Ontzettend blij met Shoesme, de optie afterpay geeft mogelijkheid om meteen meerdere maten te bestellen zodat je altijd de juiste maat geleverd krijgt. Foto’s zijn 1 op 1 met schoenen, nooit teleurstellend! Kwaliteit is erg goed, meestal nog niet eens af voor voetjes alweer toe zijn aan maatje groter. Mijn dochter heeft elk geval zeer goed leren lopen op Shoesme! :)

Goed voetbed! Goede pasvorm duurzame materialen en zien er super leuk uit

Super comfortable and healthy baby shoes made for baby feet

Mooie sandalen maar ruim

2 paar dezelfde sandalen gekocht voor mijn dochters. Ze zijn mooi, tot zover ze gedragen. Lopen ze er goed op. Maar wat zijn ze groot. Eerder dit seizoen van een ander merk al sandalen gekocht in dezelfde maten als deze maar in de shoesme zien we een groot vlak vooraan bij de opening voor groei. Het lijkt net alsof ik de sandalen 2 maten te groot heb gegeven.

Ik koop altijd schoenen van Shoesme voor mijn dochters. Ze zijn modieus, hebben een goede pasvorm en kunnen tegen een stootje.

Mooie schoen, die makkelijk aan en uit gaat

Mooi eerste stapschoentje voor mijn dochter. Ze moest er wel even aan wennen, maar zitten goed en door de klittenband onder t bandje ook makkelijk om aan en uit te doen. Helaas niet geschikt om mee te kruipen. Datvinden de neuzen niet fijn.

Het maakt de voeten chiquer

De beste ervaring met online shoppen

Vlotte levering en product voldoet aan verwachtingen.

Prachtige, goede sandaaltjes voor de helft van de prijs binnen een paar dagen thuis

Ik was op zoek naar leuke, kwalitatief goede maar toch betaalbare sandaaltjes voor mijn dochtertje van bijna twee. Ze was er aan toe want struikelde steeds. Op de duidelijke website van Shoesme een mooi paar gevonden voor bijna de helft van de prijs, en ook nog eens helemaal van leer! De sandaaltjes waren binnen een dag ofzo binnen en mijn dochtertje is er super blij mee en loopt er heel goed op. Absoluut geen spijt van gehad!

Voor elke voet wat wils

Mooie pasvorm Degelijke kwaliteit Prachtige eigentijdse designs Fijne en snelle levering! Helemaal top voor zowel zoon als dochterlief

De schoenen vallen helaas groter uit dan verwacht.

Terugsturen kost €4,99 wat ik zonde vind op een aankoopprijs van €19.99. Daarom bewaar ik ze maar.. hopelijk past ze ze volgend jaar!

Zeer stevige en leuke schoenen

Hele leuke maar ook echt hele stevige schoenen die tegen een stootje kunnen. Dochter fietst en remt ermee klimt in bomen en rent zich wat af. Super schoenen echt aanraders

Mooie sandalen van goede kwaliteit!

Voor onze meid met vrij brede voetjes is deze sandaal helemaal goed en lekker breed.

Hele leuke, fijne schoen

Voor onze tweeling (2jaar) in de sale mooie sneakers gekocht. Heel fijn prijsje en zowel voor hem als haar leuke schoenen, ze hebben ze beide erg graag aan en het is naast een vlotte ook een kwalitatief goede schoen. Eerder ook al mooie sloffen gekocht waar we ook dik tevreden mee waren. Het was even zoeken naar een goed betaalbaar merk maar we zijn erin geslaagd en komen zeker terug

Wat een fijn merk. Mooie schoenen, veel keus en de maten kloppen altijd. Dit laatste is voor mij een van de redenen waarom ik altijd voor Shoes me kies. Levering is ook snel.

Super goed passende schoenen voor mn kleindochter.

Mijn kleindochter heeft een moeilijk voetje dus wilde ik goede schoenen voor haar kopen. Super mooi. Bedankt.

Goede kwaliteit en snelle levering

Als volwassene met maat 34 is het niet altijd even makkelijk om schoenen te vinden met natuurlijk vervaardigde materialen. Bij Shoesme is dat geen probleem. Daarnaast is is er ook sprake van een snelle levering. Aanrader!

Snelle levering super kwaliteit schoenen!

Ik ben altijd erg tevreden over de service en de kwaliteit van de schoenen ik koop hier regelmatig ben een fan!!

Fijne en leuke schoenen

Hele leuke en fijne schoenen. En dankzij het meetlatje kan ik zelf de maat thuis opmeten. Super.

Nette levering

Mooi en netjes verpakt.

Hele goede service!

Hele leuke, goede schoenen voor de kids! Er ging iets mis met postnl en er werd meteen gereageerd en achteraan gegaan! Ook telefonisch heel vriendelijk geholpen en uiteindelijk een dag later de schoentjes binnen! En sowieso goede kwaliteit schoentjes, altijd!

Fijne schoenen die wel een tijdje goed blijven

Stoere schoenen!

Stoere, stevige en fijne schoenen!

Mooie schoen, past goed, kleur top, rits minder

Al na een paar keer dragen klemt de rits helaas en gaat hij slecht dicht. Het leer is niet soepel maar de schoen en pasvorm mooi.

Geweldig!

Zijn heel fijn , past overal onder en de kleine man kan ze zelf aandoen! Helemaal top , zou ze iedereen aanraden!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg