Leuke goede schoenen

Leuke stevige schoenen en sandalen voor een goede prijs

sneakers zoon snel versleten, wel terugbetaald

Hippe schoenen, jammer dat de sneakers van mijn zoon abnormaal snel aan de tip door waren. Het was wat zoeken met de klantendienst (mijn man had, zo bleek uiteindelijk, de bestelling geplaatst), maar we kwamen eruit en de sneakers werden terugbetaald.

Superservice en prima schoenen

Mijn kind had goede schoenen nodig en deze werden in de winkel aanbevolen. En als het bevalt, waarom zou je dan wisselen. Dus gelijk maar een aantal nieuwe besteld en onze zoon is er erg blij mee!

Snelle levering, netjes, maar schoentjes vielen tegen helaas

Levering was snel en netjes. Schoentjes vielen tegen. Te stugge schoen en zool vond ik voor maatje 24. Kan mijn idee zijn, maar voor onze dochter vond ik ze niet geschikt. Leken ook erg groot. Schoentjes uiteindelijk ongepast retour gestuurd. Dit is 4 dagen geleden, dus kan nog niets over Shoesme zeggen qua verwerken retour. Wel zat er bij levering een retouretiket met antwoordnummer bij. Dat was heel netjes. Tip: Plak er geen tape overheen, want het hele etiket vervaagde.

Mooie schoenen

Fijne service goede kwaliteit

Geweldige sneakers

Mooie sneakers en vallen goed op maat. Soepel en goed voetbed. Ook fijn dat stukje extra rubber aan de voorkant, zo blijven ze net iets langer mooi. We vonden ze zo geweldig en heerlijk zitten dat we beide sneakers in deze serie hebben gekocht.

Snel de bestelling ontvangen!

Snelle en nette levering. Mooie schoentjes, kids lopen er goed op.

Teleurgesteld

Afgeprijsd ‘extreme flex’ schoenen gekocht, lijkt als tweede hand artikel, vol met stof beide zolen. Ook geen voetmeten papier in de doos.

Prima service - snel- goed product

Snelle service en prima prijs

Goede duidelijk website en vriendelijke klantenservice

Echt een heel fijn schoentje. Zit een goed voetbed in en past prima aan mijn dochter zijn voet!! Ze vind ze ook echt fantastisch! Heel blij mee

Aanrader!

Uitstekende service en schoenen van een prima kwaliteit! Wel aan de dure kant, buiten de uitverkoop.

Kwaliteit

Super fijne schoenen. De kleine kan je er goed in lopen en fijne zachte zolen voor de nieuwe loop fase. Oprecht verbaasd hoe mooi en goed ze aanvoelen.

Fijne schoenen, stevig en ook nog mooi. Mij dochter kan er lekker hard mee rennen en lope

Topkwaliteit, goede prijs… originele schoen!

Super leuke en originele schoen, zit soepel en ideaal met een rubberen neus. Goede prijs/kwaliteit. Super blij mee!

Fijne schoenen, snelle levering!

De site werkt prettig en de kwaliteit van de schoenen zijn erg goed! De levering is ook erg snel. Goede ervaring dus!

Aanbevelen

Mooie schoenen!!

Sluit perfect aan, flexibele zool en top service

Geweldig product!

Zijn altijd hele goeden schoenen voor kinderen lopen ze altijd heel graag in

Eindelijk schoenen van goede kwaliteit voor smalle kindervoeten

Ik heb echt weken gezocht naar fatsoenlijke sandalen, maar alles was te breed, te harde zool of slechte kwaliteit. Ik kijk niet meer verder, vanaf nu krijgen ze Shoesme ieder jaar.

Snelle levering, super kwaliteit schoenen.

Onze dochter draagt de schoenen van Shoesme het allerliefst. Goede kwaliteit, leuk design en goede ondersteuning.

Uitstekend!

Hele fijne schoenen voor een fijne prijs!

Shoesme ja Perfect!!!!

Goede kwaliteit een echte aanrader voor elke voet

Super kwalieit voor kids!

Mijn kind loopt heel fijn op de schoenen die ik bij shoesme heb besteld. Ze hebben hele goede voetbed ook. Ik zeg, echt een aanrader.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg