Goede schoenen, goede service.

De schoenen van shoesme heb ik nu een paar keer gekocht en bevallen goed. Kwalitatief goede schoenen en vooral goede steun voor de voet en toch soepel. Fysiotherapeut adviseerde dit merk. Qua service ook top als er wat is!

Snelle levering, mooie schoenen

Prachtige kinderschoenen van goede kwaliteit en mooie pasvorm.

Goede snelle levering

De schoenen werden elke keer super snel geleverd! De kwaliteit van de schoenen zijn ook super, top!

Een hele blije kleuter!

Het product komt overeen met de afbeelding. De levering was snel en bovenal onze kleuter is erg blij met zijn nieuwe schoenen!

Stevige, mooie, gemakkelijke schoenen!

Positieve ervaring voor de derde maal op rij. Spijtig dat ik het zo laat ontdekt heb we ondertussen in de grootste maat zitten ;)

Mooie schoenen. Mijn dochter is er erg blij mee, dat ze ze makkelijk zelf aan en uit kan doen is voor haar nu heel belangrijk. Snelle levering, goede service.

Goede kwaliteit en leuk design kinderschoenen

Mijn dochter van 15 maanden heeft hele smalle en kleine voetjes. Het is dan moeilijk goede en leuke schoenen te vinden. Ik heb nu het tweede paar Shoesme schoentjes (maat 18!) voor haar gekocht en ook deze zitten prima! En ze zien er ook nog heel schattig uit. Helaas kruipt ze nog veel dus de schoenen slijten ook snel maar daar is weinig aan te doen.

Geweldige schoenen

Ik heb lang gezocht naar de juiste schoenen voor mijn dochtertje. Tot ik Shoesme ontdekte. Mijn kleine meid loopt nu heerlijk rond met schoenen met een flexibele zool. Ik zal ze iedereen aanraden!

Hele fijne schoenen

Onze dochter draagt al paar seizoenen Shoesme. Met het meetsysteem prima de maat te nemen en schoenen passen altijd perfect. Leuke modieuze schoenen en veel keuze. De (klanten)service is ook geweldig! Echt een aanrader.

Zeer goede kwaliteit schoenen

Zeer goede kwaliteit en leuke prints en kleuren.

Goeie stappers voor groeiende voetjes

Goeie stappers voor groeiende voetjes. Genoeg keus. En de kleine is ook helemaal blij met de nieuwe schoenen.

Procedure na klacht was top!

Goedendag, Zeer tevreden over de procedure na klacht over de schoenen! Mvgr Dymphie Brouwers

Prachtige stoere boots!

Hele mooie stoere boots en ze lopen volgens mij superlekker want mijn zoontje heeft ze meteen hele dagen aan.

Erg goed!

Snelle levering, snelle reactie bij de klantenservice bij vragen, schoenen zijn er mooi maar belangrijkste ze blijven ook mooi, goeie kwalitiet.

Hele fijne schoenen

Ons dochtertje heeft goede kinderschoenen nodig en de schoenen van Shoesme zijn altijd heel fijn. Goed materiaal om goed te leren lopen

mooie schoenen

De schoenen vallen wel klein en zijn er smal. Na het terug sturen snel bericht dat ik mijn geld weer terug krijg gestort.

Super mooie schoenen van goed kwaliteit en goed voor de voeten van mijn zoon

Prettig geholpen in de winkel waardoor ik de juiste schoenen online kon bestellen. De winkel had de juiste schoenmaat niet meer.

Hele fijne schoentjes!

Een duidelijke maattabel, duidelijke omschrijving wat voor type zool goed is voor jouw kind. Nette en vlotte levering.

Makkelijk en overzichtelijk

Ik kon de schoenen gauw vinden. Ze zijn zoals omschreven. Makkelijk te bestellen en een snelle levering

Superlaarsjes

Koop altijd schoentjes van shows me voor mijn kids. Zowel de jongens als de meisjes schoenen zijn gewoon altijd goed!! Altijd complimentjes krijg ik van iedereen dat ze leuke schoentjes aan hebben. Vind ik leuk

Zijn gewoon goede schoenen

Afhankelijk van de voet zijn dit heel goede schoenen. Me dochter heeft normalen breedte maar een hoge wreef een de boots zitten als gegoten.

Toplaarsjes!

Altijd de juiste pasvorm voor mijn dochters smalle voetjes

Kwaliteit en snelle levering

Bij Shoesme slagen we altijd voor top advies en leuke, degelijke en kwaliteitsschoenen voor ons zoontje. Ook de stoere dino regenlaarzen met warme binnen schoen bevalt wederom heel goed en ons zoontje wordt heel blij van de coole dino’s op zijn laarsjes! Goed voorzien de herfst in!

Worden twee maten besteld, waar vallen we er een gratis terug hebben gestuurd omdat deze niet. Het verzenden maar ook het retour ontvangen was snel geregeld en de kwaliteit van de schoen is perfect wij zijn uitermate tevreden!

gaan retour

Slechte pasvorm, te weinig ondersteuning, na deskundige hulp in schoenenwinkel spijt dat we steeds Shoesme hebben besteld.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg