Superfijne sneakers voor mijn dochter

Hele mooie kwaliteit comfortabele hippe schoenen voor mijn actieve kleuter

Hee tevreden.

Snelle levering en de sneaker ook erg mooi!

Opdruk was niet goed, maar is goed opgelost!

Banaantje achterkant was er al half af bij levering. Is verder prima opgepakt dus super tevreden!

Mooie, fijne en hele flexibele schoenen!! Zeker voor de eerste stapjes!

Fijne website, snelle levering. Heel fijn dat je een soort van ‘pas’/maat-karton meekrijgt. Dan kun je nog beter zien of je ook echt de juiste maat hebt of wanneer je door moet naar de volgende maat! Heel tevreden!

Fatsoenlijke stevige en hippe schoenen, heel blij mee!

Blij met de shoesme schoenen! Ze zijn hip, goed materiaal, stevigheid voor de voeten en ook nog eens leuk om naar te kijken. Mijn kids hebben deze stevige hippe schoenen ook echt nodig voor een goede ontwikkeling van hun voet.

Hele mooie en fijne schoenen

Ons zoontje heeft alleen maar Shoesme schoenen. Ze zitten goed, staan heel leuk en blijven lang goed.

Te groot

De schoenen zijn veel te groot en ik had niet begrepen dat er geen veters op zater. Ik kan ze niet strak trekken. Helaas moeten terug sturen.

Leuke schoenen, die tegen een stootje kunnen!

Echt fijne schoenen die speelbestendig zijn! Voor onze oudste ook erg fijn dat er schoenen met een breed voetbed te kiezen zijn. Pasvorm staat online goed aangegeven, voorkomt miskopen.

Super goede schoenen

Super goede en leuke schoenen .. kinderen lopen er ook heel goed op

Past altijd perfect

Mijn dochter heeft een smalle voet en smalle enkels. Maar shoesme zit altijd goed. Sluit goed aan gaan lang mee. Al vanaf ze klein is draagt ze dit merk. Ik beveel dit altijd andere ouders ook aan. De eerste loop schoentjes zijn ook ideaal met de soepele zol. Mijn oudste is inmiddels 5 met maat 29 bij me kleinste ook altijd gedragen die is nu 2 jaar met maat 24. Ik ben fan!

Gave fijne goeie kwaliteit schoenen!

Top! Altijd fijn

Kwaliteit & creativiteit

Mijn kids lopen altijd op schoenen van Shoesme! Mooi design, vol kleuren en het zachte leer zorgt voor een schoen die heerlijk loopt, modieus en van hoge kwaliteit is.

Prima website, snelle service en mooie schoen!

Ik zou shoesme zeker aanbevelen! Ben tevreden met de door mij gekochte schoenen voor mijn kind!

Super leuke en goede schoenen

De schoentjes van shoesme zitten goed aan de voetjes en trekken makkelijk aan. Ook gelijk een handige meter erbij genomen om de maat van de kleine goed bij te houden. Super handig.

Super leuke sandaaltjes voor een mooie prijs!

Wij hebben een heel hip sandaaltje met allerlei verschillende bandjes over de wreef gekocht. Staat echt super mooi en stoer en is goed te combineren met alles. Hele snelle levering ook en niks geen moeilijk gedoe met iets retour sturen. Fijn!

Heerlijk zacht voetbed!!

Deze sandalen zijn echt de beste!! Mijn dochter doet ze elke dag blij aan en zegt ook dat ze zo lekker zacht zitten. Een dikke aanrader dus!!

Geweldig fijne schoenen en snelle service

Ik heb nog nergens anders schoenen voor mijn dochter besteld. De schoenen bij shoesme zijn divers en fijne baby tot kinder schoenen.

Heel mooi kwalitatief en snel in huis

Ben dol op shoesme de schoentjes worden steeds leuker en hipper!

Dikke prima

Duidelijke meet instructies, er staat ook bij de schoen vermeld hoe deze uitvalt. Super fijn! Ik kijk graag bij de Sale aangezien wij een tweeling hebben loont dat zich behoorlijk. Onze meiden lopen heel goed op de schoenen.

Mooie goed zittende schoenen

Eenvoudig te bestellen; ik wacht altijd wel op mooie korting (is dan nog veel keuze); ik ken shoesme schoenen als erg prettig voor mijn kinderen door soepel loopwerk, goede kwaliteit en kids vinden ze mooi (veel keuze).

Super snel binnen!

Het pakket was er de volgende dag, netjes ingepakt! En de schoenen zijn zoals gewend altijd mooi!

Normaal altijd top!

Normaal altijd super schoenen zonder iets op aan te merken alleen helaas deze keer heeft mijn kindje wrijving gehad met zijn kleine teen in het schoentje. Ook aan 1 kant maar. Hierdoor wil hij nu de schoentjes niet meer aan aangezien het een pijnlijk plekje is geworden.

Ziet er goed uit, netjes verpakt, zoals het hoort

De schoenen zijn nog wat groot, dus nog ongeslagen. Zien er goed en degelijk uit, fijn materiaal. Was goed verpakt, nette en gewoon goede manier van zaken doen.

Eenmaal shoesme, altijd een fan.

Kwalitatief goede schoenen, leuke ontwerpen, goede omschrijving op de website (inclusief heel handig pasvorm), razendsnelle levering en mogelijkheid om terug te sturen. Dat spreekt mij enorm aan!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg