Kwalitatief goede schoen

Fijn dat je tools kan vinden voor de schoenmaat. Prijzig, maar wel hele fijne en goede schoenen met stevige maar toch soepele zolen.

Vrolijke hippe babyschoentjes

Eenvoudig besteld en snel geleverd. Ruim, vrolijk en kwalitatief goed assortiment.

Goede, snelle service

Erg goede en snelle levering! Goede kwaliteit schoenen en de site is erg netjes en overzichtelijk!

Goede leuke en stevige schoen

Goede leuke schoentjes die stevig maar toch heel soepel zijn. Me dochter vind het super om ze aan te hebben en te stappen. Gaan er zeker meer volgen.

Net, en met zorg verstuurd.

Awesome shoes

The shoes are super soft, very comfortable and fashionable! She ran with them right away without falling ;-)

snelle levering schoenen zijn super goed

Goede kwaliteit schoenen. Nette service als er iets mis is met de schoenen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle levering!

Mooie schoenen en snelle levering!

Zowel qua design als kwalitatief top

Wat mij meteen opviel, is de hoge kwaliteit van het leder waaruit deze schoentjes vervaardigd zijn. Ze voelen tegelijk soepel en sterk aan. Dat geldt overigens evenzeer voor de zool. Eerlijk gezegd een heel verschil met de vele schoentjes die onze meid reeds droeg en die hier nog klaarstaan. Dit natuurlijk naast het fraaie ontwerp (hetzij het enige criterium waardoor ik me tijdens mijn aankoop via de webshop liet leiden) en de super snelle verzending en levering. In één woord: top! Mij hebben ze zeker als vaste klant binnengerijfd!

Keurig

Altijd netjes. Mooie artikelen, goed verzorgd en goede communicatie.

Heel fijn

Fijne website, super snelle levering en een fijn kartonnen pasvormpje erbij. Ik twijfelde over de maat dus ben vorige week even naar goirle gereden voor advies, super fijn geholpen.

Blij mee

Geweldige service

Mijn zoon kreeg na 4 weken gaten in zijn zool, dit is met het versturen van een foto direct opgelost.

Website top levering top

Minpunt - kwaliteit van de schoentjes slijt heel snel.

Ruime keuze snelle levering

Snelle service, goede producten

Mijn ervaring met Shoesme is top, goede schoenen, als het niet past kun je het gratis retour sturen, en snelle levering.

Fijne schoenen snelle levering

Snelle service, mooie schoenen, prijzig

Heel snel geleverd. Wat ik jammer vind is dat je voor het maatsysteem ook moet betalen: lijkt mij logisch dat je die (bij aanschaf van een paar), cadeau zou krijgen (beter voor iedereen: veel minder retouren!)

Top service!

Duidelijke site, snelle verzending en super klantenservice!!

Klantvriendelijk, snelle levering, goeie voorwaarden

Meerdere sandaaltjes besteld, helaas niet helemaal de juiste pasvorm voor mijn dochter. Klantenservice reageerde snel en vriendelijk. Gratis retour is ook heel fijn!

Top schoenen; duurzaam en snelle bezorging

Mijn zoon en dochter hebben meerdere paren, laarzen, sandalen en sneakers. Goed merk; gaat lang mee en kunnen tegen een stootje. Mooie designs en leuke kleuren. Snelle service!

Prima, snelle levering en valt goed op maat

Uitstekend, het zijn mooie sneakers. Ze vallen goed op maat, en zitten lekker volgens mijn zoon. Ook kwalitatief gezien is het een mooie schoen voor een goede prijs.

Snel verzonden

Snel verzonden en kregen bij de sandalen een leuke zonnebril!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg