Perfect!!

De Kids vonden de bijgeleverde tattoos geweldig. En de schoenen ook;)

Snel en gemakkelijk

Prima shop om te bestellen! En schoenen zijn echt goed. Kind loopt er goed op.

Snel besteld snel verzonden

En heel leuk dat er 2 velletjes tattoos bijzaten. Dat maakte t uitpakken echt een feestje!

Vlotte levering en goede kwaliteit

Mijn leveringen komen altijd zeer snel en zeer tevreden over de kwaliteit van de schoenen.

Mooie schoenen!

Snelle levering. Mooie kwaliteit. Maat is wel aan de grote kant.

Snelle verzending.

Snelle verzending

Snelle verzending. Product komt overeen met foto!

kwalitatieve schoenen voor de eerste stapjes

voldoet aan de verwachtte kwaliteit, enkel spijtig dat de kleur van schoentjes wat afgaat

Goede snelle service

Duidelijke communicatie, snelle levering

Echt super schoenen waren snel binnen en ze passen perfect zoontje heeft brede voeten!

Hele mooie schoenen

Snel geleverd, fijn merk, mijn dochter loopt er al jaren goed op

Snel geleverd, fijn merk, mijn dochter loopt er al jaren goed op

Goede keuze kwaliteitsschoenen

Schoenen besteld, ze werden snel geleverd. Helaas waren ze te breed maar gelukkig was het terugsturen snel geregeld.

Snel in huis

Snel besteld en snel in huis.

Slecht advies

Meetlat voor voetjes meet 2 maten kleiner dan schoenen. Meet maat 25, bestel maat 25 en ze zijn zo ruim (27 volgend diezelfde meetlat en hierin gaat ze absoluut struikelen en vallen. Klantenservice vond ze prima. Ik koop al 6 jaar kinderschoenen, en dit past echt niet goed. Oftewel schoenen vs meetlat geen goede graadmeter. Mooi merk en kwaliteit.

Mooi product, snelle levering

Heel snelle en toffe levering!

Zeker de neptattoos in de bestelling was een zéér groot succes :-).

Heel fijn om rechtstreeks te kunnen bestellen!

Wij zijn fan van Shoesme vanaf dat we schoentjes kopen voor onze kinderen, nu 5 en 7jr. Vaak is mt 35 niet leverbaar bij andere verkooppunten. Fijn dus om rechstreeks te bestellen, voor ruime keus in maat, leuke sales items en de limited editions! Voor Shoesme kijken we eigenlijk gelijk bij jullie op de website tegenwoordig.

Mijn bijna 3 jaar oude peuter draagt nu inmiddels haar vierde paar schoentjes van Shoesme. Ze vindt ze zo mooi en schijnbaar zitten ze zo lekker dat ze de eerste avond persé met haar nieuwe sneakertjes aan naar bed toe wilde.

Top schoenen

Leuke makkelijke en overzichtelijke site. Mijn kinderen zijn erg blij met un slippers en schoenen.

Alles netjes verpakt en snel bezorgd! Uitgebreid assortiment.

Goede communicatie en nette en snelle levering.

Netjes en snel.

Ook ruilen ging snel en gemakkelijk. Alles netjes verpakt en bezorgd.

Hele goede service!

Heel fijne en vriendelijke klantenservice!

Altijd goed ervaring met shoesme

Ik heb altijd goede ervaringen met shoesme

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg