alleen jamer van de leer uitvoering.

Toffe laars, dochter erg blij mee

Goede pasvorm, stoere afwerking

Leuke schoenen voor een meisje

De binnenzool lijkt wat te groot voor het schoentje en gaat makkelijk los/heen en weer. Aan de buitenkant van de schoen zitten helaas wat onverklaarbare blauwe streepjes.

Prachtige schoenen. Snelle levering!

Ik was op zoek naar stevige kinderschoenen met neuzen die tegen een stootje kunnen. Shoesme heeft meer dan genoeg keus. De bikerboots met stootneuzen zijn allemaal zo leuk! Het was gewoon moeilijk kiezen. Mijn vierjarige dochter heeft die met de stipjes en als ik haar moet geloven zijn het de snelste remschoenen! Ze is er zo blij mee!

Mooie degelijke kinderschoenen

Mooie schoenen. Degelijk. Zitten goed. Veel keuze

Kwalitatief goede soepele schoenen voor mijn dochter van 1,5 jaar!

Soepel schoenen die mooi aansluiten aan de voeten van mijn dochter die net gaat lopen.

Prima snel en goed ingepakt

Het pakket was snel in huis en degelijk ingepakt. De schoenen komen goed overeen met de foto's van de website. Kwaliteit lijkt goed te zijn. Nu aan de wandel...

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg