Stoere schoenen

Onze zoon wilde het meteen aan. Stoer. Flexibel en stevige neus

De sandalen zijn top!

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop! Goede service en snelle levering!

Mooie schoenen geleverd en zitten goed. Mijn zoon is er blij mee

Goede schoenen

Mooie schoenen en met klittenband dus helemaal blij.

Heel tevreden

Erg blij met de schoenen voor mijn zoon. Maat komt goed overeen en de schoenen draagt hij met veel plezier

super

Mooie schoenen die altijd perfect passen. De levering is top. Een aanrader!!!

Hele fijne schoenen

Mooie schoenen met goede kwaliteit

Snelle levering. Mooie schoenen. Goede kwaliteit.

Ons zoontje is heel blij met zijn stoere sneakers!

Snelle en nette verzending. Ons zoontje weet heel goed wat die wel of niet wilt. Bij Shoesme hele gave sneakers gekocht, toen hij zijn nieuwe sneakers zag was hij meteen verkocht! Stevige leren schoenen waar die met veel plezier op loopt.

Top schoenen

Perfecte schoenen voor de eerste stapjes! En de opvolgende stapjes. Zitten goed, maken de kleine erg verzekerd en loopt er ‘km’ op! Groot pluspunt: ze zien er ook nog eens super stoer, leuk, tof uit! Iedereen geeft complimenten dat ze zulke leuke schoentjes heeft!

Mooi schoenen

(2x dezelfde sneakers besteld voor mijn kids. 1x groen. 1x blauw. Jammer dat er bij het ene kind wel een shoesme sleutelhanger zat en bij het andere kind niet. ) dat werd huilen.

Mooie schoen, goede kwaliteit, snel geleverd

Schoenen retour wegens te kleine maat, kreeg snel geld terug. Direct grotere maat besteld en we zijn erg blij met deze aankoop.

leuke, stoere schooltas.

Tas is mooi en van degelijk materiaal

Snelle levering leuke schoentjes, echter bedrukking van de banaantje op de achterkant van de schoen binnen 1 week er al af.

Super verder niets aan toe te voegen, prachtige 1e loopschoentjes, de kleine draagt ze met veel plezier... Een aanrader..

Fijne mooie schoentjes

Dochter loopt er prima op! Snelle levering.

Zeer goede schoenen, goede service

Zeer goede schoenen passend voor elke leeftijd. Veel diversiteit. Webshop is makkelijk in gebruik en verzending en service is goed.

Mooie stevige schoenen voor een goede prijs

Heel tevreden met de schoenen voor mijn dochter, stevige schoenen met een modern uiterlijk. Makkelijk aan te trekken en de kleine loopt er fijn mee.

De schoenen zijn top!

Aangezien mijn zoon onderbeenspalken draagt zijn gepaste schoenen vinden steeds een zoektocht. Maar deze zitten goed! Ze zijn niet duur, breed genoeg en doordat de zolen eruit kunnen is er meer ruimte! ( de hoge sneakers moet ik nog testen, de lage zijn perfect). Happy mama en zoon!

Comfortable schoenen

Goed kwaliteit en zeker heel mooi!

Mooie, leuke en stevige schoentjes

Mijn dochter is er heel er blij mee, al moet ze nog even wachten voordat ze ze kan dragen omdat ze nog iets te groot zijn. Erg leuke vrolijke schoentjes van goede kwaliteit.

Altijd snel geleverd en goede schoenen

Schoenen zitten altijd goed en loopt tot nu toe het beste van alle merken!

Great first walking shoes

Happy with the purchase

Prima prijs-kwaliteitverhouding

De schoenen zijn erg leuk, hebben een aantrekkelijke prijs en zitten ook nog eens heerlijk aan de kindervoet! Voor herhaling vatbaar.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg