Mooie goeie schoenen! Snel bezorgd en ook nog een leuk cadeautje erbij

Lekker soepel en mooi!

We zijn met maat 22 begonnen en nu hebben we ook maat 23 besteld van hetzelfde model, maar in een andere kleur. Geschikt voor de eerste stapjes door dat "bumpertje" dat de schoen beschermt vooral als het kind nog steeds aan het kruipen is. Ze zijn zacht van binnen en buiten. Zeer tevreden!

Babyproof schoen prima, babyflex veel te stug

De babyproof schoentjes zijn mooi flexibel, kan onze dochter van 16mnd goed mee lopen in maat 22. In dezelfde maat de babyflex schoen is echt een drama. Een veel te stugge zool. Je zou de zool nog met 1 hand moeten kunnen ‘oprollen’ in deze loopfase, dat is niet het geval bij deze schoen. Met veel kracht vouwt deze zool op 1 punt dubbel als het ware, dat is toch niet echt de bedoeling als een kind de afwikkeling vd voet nog verder moet ontwikkelen. Jammer dat de babyproof schoen niet in maat 23 en 24 te krijgen is.

Meer dan prima

Goed en verzorgd ingepakt. Zelfs een kinderpresentje erbij. Schoenen zitten perfect.

Snelle service en goede kwaliteit schoeben

Altijd goed.

Snelle levering!

Snelle levering en nog een leuk cadeautje voor ons zoontje erbij ook! De schoenen zijn zoals altijd weer top!

Smal vallend laarsje

Fijn dat bij de omschrijving staat hoe een schoen valt. Dat koopt iets makkelijker online.

Shoesme!

Wij zijn tevreden over de schoenen van Shoesme. Altijd mooie en nette basic laarsjes/schoenen. Prettig om overal bij te combineren. Maar daarnaast ook qua pasvorm erg fijn en prettig. Het fijnste is; de bescherming op de neuzen. Je hebt een leuke schoen en ik hoef mij geen zorgen te maken over beschadigde neuzen. Overzichtelijk website, snelle levering! Daarnaast fijn dat de klantenservice mee denkt en snel reageert op mailtjes.

Geweldige schoenen

Omdat mijn zoontje op zijn teentjes loopt hebben we goede schoenen nodig.... al vele merken geprobeerd...toch blijft het shoesme voor ons stevig en top!

Dit waren mijn zoontje z'n eerste schoentjes, en hij wende al de 2e dag erin, lopen lekker zacht en perfecte stevigheid

Mooie schoenen, snelle levering

De schoenen worden snel en netjes verpakt geleverd. Onze zoon heeft maatje 18, ze zijn super schattig!

Mooi

Mooi lekker schoenen

Fantastische pasvorm

Vroeger altijd al vanaf de eerste stapjes Shoesme schoentjes voor mijn dochter gekocht, en nu voor kleindochter weer! Fantastische pasvorm en ruime keuze!

Go banana's een succes

Mooie kleuren, fijne pasvorm, blije koppies. Opdruk is zowel stoer als llief. Voorlopig trekken ze deze schoenen niet meer uit.

Snelle levering , en de beschrijving van de schoenen kloppen. ook handig is de maat tabel.

Altijd goed!

Echt goede kwaliteit en pasvorm van de schoenen. En dan ook nog eens leuke ontwerpen. Kindjes zijn er ook blij mee!

Top schoenen!

Onze kleine loopt er heel goed op.

Echt goeie en leuke schoenen!

"Schoenen moeten goed zijn" zei mijn eigen moeder altijd vroeger. En dat zit nog een beetje in m'n hoofd als ik zoek voor onze dochter. Deze Schoenen van Shoesme zijn dus echt heel goed, maar ook heel erg leuk! Ze gaan goed aan, zitten stevig, blijven lang mooi. En dat allemaal snel geleverd en zonder problemen. Top!

Fijne regenlaarzen

De regenlaarzen hebben een goede pasvorm . Fijn dat er een warmtesok bijzit voor de koude dagen. Nu voor de tweede keer besteld.

Mooie schoenen

Snelle levering, en dit keer weer voor beide dochters een paar schoenen voor de winter besteld. Fan van de schoenen met rubberen 'stootneuzen' zodat ze langmooi blijven. Ánders zien ze er binnen een week vaak al niet meer uit. Tot nu toe maar 1x een paar schoenen gehad waarvan de stiknaad van de ritsen loslieten. De rest altijd prima kwaliteit.

Snelle levering, super mooie schoenen

De half hoge schoenen in cognac kleur stonden lang op verlanglijstje. Staan heel goed, bij minnzoontje. De ritsen zin aangepast erg fijn, vorige ritsen braken inloop van tijd af. Ook leuk cadeautje weer in de doos. Verder top levering, Pakketje binnen 2 werkdagen geleverd. Ik had op zaterdag/zondag besteld. Bedankt weer. Nu hopen dat ze niet afgeprijsd worden haha.

Super snel binnen

Fijne website. Producten waren snel binnen en fijn dat er een meetblaadje bij zit om de voet op te meten!

Prachtige schoenen die verantwoord zijn

Ze zijn goed voor de ontwikkeling van de voetjes van mijn zoontje en ze zijn ook nog eens mooi

Probleem met een bestelling super netjes opgelost!

Shoesme heeft heel netjes de verantwoordelijkheid genomen voor een probleem met zijn verzender Post.nl. Mijn eerdere bestelling is als nog gratis nagestuurd nadat de kosten retour waren gestort, super goed opgelost! Ik begreep ook dat shoesme inmiddels een samenwerking met DHL is aangegaan, goed plan denk ik ook... Omdat de klantenservice van shoesme het probleem heel snel en netjes heeft aangepakt, zou ik in de toekomst gerust opnieuw een bestelling plaatsen bij shoesme.

Goede kwaliteit en mooi uiterlijk

De zool en het materiaal zijn van goede kwaliteit. De pinguïn binnenvoet is warm. Het uiterlijk is mooi, waardoor je de laarzen op vele momenten kan dragen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg