Goede kwaliteit en snelle levering

Ivm de corona lockdown had ik snel andere schoenen nodig voor mijn dochter. De dag na bestelling al geleverd. Helemaal top. Ook de goed maat, en super goede kwaliteit.

Fijne webshop en snelle service.

Blij met de nieuwe gympen van mijn dochter. Super handig met een rits aan de zijkant zodat zij ze ook zelf aan en uit kan doen. Qua prijs vind ik ze wel altijd net iets te duur. Zeker omdat kinderen maar 1 seizoen met hun schoenen doen.

Geweldige schoenen!

Goede omschrijving op de site voor de juiste pasvorm en de schoenen zijn altijd geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Kwalitatief top schoenen, goede service

Zeer tevreden over de schoenen van Shoesme. Wij kopen niet anders. Kwalitatief top, houdt zich goed met al het geren, gekruid etc. De service idem. Snel geregeld met vaak een leuke extra voor de kinderen.

Top service!!!

Go banana's schoenen na 1x dragen gescheurd bij het rubber. Na contact met klantenservice kreeg ik een nieuw paar toegestuurd. Door een foutje in de order werden er per ongeluk slippers geleverd, deze mag ik houden en het juiste paar is onderweg :-) Helemaal fan van dit merk en van de super service.

Zeer positief.

Snelle verzending en prachtig produkt.

Perfecte!

Super toffe schoenen besteld. In twijfel over de maat maar op de site staat een handig stukje hoe je de juiste maat kunt opmeten. Snel geleverd! Voldoet volledig aan de verwachtingen

uitsekend

Geweldige schoenen voor ons kleinkind gekocht prima Kwaliteit prijs verhouding ! Mooie Collectie

Mooie gympies let's go bananas

Hele stoere gympen met krokodillen voor mijn beide mannen. Heel leuk dat ze kunnen twinnen! Iets breder model, maar aansnoeren kan. Stevig schoentje zoals je van shoesme verwacht

Kwaliteit kan beter

Mooie laarsjes, alleen waren de neuzen van de schoen al na 1 dag stuk :( Reactie Shoesme: Beste HJ, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat de neuzen van de laarzen naar een middagje spelen beschadigd waren. We hebben hierover goed contact gehad en hebben je een juiste oplossing geboden. We zien je graag nog een keertje terug bij Shoesme. Groetjes Chantal Nou er is tot nu toe nog geen contact opgenomen hoor!! Ik wacht af...

Hele mooie schoenen, snel geleverd en mooi verpakt.

Mnn

Jjhh

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering en ik had ook schoenen retour gestuurd. Die waren ook weer snel ontvangen en vrijwel meteen mijn geld weer terug. Verder hele fijne schoenen van goede kwaliteit!!

Prima precies zoals afgesproken.

Het artikel voldoet aan de verwachtingen.

Mooie producten en snelle levering

Schoenen binnen 2 dagen binnen. Paste niet en toen nieuwe besteld en gelijk binnen!

Mooie schoentjes supersnel geleverd

Goede kinderschoenen

Meerdere malen aangeschaft voor mijn 2 kinderen. Zijn goede schoenen, gaan makkelijk 1 seizoen mee. Daarna vaak uitgegroeid, maar kan dan nog door naar jongere broer.

Cadeau niet aanwezig

Slecht. Er wordt reclame gemaakt met het feit dat er bij iedere bestelling een cadeautje zit maar er zat helaas niks bij voor onze zoon

Echt goed geholpen

Snelle service en leuke schoenen/ kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kinderschoen van goeie kwaliteit

Snel geleverd en ingeval van retourzenden snel geld teruggestort.

Blij

Heel leuke schoenen, niet duur, maat klopt snel bezorgd!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg