Uitstekend geholpen bij calamiteit!

Online op zondag een bestelling gedaan, waarna een keurig mailcontact volgde, o.a. bezorging door PostNL. Via via lazen wij, dat een busje met daarop een sticker van PostNL op dinsdag daarna bij ons in de wijk was gestolen. Ons vermoeden kwam later uit: ons pakketje zat in dat busje. Wij hebben hieromtrent Shoesme zowel telefonisch als via mail op de hoogte gebracht van het voorval. Een vriendelijke medewerkster zegde toe een dito pakketje op te zullen sturen in afwachting van nadere berichtgeving. Kort daarna werd door ons een pakketje met dezelfde bestelde inhoud ontvangen. Klasse!!

Leuke schoenen voor een mooie prijs.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Kwaliteit van de schoenen zoals altijd goed.

Mooie schoenen snelle levering.

Foto's op de site zijn duidelijk, in het echt zien ze er ook mooi en netjes uit. Snel geleverd en netjes verpakt.

Mooie schoenen en fijne klantenservice

Schoenen zijn mooi en zitten goed. Vind de verzending altijd snel, netjes ingepakt. Als er een probleem is wordt het snel opgelost door de Klantenservice.

Uitstekende service.

Prachtige, hippe schoenen. Goede kwaliteit.

Goede levering kleur schoen slecht.

Het bestellen van de schoenen ging er goed en ze werden snel geleverd. De kleur van de schoenen en de afbeelding er op zijn niet zoals op de foto. Veel minder fel gekleurd en de afbeelding is minder goed te zien. Jammer!

Goed! Duidelijke site, snelle levering. Mooie schoenen.

Snel geleverd en kwalitatief goede schoen

Top top

Top top

Gewoon goede schoenen

Goede kwaliteit schoenen en snelle levering. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Goede snelle service.

Niks op aan te merken

Vlot, correct en plezierig

De maat 33 sandaal bleek erg groot aan de voet. Makkelijk gratis retour te zenden. Geld vlot terug. Meteen maat32 besteld, de volgende dag in huis. Perfect!

Leuke kinderschoen, goede service

Dat de productie van de schoenen in Europa plaatsvindt was voor mij de reden om een bestelling te plaatsen. Wat volgde was een snelle en zorgvuldige afhandeling.

Mooie, kwaliteitsvolle schoentjes

Ben zeer tevreden over de schoentjes van Shoesme. Heb nu al het derde paar gekocht en ze zijn weer super! Goede prijs/kwaliteit!

Snelle levering, makkelijk en fijn retourneren.

Zeer prettig!

Leuke site met leuke schoenen. Bezorging en retourneren keurig verzorgd. Zeker een aanrader!

De schoentjes van mijn dochter waren heel snel bezorgd. Netjes ingepakt en ze zitten haar als gegoten :-)

Prima levering en super leuke en goeie schoentjes

Super leuke schoenen en goeie kwaliteit. Nette snelle levering

Snelle levering, stevige schoentjes handige maattabel.

Alles naar tevredenheid. Enige verbeterpunt zou een maatlijntje op het zooltje zijn. Dat helpt wel bij twijfel tussen twee maten

De schoenen zijn helemaal bevallen zoals we hadden gehoopt. We zijn er heel blij mee voor onze klein

Helemaal tevreden!

Snel geleverd, goed verpakt!

Bestelling is snel geleverd en de schoenen zaten goed verpakt.

Leuke en goede schoenen

Veel leuke schoenen om uit te kiezen. Makkelijk te bestellen en te retourneren (we hadden verschillende schoenen besteld om te passen en hebben degene die het leukste waren gehouden).

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg