Alles goed geleverd

Kwaliteitsvolle schoenen met snelle levering

Erg mooie en kwaliteitsvolle schoentjes. Een cadeautje in de doos, erg leuk! Snelle levering.

Gewéldig!!

Keurig op tijd geleverd en prachtige schoenen!! O9k even n8g gebeld over de keuze en huis te mast!!ontzettend gied geholpen erg vriendel7jk ook!!Ga zo door!!luwvw gr.yvonne.

Gewoon goed, niks op aan te merken

Levering ging heel snel, en ik had een retour die is ook goed en snel verwerkt. Weer opnieuw besteld en de schoentjes zijn geweldig! Je krijgt waar voor je geld.

Hele leuke schoentjes en correcte levering

Leuke schoentjes, zoontje (en zijn papa) zijn er weg van. Gaan gemakkelijk aan en uit. Handig hulpmiddeltje om de maat van het voetje te meten was bijgevoegd. Snelle levering.

Snel en goede service

Heel fijn, snel en communicatie top..

Uitstekend!

Snelle service! Leuke schoenen!

Mooie site, fijne schoenen

De keuzehulp voor babyschoentjes is heel fijn, goede kwaliteit schoentjes.

Nette verzorging en snelle verzending. leuk dat er sticker tattoos als cadeautje bij zaten vinden de kinderen geweldig! Omtrent de schoenen vind ik ze heel mooi alleen erg jammer dat de banaantjes op d zolen er al binnen een keer dragen af waren. Hierover wil ik nog wel contact op nemen

Snel en goede kwaliteit

Fijne producten en snelle service

Goed geregeld

Snel en leuk de extra tattoos voor de kinderen

Volledige productinfo, snelle levering

Al een aantal keer schoenen besteld via shoesme. Betrouwbare productinfo, snelle levering en afhandeling van retouren.

Snelle levering, gave kinderschoenen

De bestelling was snel geleverd, heel groot assortiment en onze dochter is weer super blij met haar nieuwe sneakers!

Super service, ook bij klachten.

Schoenen besteld die beschadigd waren. Echter vond mn dochter ze mooi en was de beschadiging niet storend. Dit doorgeven en samen zijn we tot een compromis gekomen. Super service!!

Plezier!

Zo zorgvuldig, leuk verpakt de schoentjes, echt een feestje. Voor mijn kleindochtertje (18 maanden) was er een meetkaartje bij zodat we de maat van haar voetjes kunnen nemen. De schoentjes zijn schattig en ze liep er goed op weg. De stoere schoenen voor mijn kleinzoon gaan we hem morgen geven. Ik verheug mij erop.

Top kwaliteit

Helemaal blij met de baby sneakers. Goede kwaliteit en zien er super uit!

Vlotte levering, leuke en degelijke schoenen en blije kinderen, zeker met de extra verrassing!

Top service.

Mooie kinderschoenen en snelle levering en retourafhandeling.

Goede ervaring

Super leuke schoen voor een betaalbare prijs, snel in huis!

Leuke kwalitatief goede schoenen, snelle afhandeling

Leuke meisjesschoenen, gemakkelijk te bestellen via de website. Zeer handig dat je nu je niet in de winkel kunt komen de maatinformatie gemakkelijk op de site kunt vinden en zo de voetjes thuis kunt meten. Na bestelling ook snel in huis. Zeer tevreden, zo ook mijn dochter met haar mooie nieuwe schoenen.

Goed!

Opnieuw goede kwaliteit schoenen

De omschrijving op de website is erg duidelijk waardoor de schoenen die je thuis ontvangt, goed passen. Mooie schoenen, goed materiaal en stoere kleuren.

Uitgebreide collectie Goede kwaliteit Goede communicatie Snelle service

Mooie schoenen