Wéér precies goed

Alles klopt. De schoenen vallen bij onze dochter perfect. Ze heeft wat smalle voeten maar wel aan de grote kant voor haar leeftijd. We komen toch telkens weer terug bij shoesme. Zelfs haar eerste slipper heeft ze nu van de Bananas lijn. Ze is er zelf ook elke keer weer blij mee. Ook blijven de schoenen lang goed. Kortom, dikke aanrader dus

Goede schoenen, snel geleverd

We kunnen altijd leuke schoenen vinden bij Shoesme en we hebben er deze keer ook toch maar een mooie maat-meter erbij gekocht - soms groeien die voetjes zo snel!

Goede snelle service

Perfecte kwaliteit

José

Superleuke sandaaltjes en de maat is precies goed

Snelle, nette levering en hele leuke schoenen

Mij bestelling kwam de volgende dag, en m'n zoontje is helemaal blij met z'n schoenen

Zulke fijne schoenen voor mijn kinderen

uitstekend

ik had de kinderschoentjes besteld maar ze waren te groot dus heb ik te retour gezonden en ze waren er niet in een kleinere maat.

Top schoenen en top service

Snelle levering en goede schoenen. De slippers van m’n dochter (de glitters) gingen snel eraf. Dit had ik gemeld en kreeg snel reactie via de mail en ik werd heel goed geholpen met diverse ideeën.

Snelle service en ons zoontje loopt veel beter op deze eerste stapschoentjes!

Snelle service en goede maatvoering

Sandaaltjes zitten perfect, degelijke kwaliteit en door de klittebandsluitingen goed passend te maken! Tevens binnen 1 dag netjes en gratis thuisbezorgd!

Snelle en correcte levering!

Sneakers uit de sale besteld. Mooie prijs! Fijne, echte leren schoenen. Snel geleverd. Zeer tevreden.

Altijd geweldige schoenen!

Shoesme al vier jaar altijd gekocht voor m’n dochtertje. Zit altijd goed! Heel fijn merk

Fijne schoenen

Fijne schoenen voor kinderen met voetbed

Top schoenen

Voor mijn beide kinderen koop ik al 7 jaar zomer en winterschoenen bij Shoesme. Altijd goede kwaliteit en de kinderen kunnen zelf hun schoenen online uitkiezen.

Helemaal fan van de go bananas schoenen!

Snelle levering en in de sale mooie schoentjes voor een leuke prijs.

Mooie schoenen van goede kwaliteit

De schoenen van shoesme zijn hip, stoer en van goede kwaliteit.

Blij met de mooie sandalen van mijn dochter!

Mijn dochter is erg blij met haar sandalen. Vooral de mooie glitters!

Mooie stevige schoenen voor een mooie prijs

Snelle levering. Ben blij met de stevige schoenen voor de kleine. Mooie schoenen en voor een prijs

Zijn fijne schoentjes voor mijn kleindochter..

Snelle en correct bezorgd

Ideale schoentjes voor smalle voet

Mooi en ideale pasvorm voor smalle voet. Maat 22 besteld voor ons meisje. Zeer tevreden met de aankoop!

Mooie en goede schoenen

Goed schoeisel vind ik belangrijk voor de ontwikkeling en groei van de voeten van een kind. Shoesme heeft schoenen die hieraan voldoen. En daarnaast zijn ze ook nog hip! De gekochte sneakers staan prachtig en zitten goed. Het enige minpuntje is dat de zool van de ene schoen iets schuiner afliep dan die van de andere schoen. Maar volgens is het bij het lopen niet hinderlijk.

Voet meet instrument

Even zoeken hoe je moet aflezen maar fijn dat ik het in huis heb. Snelle levering, top!

Super goede Service met snelle levering

Super snelle service en een snelle levering ik ben super blij met mijn aankoop

Goed passende en hippe kinderschoenen!

Mijn dochter heeft de eerste stap schoenen nu. Ondanks haar smalle voetjes passen de schoenen goed en houd ze ze goed aan haar voeten. Ze heeft er veel steun aan en ze zien er nog super leuk en stoer uit.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg