Goede kwaliteit voor een goede prijs

Goede stevige schoenen. Goede kwaliteit en sluiten goed aan.

Superhandig om thuis te hebben

Die snel groeiende peutervoetjes kun je zo prima in de gaten houden!

Snelle verzending met leuke extra voor de kleine!

Zie titel

Snel, precies zoals op plaatje

Top!!

Duidelijke mooie en overzichtelijke site. Mijn dochter (12) heeft erg smalle voeten. Dus dat is al lastig om goed passende, leuke en toch ook stoere boots te vinden! Maar helemaal blij nu!

Prachtig schoentje met mooie afwerking

Het paar was een beetje te groot, maar daar groeit die kleine wel in.

Super leuke schoenen!

Fijne schoenen met een goed voetbed! Duidelijke site en snel geleverd!

Zit altijd goed

Prima pas vorm Thuis bezorgd Gemak dient de mens

Top winkel

Ruim assortiment keuze, Vriendelijk personeel, Snelle service in de winkel en online,

Kindvriendelijke schoenen

Mijn zoon is dol op z’n dinosaurus schoenen en ik ben ook fan. Hele stevige neus die wel tegen een stootje kan!

Hele mooie schoentjes

Erg mooie schoentjes. Zitten mooi om het voetje van mijn dochter. Ik twijfelde omdat de prijs niet gemiddeld is, maar is het zeker waard!

Lekkere stoere warme schoenen voor kleine babyvoetjes

Voor je kind wil je uiteraard het allerbeste. De schoenen moesten lekker warm zijn voor op de fiets en flexibel genoeg om de voetjes goed te laten groeien. Díe schoenen heb ik gevonden bij Shoesme. En wat waren ze leuk ingepakt! Mijn dochters eerste schoentjes in een prachtig doosje. Ik denk dat ik die nooit meer weg doe.

Snelle levering en ze passen altijd goed. Wij zijn en blijven fan!

Fijne schoenen, snel bezorgd

Mooie schoenen, stevig en soepel. De rits gaat niet al te makkelijk dicht, dat is het enige nadeel

Super prijs/kwaliteit

Goede babyschoentjes die niet te duur zijn. Grote keuze aan kleurtjes en patronen. Handige maataanduiding.

Mooi design maar beschadigd snel

Design en pasvorm vind ik helemaal goed. Mijn zoontje stapt er goed op. Alleen na 1 uur dragen is de witte rand al helemaal beschadigd en dat vind ik voor de prijs erg jammer.

Hippe schoen, goede kwaliteit

Zit als gegoten!

Ze zitten goed en zijn mooi

Misschien een tip. Schoenen voor peuters met een ander soort neus, wat slijt vaster. Een kind dat nog leert lopen, kruipen nog veel. Dit schoentje was in een mum van tijd al aan de neus van de schoen versleten. Erg jammer voor een schoentje dat best prijzig is voor zo een jong kind. Ik gun mijn kleindochters het beste en vind het fijn dat ze lang plezier heeft van alles wat ik ze geef. Daarom een 8 als score. Dankjewel

Snelle levering en goede service

Shoesme schoenen bevallen erg goed. Goede pasvorm en kwaliteit.

Mooie schoenen

Mooi stevige schoen, en mn dochtertje vond ze prachtig! De dikke zool en stootneus zijn ook erg handig en geven veel grip

Mooie schoenen, jammer van de kleur

Mooie goed zittende schoen. Vond het alleen geen dark grey maar bruin! Dat is de reden dat ik ze heb terug gestuurd. Maar verder is de kwaliteit, service en snelheid bij shoesme altijd top!

Hoogwaardige kwaliteit

De schoen is precies zoals op de side van Shoesme Goede meisjesscholen Met voetbad en goede zool Mijn kleindochter liep er een halve dag op te hollen binnenshuis De ouders zijn ook zeer tevreden Ik ben heel blij met deze aankoop

Snel verzonden, mooie smalle schoen

Na besteld te hebben de volgende dag al in huis. Bestelde schoenen zijn mooi smal en dochterlief is er heel blij mee

Perfecte maat snelle levering

Perfecte maat, maattabel klopt precies. Snelle levering mooie kwaliteit

Stevige, mooie kwaliteit schoen met een goed voetbed

Mooie schoen, stevig met een goed voetbed! Zit er hip uit en mijn zoon vind ze mooi en lekker zitten! Wat ik wel merk is dat stiksels bij deze schoen snel loslaten, niet allemaal, maar op 1 punt!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg