Super mooie goedlopende schoenen!

De maatvoering die op de website staat aangegeven klopt. De rode vallen iets groter en de blauwe op maat. Mijn zoon loopt erg goed op deze schoenen. Zijn goed zelf aan en uit te doen door de rits en toch kun je ze met de veter makkelijk sluitend krijgen. Het leer wordt ook steeds soepeler en dat is erg fijn.

Dochter super blij!

Fijne stevige schoenen en ook nog eens hip.

Fijne en mooie sandalen! Mooi materiaal

Mijn zoon is erg blij met de sandalen. Ze zitten mooi om zijn voet en hij loopt er goed op.

Leuke en goede schoenen voor de kleine.

Inmiddels 3 paar schoenen van Shoesme gekocht voor mijn baby/dreumes, telkens een andere maat. Erg tevreden over de fitting. Schoenen bieden goede steun aan het kindervoetje terwijl ze soepel zitten. Degelijk materiaal die tegen een stootje kan. Kleine heeft er goed op leren lopen en nu klautert en rent ze erop los. Kan de schoenen van Shoesme zeker aanraden.

Altijd tevreden

Schoenen zitten goed en veel keus voor meisjes en jongens

Mooie kwalitatieve schoenen voor een goed prijs

Snel geleverd en mooie leren schoenen

Kwaliteit ten top!

Ze zien er leuk uit. De schoentjes hebben een goede pasvorm en stevig. Ideaal voor kindjes die hypermobiel zijn. Ik haal al vanaf het begin de schoentjes van mijn dochtertje bij Shoesme. En ze loopt er super op. Goede kwaliteit. Kan geen betere schoenen vinden dan bij deze winkel. Abonnementje zal wel fijn zijn haha!

Altijd

Voor mijn zoontje van 4 heb ik sinds de eerste schoenmaatjes Shoesme aangemeten. En altijd goed! Zeer terug over dit merk!

Heel mooie sandaaltjes

Heel mooie sandaaltjes met niet alleen een prachtig design, maar ook een goede pasvorm. Ze lopen schijnbaar heerlijk, want onze dochter draagt ze voortdurend. De klantenservice van Shoesme vind ik uitmuntend!

Mooie schoenen, maat perfecte

Snelle nette levering, wel wat prijzig over het algemeen, maar nu schoenen met leuke korting gekocht!

Fijne en goede schoenen

Onze kinderen dragen graag de schoenen van shoesme. Niet alleen comfortabel maar ze zien er ook heel leuk uit. Onze dochter is dol op de printjes. Zeer tevreden over de service en de kwaliteit!!

Goede schoenen voor een goede prijs

Mijn zoontje heeft naast zijn andere schoenen altijd een paar van shoesme omdat ik het belangrijk vind dat hij op goede schoenen loopt. De prijs kwaliteit verhouding is goed en het zijn leuke hippe schoenen!

Kwalitatief

Schoenen zijn mooi en kwalitatief goed! Ze vallen netjes op maat. Verder is de verzending snel verlopen. Top!

Na een eerdere slechte review is er gelijk contact met mij opgenomen. Klacht besproken en naar tevredenheid opgelost. Heel fijn.

Topkwaliteit

Goede kwaliteit, snelle verzending

Perfecte schoentjes voor de eerste stapjes

Heel soepele zool, goede pasvorm en leuk motief.

Fijne ervaring

Alles werd netjes op tijd geleverd. Veel keuze in schoenen. Fijne uitleg over hoe je de voeten moet meten. Ben heel blij met de voeten-meetlat.

Leuke schoenen, goede pasvorm, uitstekende service

Leuke schoenen, goede pasvorm, uitstekende service

Super goed, echt kwaliteit en mooi design♡

Mn kleine droppie van over 1 jaar loopt echt een tierelier. Zelfs op de opvang kreeg hij complimenten over zijn mooie schoenen♡

Goede schoenen, leuk maar iets minder flexibel

Erg leuke schoenen, ben erg van van Shoesme alleen dit model is iets minder flexibel dan ik gewend ben.

Lijmlaag van eerste paar liet los, maar kreeg snel een nieuw paar toegestuurd. Super service dus!

Goede service maar vooral kwaliteit

Geweldige kwaliteit voor mij kind

Fijne schoenen voor kindjes metvsmalle voetjes

Mooie sandaaltjes voor een perfecte prijs!

Prettig ervaring, snelle levering en voor een prima prijs. Ik beveel het zeker aan en zal in de toekomst zeker weer sandaaltjes voor mijn dochter bij jullie bestellen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg