Zonder problemen

Er is precies gedaan wat er beloofd is en dat vind ik erg belangrijk en fijn

Toffe print, stevige schoenen

De combinatie van prints is echt een topper. Mijn dochter en ik vinden dit helemaal te gek. Daarnaast kunnen ze ook nog tegen een beetje water. Dus ze kunnen flink gebruikt worden.

Goede pasvorm en snelle levering

De maat is precies juist en de pasvorm is goed. Ook het materiaal is hoogwaardig.

Kleurverschil tussen linker- en rechterschoentje

Netjes opgelost door klantenservice

Makkelijk proces!

Schoenen besteld en een paar dagen later in huis. Op de site wordt vermeld of de schoen breed of gewoon valt, heel netjes om dit vermelden! Mijn dochter heeft smalle voeten en op basis van de tekst bij de schoenen deze besteld ipv andere. Goede keuze!

Snelle bezorging en een leuke verrassing erbij

Mooie modieuze degelijke schoenen

Zittend stevig en zijn mooi. Echt goede schoenen voor kleine kindervoetjes. Maatvoering op de website klopt.

Goede service!

Snelle levering van de schoenen, informatieve website, schoenen zijn van goede kwaliteit, ogen duurzaam!

Goede kwaliteit

Handige schoenmaat meter

Heel blij met stoere jongensschoen

Heel blij met deze stoere jongensschoen. Pasvorm sluit zoals altijd mooi aan voor smalle voetjes

Stevige schoen

Prima stevige schoen. Goed model. Echter na 1 dag buitenspelen de neuzen van de schoenen verkleurd / beschadigd.

Leuke schoenen met mooie kwaliteit

Ik wil toch het beste voor mijn kind, zijn voeten in dit geval. Ik vind goede schoenen erg belangrijk.

Supet

Super fijne schoenen sluiten goed aan mijn voeten, ik kanber goed op lopen en rennen en door dat de zool op de neus doorloopt blijven de schoenen ook netjes. Ondanks het vele spelen

Fantastisch!

Goede service, mooie schoenen van goede kwaliteit. Helaas deze keer waren ze te groot, maar ik ga zeker de volgende keer weer bestellen bij jullie.

Fantastische regenlaarzen!

Regenlaarzen zijn super degelijk en passen perfect! En ook nog eens mooi om te zien!

Zitten goed maar kleur op de neustop werd snel zwart

Mijn dochter vind de laarsjes geweldig. Veters zijn niet fijn en na 2 dagen zijn de kleuren op de neusrand er al vanaf.

Mooie schoentjes en goede dienst na verkoop

Mooie schoentjes in leuke verpakking. Er was een probleempje met de veters maar dit werd snel opgelost.

het was een geweldig kraamkado, ze vonden het heel mooi

Zoals u uit bovenstaande begrijpt hoef ik geen verdere mail meer. Het was een succesvol kraamkadootje, maar de baby is van 2 okt. dus het duurt nog een tijdje voordat ze, ze past. Maar ze zien er echt heel schattig uit. Groeten Willy Roering Warmolts

Perfect!

Al voor de 3de keer schoenen gekocht bij shoesme!. Al 2 keer online gekocht, en perfecte service en snelle levering. De schoenen zitten zo als altijd perfect!

Snelle en goede service

Schoenen zijn van goede kwaliteit en Shoesme biedt goede en snelle service.

Top schoenen

Erg stevig en soepel eindelijk echt stoere boots gevonden voor kleintjes

Goede kwaliteit schoenen

Al jaren kopen wij voor onze kinderen schoenen van Shoesme. Het zijn leuke, mooie schoenen met een erg goede kwaliteit. Bij de bestelling zit altijd iets leuks of handigs. Kortom, wij bevelen Shoesme van harte aan!

Snelle service, top product

Dankzij de maattabel wist ik perfect welke schoenen te bestellen dus eenmaal ze hun print gekozen hadden begon het wachten op de nieuwe schoenen. Ik had op donderdag besteld en op maandag waren ze er. Kindjes waren instant gelukkig dus mama ook! En mijn portemonnee ook!

Perfecte service, mooie en degelijke schoenen

Snelle reactie via de mail, behulpzaam personeel.

Geweldige schoenen

Prachtig schoentje , een goede stevige, maar ook een flexibele zool. Heel blij mee.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg