Zitten top!

Zitten als gegoten bij mijn bijna 1 jarige zoontje. Hij staat er stevig op en toch flexibel genoeg om goed te kunnen stappen.

Gekregen wat ik heel erg hoopte te krijgen

De schoentjes voldeden helemaal aan de verwachtingen. Wat betekent dat de omschrijving en foto’s van het product treffend zijn.

Mooie schoen, die je makkelijk aan trekt

Een leuke eerste schoen voor je kleintje, je trekt ze heel eenvoudig aan.

Fijne schoentjes voor als ze beginnen met lopen

Alleen jammer dat de neus snel beschadigd is. Al na 1 dag slijtage door het kruipen.

goede schoen snelle levering

Vandaag besteld en binnen 1 of 2 dagen geleverd

Perfect, fantastische schoenen!!!

Shoesme is een merk wat goed na denkt over wat baby en kinder voetjes nodig hebben. Het martiaal het uiterlijk en de pasvorm is ongelofelijk goed. In corona tijd hebben wij een pasvoet aangeschaft van Shoesme. Je zet je kindje er staand op, en je ziet meteen de maat schoen wat je kindje nodig heeft inclusief de groei ruimte. Wij krijgen heel vaak te horen van anderen, wat heeft jullie dochtertje leuke schoenen of sandalen aan! Eigenlijk zijn die complimenten voor Shoesme!!! De schoenen en sandalen zijn in leuke kleuren, en gelukkig niet te kinderachtig. Een spaarsysteem zouden wij wel erg leuk vinden. Met zoveel punten dat je €10,- krijgt of een leuke andere kortingsbon.

Mooie stoere en stevige meisjesschoenen, zs zitten direct goed.

Fijn dat er bij staat voor welk soort voetje het is. Breed of normaal. Zo heb ik een goede keuze kunen maken

Fijne schoenen, snelle levering!

Fijne schoenen, snelle levering!

Mooi product, geweldige service.

Super !!

Mooi schoenen, leuk verpakt

Snelle levering in een leuke dag Schoenen zijn heel mooi

De beste schoenen voor kindervoeten

Mijn dochter van 2.9 jaar kan goed lopen met de schoenen van shoesme, ze geven voldoende steun maar zorgen ook voor goede afwikkeling van de voet. Daarnaast ben ik ook heel blij met het advies wat ShoesMe geeft op de website over bijv. grote schoenmaat, wanneer is je kindje hieraan toe.

Toppertjes

Mijn dochter is zot van haar schoentjes, na 2 dagen wennen aan de schoentjes heeft ze haar eerste stapjes zelfstandig gezet. Ben ervan overtuigd dat de shoesmes het laatste zetje was dat ze nodig had :-). Heel tevreden met mijn aankoop.

Top service en schoenen zijn van topkwaliteit!

Hele mooie schoenen, mijn dochter is er helemaal weg van!

Snelle service en goede kwaliteit schoenen

Snelle service en goede kwaliteit schoenen! Dochter vind de schoenen van shoesme altijd lekker lopen

Mijn dochter vindt de laars prachtig!!

De laars mag ze pas op der verjaardag aandoen!

Altijd goede, leuke en handige schoenen

Schoenen van Shoesme spreken mij altijd aan. Vaak zijn ze ook praktisch met een rits aan de zijkant of bescherming om de neuzen. Ook fijn dat je achteraf kan betalen en er is snelle levering.

Leuke schoentjes

Ze zien er erg leuk uit. De veters vind ik te lang, ben soms bang dat ze erover zal struikelen omdat ze ook gestrikt nog lang zijn.

Snelle levering en goede kwaliteit

Product was eenvoudig uit te zoeken met mijn dochter online. Maathulp via het printblad was zeer makkelijk in gebruik en een goede richtlijn. Daardoor was de maat perfect. De schoenen zijn snel geleverd en precies naar verwachting, dus een zeer blije dochter hier die zeer trots is op haar nieuwe schoenen.

Prachtige schoenen met één lelijk detail

Helemaal verliefd op deze schoenen.. maar stiekem even teleurgesteld bij het openen van de doos. Dat lelijke neon roze hart op de tong met (nog veel erger) "by shoesme" erin geschreven. WHY?? Echt ontzettend zonde/afschuwelijk.. Toch zaten de schoenen heel mooi om dr voetje, zijn ze verder echt te gek en dus deze oplossing bedacht: het hartje inkleuren met zwarte watervaste stift.

Fantastische schoenen

Zeer tevreden met schoenen van Shoesme! Onze zoon draagt ze met heel veel plezier en zijn van zeer goede kwaliteit.

Prachtig blauw leer met glitteringen, ze liep er meteen op weg.

We hebben winterschoenen van Shoes me, nu dus ook sandalen.

Mooie snelle levering

Prachtige afgewerkte schoenen. Snel geleverd. Kwaliteit is mooi voor kleine baby schoentjes.

Goede service, maar schoenen vallen een beetje tegen

Het bestellen en de levering is perfect. Echter zijn de bestelde schoenen erg stug en binnen de kortste tijd heeft mijn dochter haar enkels opengehaald tot bloedens aan toe. Dit zou ik bij goedkope schoenen nog kunnen verwachten, maar niet bij een kwaliteitsmerk als Shoesme.

Hele fijne schoenen

Schoenen zitten altijd perfect bij mijn dochter en gaan lang mee. Ook altijd snel geleverd.

Leuke schoentjes

Het zijn leuke schoentjes en snel geleverd. Het zooltje in de schoen bolt wel wat. Het was ook een verrassing dat er dinosaurusjes op de schoen stonden. Deze waren niet zichtbaar op de foto. Maar wij vinden het wel schattig. En je zou gratis kunnen retouren als het je niet aanstaat.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg