Mooie goede schoenen

Schoenen zitten goed en lekker! Blijven goed aan de voet zitten. Uiterlijk van de schoen erg mooi en blijft ook mooi!

Ruime keus, snelle levering, goede prijs

Superleuk, mijn kleindochter kreeg er een klein speelgoedje bij, echt een verrassing. Verder fijne duidelijke site, snelle levering. Topbedrijf

Super goede stevige schoentjes

Ze staan super leuk, ze zijn stevig en mijn kleine meid kan er goed op lopen. Top!

Altijd schoenen van jullie gekocht. Zitten goed zijn mooi en kunnen tegen een stootje.

Super schoen!

Goede en snelle levering. Goede pasvorm en mooie kwaliteit. Heel blij mee. En mijn dochter ook!

Prina

Goed zorgvuldig mooie kwaliteit correct

Super leuke eerste loopschoentjes

Hele mooie eerste loopschoenen voor onze zoon. Hij is er zelf helemaal blij mee en wil ze niet meer uit doen!

Goede beschrijving bij elke schoen. Fijn dat het goede loopschoenen zijn geeft aan een ouder toch een goed veilig gevoel.

Beste kwaliteit schoenen

Ik koop altijd mijn schoenen voor de kinderen bij Shoesme. Ze hebben de beste pasvorm en de schoenen zijn als een van de weinigen soepel door het mooie leer. Ook altijd leuke designs dus wat wil je nog meer?:)

Superschattige schoentjes van goede kwaliteit

De site is overzichtelijk. Ik was niet zeker over de maat en naar aanleiding van het printbare meetsysteem heb ik de maat makkelijk kunnen bepalen. Het bleek ook een accurate meting, want de schoenen passen perfect. De schoenen zelf zijn echt heel mooi en ze zijn van goede kwaliteit. Ik heb eerste stapschoentjes voor mijn dochter gekocht en ze voelen lekker soepel aan. Ze draagt ze ook graag. De schoenen werden snel geleverd. Erg tevreden!

Helemaal goed!

Fijne schoenen en goeie service

2 paren gekocht. 1 paar ging na 2 dagen kapot. Contact gehad met shoesme en werdt uitstekend geholpen. Nieuwe paar ontvangen en mijn jongen loopt er heerlijk op.

Goede schoenen, snelle levering

Goede degelijke schoenen. Erg snel geleverd.

Mooi

Schoenen is te schattig....

Super leuke hippe sneakers

Super leuke sneakers! Passen bij elke outfit vanwege de leuke printjes. Zijn makkelijk te onderhouden en vanwege het materiaal zitten ze erg lekker.

Awesome

I love the design and the quality! My daughter it totally in love with her new shoes as well :)

Steeds heeft mn dochtertje weer mooie stevige schoenen die tegen een stootje kunnen! Altijd mooie schoenen, netjes en snel geleverd. Uitstekende klantenservice!

Onze hooggevoelige dochter maken wij altijd blij met een paar schoenen van Shoesme!

Onze dochter van 5 is hooggevoelig: structuur van kleding en schoenen komt bij haar heel nauw. Ze kan precies en meteen aangeven wat niet lekker zit. Wanneer wij schoenen van Shoesme voor haar kopen zitten deze altijd heel lekker. We hebben er dus geen omkijken naar en de keuze voor Shoesme is dus snel gemaakt.

Leuke en stevige schoenen

Bij shoesme schoenen weet ik gewoon dat ze fijn lopen voor mijn dochtertje. Ze heeft brede voeten en brede enkels en dan zijn leuke schoenen vaak moeilijk. De keuze is dan meestal zwart of zwart. Ja dat wil ze niet. Nu heeft ze n stevige boot met alle kleuren. Deze passen dus ook bij alle kleren en ze is er super trots op. Daar doe je het voor als ouder. Een kind moet zich lekker voelen in wat die aan heeft en het moet goed zijn voor kinderen in de groei.

Super leuke schoen, mooie pasvorm, goede kwali.

Mijn dochter draagt de schoenen graag, dat zegt genoeg!

Heel tevreden en blij kind!

Hele leuke stevige regenlaarzen voor onze zoon gekocht. Snel geleverd en super kwaliteit!

Past perfect dankzij maattabel

Hele fijne schoentjes. Ze passen perfect passen dankzij de printbare maattabel. De zool is soepel en stevig genoeg om de eerste stapjes te zetten. Komt met twee paar veters. Erg blij met deze aankoop!

Wat een leuke schoentjes!!

Erg blij mee! Eerst de schoenmaatmeter besteld, voetje heel makkelijk hierdoor kunnen opmeten. Schoentjes besteld, was niet makkelijk want misschien wel te veel keus! Ook zeer duidelijke uitleg op de site wat betreft fitting etc.. ze staan mijn dochtertje fantastisch en nog belangrijker, ze zitten super!

Mooie stevige en stoere schoen

Een stoere veterboot die ook nog eens goed loopt!

Schoenmaat..

Schoen viel kleiner dan verwacht.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg