Super schoenen

Ik raad dit merk aan iedereen aan. Mijn zoontje heeft vanaf zijn eerste stapschoentjes al schoenen van Shoesme. De pasvorm is goed, ze zijn stevig en de printjes van de Go Bananas lijn zijn fantastisch! Wel iets duurder, maar dat is het waard voor goede ondersteuning aan de voeten. Ook tevreden over de verzending! Vandaag besteld morgen in huis; love it!

Na contact met de klantenservice eindelijk goede schoenen voor mijn dochter gevonden!

Voor onze dochter met Downsyndroom blijkt het vinden van goede schoenen, die er ook nog leuk uitzien, bijzonder lastig. Het punt is namelijk dat veel schoenen die aan de eisen voldoen voor haar een rits aan de zijkant hebben. Na een zeer prettig gesprek met de klantenservice bleek er een lijn te zijn die dit niet had én die er nog eens heel leuk uitzien ook. Ik had ze zelf online nog niet gevonden, dus wij zijn erg blij! Waarom dan geen 10? Ik zie ruimte voor verbetering: nog iets meer aanbod zonder ritsje zou fijn zijn, want ze heeft nu de grootste maat van het huidige aanbod ;).

De schoenen zitten super

Al vanaf ze kon lopen shoesme schoenen nu inmiddels maat 30 maar nog steeds kiezen we voor shoesme..

Geweldig!!!

Schoenen zien er mooi en stevig uit!

Fijne laarzen met heerlijke sokken

De sokken zijn er fijn. Wel zijn de laarzen wat breed aan de bovenkant. De laarzen zijn echt heel mooi

Positief

Zien er goed uit ,veel diverse kleuren

Snelle levering! Goede en duidelijke omschrijving van product. En voldoet altijd aan de verwachtingen! Stevige schoenen!

Ik ben zeer blij met shoesme alleen had ik maat 17 genomen maar die zijn te klein Ik moet ze retourneren voor maatje 18,5

Superstoere boots

Superstoere boots mooie kleur jammer dat de zooltjes er niet uit kunnen

Ruilen

Helaas is er geen ruil mogelijkheid. Eerst de schoenen retour, dan nieuwe bestellen, jammer maar dan maar niet.

Mooie schoenen

Mooie kwalitatief goede schoenen Snelle levering

Goed passende en comfortabele regenlaarzen.

Wat een prachtige schoenen en zo'n goede pasvorm voor ons kleinkind.

Mooie website, perfecte levering en mooie schoenen!

Superfijne service

Snelle levering na mijn bestelling, goede, duidelijke communicatie via mail. En wat mijn kids leuk vonden was het presentje in de doos bij het openmaken. Superfijne winkel!

Leren veters in een baby schoen shoesme lost op

Nee echt de leren veters in de babyschoen zijn niet te strikken, gelukkig na contact een hopelijk fijne oplossingen en worden er normale veters geleverd

Fantastisch!

Wij zijn erg blij met de schoenen van shoesme, pasvorm is goed en leuke modellen!

Hippe, stoere en sterke schoenen!

De schoenen zijn mooi en zitten goed. Ze zijn ruim genoeg om zonder de inlegzolen een paar voetjes en spalkjes in te krijgen. Jammer dat we ondertussen aan de grootste maat zitten.

Fijn zacht leer en goed afgewerkt.

Mijn dochter loopt er super op. Kwaliteit is echt te voelen!

Q schoenen,je kunt altijd uitgaan van kwaliteit en een hippe uitvoering,levering zsm

Q-schoenen,je kunt altijd uitgaan van kwaliteit en een hippe uitvoering met goed voetbed snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering, goede schoenen en goede kwaliteit.

Super stevige mooie schoenen voor de kids

Kon niet makkelijker: veel keuze, mooie schoenen, goede prijs, onmiddelijk geleverd en ze zitten als gegoten!

Fantastische schoentjes, maar wel duur

Heel fijn dat ze van leer zijn (= waterafstotend), dat ze een flexibele, rubberen buitenzool hebben (ipv stof/suede wat niet waterdicht is) en mooie klittenband-oplossing (ipv lastige veterschoentjes). Goeie smalle pasvorm voor de voetjes van mijn dochter en leuke kleurtjes/stijlen. In zulke kleine maten (18/19) zie je niet veel schoenen die aan bovenstaande voldoen. Helaas wel duur voor die paar maandjes dat ze ermee kan lopen (voordat ze te klein worden).

Echt super schoenen en vriendelijk als ik een vraag heb. De laatste keer dat ik had besteld heb ik een maatje 21 besteld en kreeg in de doos 21 maatje 22 schoentjes :) hihihi

Prachtige stoere schoenen

Prachtige stoere schoenen voor mijn zoontje. Shoesme waren zijn eerste schoentjes en hij is er een paar jaar later nog steeds gek op. Snelle levering.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg