Snelle verzending, goed product

Snelle verzending, goed product

Mooi en super qualiteit

In de winkel geweest voor t meten van de voetjes, maar daar geen leuk model kunnen vinden. Daarom deze online besteld en ze zitten erg goed om t voetje.

Betrouwbaar

Snelle levering, maten conform standaard. Nette, stevige schoenen. Dochter met steunzolen is blij!

Super goede service en kwaliteit

Schoenen besteld. Binnen 2dgn in huis ivm weekend. Super schoentjes

Leuk assortiment, snelle afhandeling en goede service!

Leuk assortiment, snelle afhandeling en goede service!

Top service en kwaliteit

Mooie en overzichtelijke webshop

De webshop is mooi en overzichtelijk. Snel een keuze gemaakt welke schoentjes het gingen worden voor mijn dochter. Wat wel lastig altijd is (maakt niet uit welke webshop) de maat schoenen die je nodig hebt. Mocht ik in de toekomst ooit nog schoenen bestellen bij Shoesme, dan bestel ik die voetmeter erbij. Lijkt mij handig.

Tevreden

Tevreden over schoen en levering

goede oplossing na klacht

Schoenen besteld voor mijn dochter, hier had ik een klacht over, is vervolgens telefonisch goed opgelost. Volgende keer bestel ik gewoon weer hier

Prima levering, duidelijk en helder.

Bestelling ging vlotjes. Goede levering en heldere communicatie.

Super fijne service.

Fijne webshop snelle levering en overal netjes een e-mail ontvangen over de staat van de bestelling / retouren

Top service!

Binnen een aantal dagen is een tong van een schoen losgekomen. Na een mail hierover met er foto, ontving ik binnen een paar uur al een reactie. In de reactie stond uitgelegd dat het een productie fout betrof en we twee dagen later een nieuw paar zouden ontvangen. Twee dagen later hadden we inderdaad een nieuw paar in huis.

Mooie schoenen, snelle service! Fijn product!

Snelle levering het merk heeft een goede pasvorm en goede kwaliteit

Goed!

Snelle levering en erg leuke schoenen.

Top schoenen

Super goede schoenen die er ook nog eens heel mooi en stoer uitzien.

Goede service, snelle levering.

Nu voor de tweede keer besteld voor mijn zoontje, schoenen, laarzen, slippers, de maat klopt altijd en het meetsysteem is super handig om te hebben met als maar groeiende kindervoetjes...

Snelle levering en de schoenen zagen er top uitgomde kwaliteit en nog mooier dan op de foto! Ga hier vaker bestellen

uitstekend

Snelle levering en snel antwoord bij vragen. Erg leuke babyslofjes!

Goede snelle service

Goede site, makkelijk bestellen, duidelijk overzicht wat nog op voorraad en een snelle levering...wat wil je nog meer :)

Snel verzonden

Snel verzonden Kind erg blij met de gratis zonnebril

Positief.

Top! Goeie schoen. Mooi en origineel. Past perfect!

Netjes en keurig op tijd en goede pas vorm

Goed en zeer tevreden

Geen slechte ervaringen.