Snel geleverde uitstekende kwaliteit sandalen

Vanuit een overzichtelijk, goed te filteren assortiment mooie sandalen voor mijn peuter gevonden. De volgende dag geleverd in een mooie doos, een feestje om uit te pakken! De sandalen zitten mijn dochter als gegoten, een goede en stevige pasvorm voor peuters! Mijn dochter is ontzettend blij met haar nieuwe schoenen en wij als ouders ook!

Snelle en nette service

Ze hadden super leuke schoenen, wij de schoenen op de gok (kwa maat) daarna kregen we een mailtje dat er een voeten meter was. Erg fijn. Meteen nabesteld.

Fijne, goede kwalitatieve en heerlijk zittende sandalen!

Mijn dochtertje draagt heel graag de sandalen van Shoesme. Ze zitten mooi om haar voetje en ze kan er goed op lopen zonder dat ze scheef op de zooltjes staat. Veel keuze en ze blijven mooi!

Stoere flexibele schoentjes voor mijn kleine mannen

Leuke schoenen die lekker zitten bij de kinderen, helaas gaat het leer bij neus wel snel kapot door het gebruik buiten/kruipen.

Fijne soepele sandaaltjes

Snelle levering en zoals altijd fijne goed passende soepele schoentjes/sandalen. Dochter wil ze elke dag aan.

Mooi en zitten super goed!

Sandalen zitten heel mooi en fijn. Goeie prijs kwaliteit en snelle levering

Leuke schoentjes, snel verstuurd!

Snelle levering, leuke schoenen. Wat niet paste is retour gegaan. Nog in afwachting van de verwerking hiervan.

Mooie/geweldige sandaal ook voor "speciale" kindjes

Mijn dochter is meervoudig gehandicapt en kan niet lopen (alleen zitten in haar rolstoel). Deze sandalen zijn makkelijk om aan te doen en zien er ook nog eens geweldig uit! Mooie kwaliteit.

Neuzen kaal binnen 15 min

Schoenen zitten goed en zijn goed bewegelijk. Alleen mag er wel iets gedaan worden aan de neuzen. De kleintjes zijn aan het leren lopen en dus regelmatig aan het kruipen met als resultaat kale neuzen ( en dat binnen in huis)

Leuke sandaal!

Bij het aantrekken viel gelijk op hoe lekker zacht de binnenzool voelt aan de blote voetjes! Ook ideaal dat de sandaal met klitteband dicht gaat en mooi dat er toch een gesp op de achoen zit voor de show!

Mooie en elegante schoentjes

Ik vind de design leuk en de kleur heel origineel! De materialen lijken mij oke' al ziet het een beetje aan de lichtere kant uit. Ik wacht om te zien hoe lang de sandaaltjes mee gaan, maar tot nu toe ben ik tevreden - en zeker happy dat deze schoenen Made in Europe zijn!!

Goede schoenen

Ik bestel voor onze dochter altijd schoenen van Shoesme. Goede informatie op de site. Leuke modelen en kwaliteit is goedm Super fijn dat je ook gratis kan retouneren. Het meetsysteem is ook erg handig. Online te bestellen.

Uitstekend!

Altijd goede service en leuke laarzen.

Mooi slofje, erg blij mee!

Slofjes net gekocht, afwachten of Soof er de eerste stapjes mee gaat zetten. Zoen er in elk geval goed uit en blijven goed aan de voetjes zitten.

Fijne schoenen, vlot en netjes verstuurd

Fijne schoenen, vlot en netjes verstuurd

Eindelijk sandalen die geen blaren veroorzaken

Mijn dochtertje heeft nu diverse sandalen gehad, waar ze blaren van krijgt. Hierdoor heeft ze een hekel aan sandalen gekregen, maar met warm weer is een sandaal toch wel erg fijn. Met de Shoesme sandalen is ze enorm blij en ze wil ze graag aan!

Goede kwalitieit

Goede kwaliteit en een goede pasvorm Stevige schoenen

snel mooie schoenen

positief niet te veel poespas

Mooie en stevige eerste loop schoenen

Snelle levering, stevige maar flexibele schoen, erg mooi design! Zeer tevreden over de kwaliteit. Straalt ook degelijkheid uit.

Mooie schoenen

Fijne schoenen, nette verzending en fijn nog een extra pas kaartje erbij

Stevige schoen

Geschikt voor brede voet en gaan makkelijk aan en uit

Geweldige service

Wij hebben prachtige sandalen mogen ontvangen. Klantenservice heel vriendelijk en goed bereikbaar. Wij blijven klant!

Snelle levering en super kwaliteit schoenen. Had 2 maten besteld voor de zekerheid maar vind de schoenen zo leuk en fijn dat ik ze allebei heb gehouden

Snelle levering en de schoenen zo netjes verpakt met leuke foldertjes erbij :)

Ik heb de schoenen van Go Banana besteld voor mijn dochter. Deze zijn ontzettend leuk verpakt. Echt een feestje!

Fijne kinderschoenen

Hele fijne kinderschoenen, je kan ervan op aan dat ze goed zitten, stevig zijn en de juiste steun geven aan de kindervoetjes.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg