Zéér tevreden met de schoenen.

Met nu dochter nummer 3 op Shoesme, ben ik zeer tevreden. Ze passen goed, gaan niet stuk en zitten prima. Goede aanrader

Goede kwaliteit voor de smalle voetjes van mijn dochters

De schoenen en laarzen van Shoesme koop ik al vanaf de eerste schoentjes. De kwaliteit is hoog én de schoenen zijn gemaakt voor de smallere voet. Mijn dochters hebben beide smalle voetjes en lopen heerlijk op de schoenen van Shoesme. Ik vind het erg belangrijk dat de pasvorm van de schoenen voor voeten in de groei goed is, dus ik ben erg tevreden en de meiden ook. Zij zijn vooral blij met de leuke designs van Shoesme. :)

Super snel

Hele fijne schoentjes!

Snelle levering. Mooie en stevige schoenen.

Hele toffe schoenen!

Mooi geprijsd en erg gave schoenen. Net anders dan anders heel blij mee!

Snelle levering, fijn merk

Bij schoesme krijg je leuke schoenen, een goed passende moderne schoen voor ieder kind.

Ik koop altijd schoenen van het merk shoesme, Bij een shoesme dealer. Nu voor de eerste keer op de site. Goede omschrijving als maat of schoenen anders uitvallen, dan dan de maat die je nodig hebt. Ruime keuze. Overzichtelijke site. Makkelijk met bestellen en betalen. Snelle levering. Mijn zoontje was blij met kleine bijgeleverde attentie.

Altijd goed

Schoenen van shoesme zijn altijd goed

Uitstekend!

Schoenen waren snel binnen en er zat een kleinigheidje bij voor m'n dochter.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Onze dochter vind dat Shoesme leuke modellen heeft. Wij vinden de kwaliteit goed en dat voor een redelijke prijs. En wij vinden de keuze reuze. Conclusie: goed prijs/kwaliteit verhouding.

Laarsjes

Men zoon wil ze niet meer uit doen. Denk dat dat genoeg zegt

Kwaliteit is prima

Snelle levering, goede pasvorm, hele leuke schoentjes. Ik vond het heel moeilijk om te kiezen. Al de schoentjes zijn zo leuk en betaalbaar. Het volgende paar ga ik zeker bij jullie bestellen.

Mooie degelijke schoenen, maar erg prijzig.

Mooie en degelijke schoentjes, maar ik vind ze erg duur voor iets waar ze maar 3 maandjes inzitten. Je wil het beste voor je kindje dus we moesten wel.

Bestellen is makkelijk, Bestelling wordt snel geleverd. Helemaal super. Heel blij met de schoenen voor mijn zoontje.

Leuke vrolijke aankoop

Ik vond de regenlaarsjes voor mijn kleindochter schattig en was onderweg de indruk van jullie marketing! Het was echt een vrolijk pakje om te ontvangen. Vriendelijke groet Astrid Kraaijeveld

Stevige, mooie schoenen

Mijn dochter is er erg blij mee. Ze wilt ze elke dag weer aan en showt ze aan iedereen. De rits gaat wel soms wat stroef, waardoor ze dit niet altijd zelf kan dichtdoen.

Snelle levering, mooie schoenen

De levering was snel, er zat een leuk klein speeltje bij voor mijn zoon. Kwalitatief goede schoenen

Prachtige schoen van goede kwaliteit

Prachtige schoen met mooie kwaliteit, product kwam overeen met de foto's op de site. Onze dochter straalt op haar nieuwe schoen en laat het aan iedereen zien. Levering was met 2 dagen!

mooie schoenen, goede kwaliteit

mooie schoenen, goede kwaliteit

hele fijne klantenservice

De schoenen die ik besteld heb bij Shoesme zijn nooit aangekomen. Problemen lijken bij PostNL te liggen. Niet leuk natuurlijk, maar ben heel content over de wijze waarop Shoesme mijn klacht heeft opgepakt. Snel, duidelijke informatie wat er gedaan wordt en hoe lang de verwachting is dat dat duurt, en uiteindelijk een snelle creditering van het al betaalde bedrag.

Ervaring

Snelle levering en mooie duurzame producten ga zo door.

Snelle verwerking retour

Schoenen waren te klein, retour snel verwerkt en geld snel terug. Meteen maatje groter besteld. Mooie kwaliteit! Leuk cadeautje ook bij de schoentjes, top!

Leuke schoenen

Leuke schoenen en snelle levering.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mooie collectie. Fijn dat er een papieren schoenmaat-meter bij zat en m’n dochter vond de slang als kadootje geweldig! Aanrader!

Prima bestelling

Schoenen voor mijn meiden online geshopt. Snelle service, duidelijke omschrikving op de site. Retour sturen gaat makkelijk. Super kwaliteit schoenen en leuke mode Kleine fout wel op de site, geselecteerd op rits en vetersluiting, krijg schoenen zonder ritssluiting.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg