Super snel geleverd

Zeer tevreden van de schoenen en ook super snel geleverd

Na paar keer aantrekken, nu blaar onder de voet

Een eerste paar prachtige snoezige shoesme bio sandalen voor onze dochter van 20 maanden. Helaas heeft ze nu onder haar voetje aan de zijkant een flinke blaar. Ze loopt nog geen lange stukken dus ik vraag me af hoe dat komt? Op aanraden vd winkel was maat 21 goed, 22 was overduidelijk te groot. Jammer dat ze pijn heeft van de blaar, ze wil de sandalen niet meer aan.

Stevige, hippe lederen schoenen! Zoontje is heel tevreden

Goede stevige stappers.

Mijn dochter van 1 draagt nu haar tweede paar Shoesme schoenen. Al vanaf dat ze net kon stappen draagt ze de schoenen en ze zitten echt heel goed. Ze kon er direct op weglopen, zo flexibel zijn de zolen. Daarnaast zien ze er ook heel mooi en degelijk uit. Ze zijn erg stevig. Supertevreden mee. De schoenen zijn wel prijzig, maar de kwaliteit is top en ik kan ze vaak wel in de uitverkoop kopen. Dat scheelt.

prima!

Mooie schoenen!

Leuke schoenen, goede service, helaas vaak pech gehad?

Webwinkel is top, maar nu al 3x gehad dat de ritsjes van de schoenen super snel kapot gaan of dat de runners van de rits afbreken. Vorige week weer een nieuw paar gekocht en dit paar schoenen blijft gigantisch piepen waardoor mijn peuter ze niet meer aan wil. Na contact met de Klantenservice wordt e.e.a. opgelost.

Mooie schoenen

Mooie schoenen met een goede pasvorm.

Good quality and beautiful shoes

Great service and excellent shoes. We are loyal to shoesme!

Goede en mooie schoenen

Goede kwaliteit en modieuze schoenen

Uitsteking kwaliteit !

Schoenen van schoesme zijn enorm mooi hip maar vooral comfortabel . Mijn kids lopen er met veel plezier in. Thanks shoesme

Goed!

De schoentjes van shoesme zijn zeer fijn in gebruik. Zeker voor de eerste stapjes. Leuke kleurtjes en design. De snelle levering is ook erg prettig.

Besteld en de volgende dag in huis. Echt een aanrader! Schoenen van hoge kwaliteit.

Mooie schoenen

Is erg goed bevallen.

Beste hoog kwaliteit baby schoenen

Die schoenen zijn stevig, goede kwaliteit voor het kleine voetjes en stoer.

Mooie schoenen, toch iets te stug en te zwaar om mee te rennen.

Snelle levering. De schoenen zijn mooi maar iets te stug en te zwaar om te rennen.

Snelle levering en mooie kwaliteit schoenen

Mooie kwaliteit schoenen met een goede pasvorm

Snelle levering, goed product

Mooie sandalen voor mijn dochter die netjes aansluiten op haar smalle voeten. De levering was direct de volgende dag.

Snelle levering en mooie schoenen! Top kwaliteit

Heerlijke schoen

Mooie stevige schoen met een goed voetbed

De voetjes opgemeten zoals jullie aangeven. Tabel gekeken. Het klopt precies. Ben tevreden.

Super sandalen!

Fijne site, snelle levering en kwaliteit sandaaltjes. Wij krijgen er veel complimentjes over.

Fijne schoenen

Fijne zittende schoenen Leuk model/motief Nette/Leuke prijs Kids zijn er super blij mee

Snelle levering en goede hulp van de klantenservice

De schoentjes werden snel geleverd. Bij het passen bleek een klittenband gespje los te zitten. Ik heb hierover contact gezocht met de klantenservice en dit is netjes afgehandeld.

Uitstekende schoenen en goede service

Fijne pasvorm maar snel beschadigd.

De fysio van mijn dochter raadde, vanwege mijn dochters flexibele enkels, onder andere Shoesme aan. Eerst alle winkels afgegaan naar Shoesme schoenen, maar kon niets in de goede maat vinden (19/20). Uiteindelijk toch maar online een poging gedaan. De schoen viel meteen in de smaak; hij past goed, stevige hiel en een flexibele zool. Groot nadeel is dat de schoentjes meteen op de neus beschadigen zodra ze gaat kruipen. Want ja dat doen alle dreumessen en peuters. Na een middag al volledig beschadigd :( Hier mag bij dreumes/peuter schoenen beter over nagedacht worden.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg