Super blij mee

Onze zoon wilde nooit schoenen aan maar sinds dit paar met veters, helemaal het einde ;)

Ontzettend fijne en comfortabele schoenen

Eerste schoentjes voor mijn zoontje bevallen zo goed dat ik voortaan al zijn schoenen bij jullie koop. Ze zijn makkelijk om aan te doen en mijn zoon loopt er goed op.

Goede kwaliteit en pasvorm

Ze geven duidelijk aan als een schoentje kleiner uitvalt. Ik heb nu 2x besteld en het meetsysteem is erg handig. De schoentjes zijn kwalitatief goed en ze hebben veel keus. Ik vind goede schoenen erg belangrijk dus de komende jaren krijgt ze shoesme.

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen

Hele fijne regeblaarsjes besteld. De maat staat goed aangegeven en snelle levering van de laarsjes. Ik koop graag bij Shoesme

Heel fijn! Daar kunnen velen een voorbeeld aannemen.

Overzichtelijke en mooie website. Levering gaat super snel. Schoenen zijn netjes verpakt en leuk dat er een ballon of sleutelhanger wordt toegevoegd.

Supersnel en netjes verzonden Geen ervaring met klantenservice dus daar kan ik niet over oordelen. Ik zou er weer kopen

Shoes looks great and nice quality

Delivery time was as indicated on the website

Super leuk en top kwaliteit

Ik koop bijna altijd shoesme schoentjes en sandaaltjes voor mijn dochtertjes. Pak meestal wel een maat groter in de schoen want die valt soms klein uit.

Sneller verzeding

Prima ervaring, er was niets mis.

Uitstekende kwaliteit, zoals altijd

Geleverd op vooraf aangegeven datum. Makkelijk te bestellen, snel in huis. Goede pasvorm en zeer degelijke schoenen.

Schattige schoentjes, alleen mindere kwaliteit.

Ik heb deze schoentjes al eerder gehad in het goud. Deze waren een stuk steviger. Ook het materiaal zelf was een stuk sterker. Jammer dat deze niet voldoen aan onze verwachtingen zoals het vorige paar.

Prima prijs en snelle levering en bekende goede kwaliteit

Super fijne schoenen

Heerlijke goed steunende sneakers. Makkelijk zelf aan te trekken met elastieken veters en klittenband. En ook nog eens heel leuk om te zien

Altijd goede kwaliteit schoenen

Ik koop voor mijn dochtertje nooit anders dan Shoesme. Goede schoenen en goede kwaliteit (blijven ook mooi met veelvuldig gebruik). Ook regelmatig leuke aanbiedingen!

Netjes

Mooie producten en goed verpakt.

Leuke stevige schoenen

Heel gaaf

Mooie en van goede kwaliteit schoenen

Wat een super leuke print, fijn voetbed en goede kwaliteit schoenen. Mijn dochter is er helemaal blij mee en het aller belangrijkste..ze zitten heerlijk!!

Top schoenen!

Mijn dochter wil niet anders meer.Super tevreden!

Top product, kwaliteit en pasvorm

Ik ben ontzettend tevreden over de schoenen van shoesme. Jammer dat de oudste ze qua maat bijna ontgroeid is. Ze geven steun, ook aan de binnenzijde vd voet (waardoor de voet niet zo naar binnen valt tijdens het lopen). Top!

Fijne schoenen!

In een winkel de voeten op laten meten, echter weinig schoenen op voorraad dus online verder gekeken. Via de chat nog goed advies gekregen, volledig passend bij de voeten van de kleine meid. Hier werd de tijd voor genomen en duidelijk gecommuniceerd. Via shoesme.nl uiteindelijk geslaagd. De schoenen hebben een prima pasvorm en -in ons geval- een prima schoen voor een beginnende loper.

Snelle levering en een geweldig leuk comfortabel schoentje. En dat ook nog eens voor een leuke prijs. En last but not least: Chrisje is er heel blij mee.

Fantastische collectie, goede service en snelle levering.

De collectie ziet er altijd fantastisch uit. De service is top en de levering snel.

Snelle service!

Goede sandalen en een snelle levering

Zeer mooie schoenen! Contact via chat is drama.

Altijd hele hippe schoenen bij Shoesme, voor een redelijke prijs. Mijn dochter is zeer goed geslaagd. Helaas zijn de voeten van mijn zoon (3 jaar, maat 27) te breed voor de schoenen van Shoesme. De schoenen waarbij staat aangegeven dat ze breder vallen zijn ook te klein. Vervolgens heb ik via de chat gevraagd wat voor modellen er evt nog aan te raden zijn voor zijn brede voeten maar ik kreeg een half uur lang geen reactie, dus heb ik voor mijn zoon bij een andere webshop geshopt.

Me kids zijn er heel blij mee goeie stevige schoenen

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg