Super aankoop

Mooie schoen, hele goede kwaliteit. Schoenen waren in de sale, maakt het extra leuk. Snelle en duidelijke levering.

Quality & Good costumer service

We bought a pair of shoes for our child and as it turned out, there was a manufacturing defect. Customer service dealt with our concerns nicely and professionally. At the end, we were really satisfied. It is clear that the brand stands for its high quality.

Super goed

Heel makkelijk retourneren en hele snelle levering aan huis. Ook terugbetaling stond snel op de rekening. Naast dar dit super geregeld was, zijn de schoenen van goede kwaliteit. Wel aan de prijs maar kundervoetjes hebben dit wel nodig. Mijn kinderfysio raadde dit merk aan.

De perfecte schoen

Onze zoon loopt al met 11 maanden en had binnen 10 minuten door hoe hij goed kon lopen met deze schoenen. Ze passen mooi en blijven stevig zitten.

Goede loopschoenen

Ik vind fijne schoenen voor mijn Kids

Geweldig leuke schoenen met goede kwaliteit

De site is erg gemakkelijk. En in de winkel zijn ze ook heel vriendelijk. Veel keuzen en leuke patronen. De kwaliteit is erg goed. En valt erg mooi!

Slecht

Ik had van te voren gevraagd of de schoentjes van leer waren en of er ook buiten mee gelopen kan worden. Dat kon. Maar de neusjes beginnen na 1 val al te beschadigingen

Goede schoentjes, netjes geleverd

Goede schoentjes (in de aanbieding!) voor mijn zoontje. Ik twijfel echter nog een beetje over de maat. Hij is net een jaar oud en is bezig zijn eerste stapjes te zetten. Echter twijfel ik tussen maat 22 en 23. Hoewel maat 23 niet meer onder ‘eerste stap schoentjes’ valt. Heeft mijn kind zulke grote voetjes?

Mooie schoenen, goede kwaliteit en snelle levering!

Mijn kinderen lopen het beste op schoenen van Shoesme. De pasvorm is super stevig, ik kan er altijd van op aan dat de schoenen goed zitten. De stootneuzen vind ik een must voor kleine kinderen! En doordat er leuke printjes op staan, hebben de kinderen zelf ook nog wat te kiezen. Ik heb wel 1 minpunt: de ritsen. Bij ieder paar dat ik gekocht heb, heb ik een rits moeten laten vervangen omdat deze stuk ging. Het zou super zijn, als jullie dit probleem in de toekomst kunnen verhelpen met beter ritsen of een betere manier van bevestigen.

Heel mooie schoentjes

Positief

Snelle verzending

Prima! Snelle verzending!

Mooie schoenen, maar zware zool

Mijn zoontje van 3 blijft een beetje stampen met zijn voeten en kan ze niet zo goed afrollen.

Comfortabele, stevige, flexibele stoere schoenen

Hele fijne schoenen. Zitten goed en zijn makkelijk aan te trekken. Mijn zoontje loopt er goed op.

Superfijne schoenen

Mijn kinderen hebben erg brede voeten. De schoenen van Shoesme zitten heel fijn! Mijn dochtertje kan zelfs laarsjes dragen van Shoesme en dat is echt uniek.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Regelmatig schoenen besteld voor mijn dochter en altijd van goede kwaliteit de schoenen.

Snelle service voor betaalbare leuke goede schoenen!

Hele leuke printjes van schoenen. Zitten stevig. Fijn dat er ook grotere maten zijn nog met klittenband. Dochter is blij.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, fijne opbouw in advies schoenen

Super tevrede

Netjes optijd binnen. Super kwaliteit schoenen. Dochter is er helemaal verliefd op!

Snelle levering en en topproduct!

Mooie schoentjes en prima levering

Mooie en goede kinderschoenen

Mooie schoenen, goede prijs/kwaliteit verhouding, prettige pasvorm.

Super leuke eerste loop schoenen voor mijn dochtertje gekocht. Schoenen zijn flexibel en stevig!

Snel, fijn, prettig en goede kwaliteit

Fijne site, fijne en hele goede schoenen.

Goede eerste loopschoentjes

Fijn maatsysteem, soepel leer en zeer flexibele zool! Absoluut aan te b bevelen als eerste stap en later ook eerste loopschoentjes.

Leuke schoen!

Fijn voor kinderen met brede voeten. Goede pasvorm en de maat klopt.

Fantastisch!

Ik heb zelf lang moeten zoeken naar de juiste schoenen voor mijn dochtertje van 1 jaar. Bij Shoesme was ik dus geslaagd! Ben er heel tevreden mee.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg