Mooie en fijne schoenen die lang meegaan!

Hele mooie en functionele schoenen!

De schoenen zijn niet alleen heel mooi, maar zorgen er ook voor dat geen voetjes meer koud worden. Onze zoon (4 jaar) kan ze zelf heel makkelijk aan- en uittrekken. De bestelling verliep probleemloos en de schoenen waren na 2 dagen al bij ons thuis. Dank je wel!!

Voor zowel mijn oudste als jongste zoon afzonderlijk bij de fysieke winkel geweest, maar daar waren veel kleuren niet op voorraad. Ik heb door voorgaande wel zelf de maatmeter voor thuis besteld, want het voelde een beetje alsof ik 2x voor niks bij de winkel was (op het meten van de voetjes na). Wat me ook opviel is dat ik nu voor het eerst een sneaker heb gekocht die niet geheel van leer is van binnen, ik hoop dat dit slechts aan het model ligt en dat dit geen blijvende verandering is. Ze waren wel even duur als de variant die wel helemaal van leer is van binnen. Waarom ik altijd voor shoesme sneakers kies en niet voor de 'standaard' modemerken zoals bijv NB, is juist omdat de schoenen van shoesme van binnen van leer zijn en niet van stof en daardoor kwalitatief vele malen beter zijn. Ik ben tot nu toe (ik denk nu 8e paar sneakers gekocht) heel tevreden over de sneakers van shoesme.

3x Top

1: eenvoudig te bestellen 2: snel in huis 3: ruimenkeuze aan schoenen 3x Top dus!

Super, erg tevreden!

Jaren in een schoenenwinkel gewerkt en altijd fan geweest van dit merk. Goede schoenen die er leuk uitzien en voor een okΓ© prijs.

Hele fijne schoenen en giede service.

Mooie schoenen, fijne kwaliteit en prijs

Mijn dochter is dolgelukkig met haar mooie nieuwe schoenen met lampjes erin. Ze zijn van stevige kwaliteit, makkelijk aan en uit te trekken met de elastische veters en het klitteband en werden bovendien netjes en snel bezorgd.

Al meerdere keren schoenen voor kleinkinderen besteld omdat ze gewoon perfect passen en lopen voor die kleine voetjes

Kwaliteit en kwantiteit

Snelle levering, en de schoenen zijn van top kwaliteit. Een paar heeft mijn dochter letterlijk dagelijks gedragen voor een jaar(!) lang en her is gewoon niet te zien. Super kwaliteit leer, ik wil nooit meer anders.

Heel fijne schoenen, soepele zool

Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe Chelsea boots van Shoesme. De zool is heerlijk soepel en de schoen is comfortabel. Ze wil de schoenen elke dag aan.

Fijne schoen, snelle bezorging

Top merk

Ik koop altijd shoes me schoenen voor mijn dochter, heel fijn merk en hele leuke modelletjes :).

Echt super!

Super leuke schoenen! Wij hebben de donkerbruine. Helemaal de kleur van nu. De schoentjes zijn ook perfect voor de afwikkeling van de voetjes.

Perfect!

Altijd super fijne en goede schoenen! Zeer tevreden over Shoesme.

Heerlijk makkelijke en stevige schoenen

Ik koop alleen maar Shoesme schoenen voor ons zoontje, en ook deze stellen niet teleur. Ze zijn goed stevig, kunnen tegen een stootje door de kunststof neus en door het klittenband zijn lekker makkelijk aan te trekken (wat oma ook erg fijn vindt). En dan is het ook nog een stijlvolle schoen die bij praktisch elke outfit past. Het enige kleine nadeel vind ik de zwarte zool onder een donkerblauwe schoen, maar dat is een kwestie van smaak misschien.

Kwalitatief goede schoenen, goede service

Het eerste paar schoenen voor mijn dochter destijds bij Shoesme gekocht, en geen ander merk meer geprobeerd. Alle schoenen van goede kwaliteit. De klantenservice is ook goed bereikbaar en denkt mee bij vragen.

Helemaal top!

Ik kan alleen maar positief zijn over shoesme! Top bedrijf, mooi assortiment, snel en keurig verzonden.

Super fijne baby schoenen van goed kwaliteit

Het zijn wel erg prijzige schoenen maar wel dubbel en dwars het geld waard. Een van de weinig winkel die kinderschoen heeft die echt goed zijn orthopedisch gezien.

Super snelle levering

Super makkelijke en fijne website. En echt super snel geleverd! De volgende dag al gelijk in huis! Helemaal fijn! Tot nu toe hebben mijn kinderen vaak Shoesme schoenen! Ze hebben wat smalle voeten en dan zitten de schoenen gegoten bij ze! Ik raad iedereen de schenen aan!

Product naar verwachting. Neus wel snel kapot, terwijl het een schoentje is voor kinderen die nog maar net kunnen lopen. En dus ook nog regelmatig kruipen.

Hele mooie boots

Hele mooie verfijnde boots voor onze zoon gekocht en in werkelijkheid echt een plaatje

Blijven leuke schoenen

Ik koop Shoesme schoenen sinds de komst van mijn dochter. Het zijn hele fijne schoenen, genoeg keuze in kleuren en modellen en mijn dochter is er ook fan van. Het zijn wat duurdere schoenen, maar vind het belangrijk dat ze goede schoenen draagt.

Deze laarzen zijn voor ons de ideale combinatie van praktisch, warm, veilig en leuk om te dragen. Voor ouders die op zoek zijn naar winterlaarzen die echt buitenpresteren Γ©n waar kinderen blij van worden β€” deze zijn zeker een aanrader!

De schoentjes zitten als gegoten

De schoentjes zijn licht en hebben een soepele zool. Uitermate geschikt voor kleine kindjes, die nog aan het oefenen zijn met lopen.

Duidelijk informatie op de site

Goede ervaring met de schoenen van shoesme.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg