Duidelijke website en goede retour boorwwarden

Duidelijke website met maatvoering. Leuke producten en retour voorwaarden

Snelle levering en goede service

Babyschoentjes besteld die snel werden geleverd. Helaas twee verschillende maten in de doos. Heel snel opgelost door Klantenservice, een dag later had ik een nieuw paar in huis.

Goede en fijne kwaliteit en service!

Altijd goede kwaliteit schoenen! En als iets niet goed is, fijne, snelle service die je verder helpt en probleemoplossend probeert mee te denken! Top!

Schoenen veels te groot maar goede service

De maat van de schoenen valt heel groot uit en ze hebben geen ruilservice. Maar de klantenservice is goed bereikbaar en alles was snel opgelost.

Mooie schoenen, goede service

Positief

Doen we ze beloven en snelle service

Goed en snel

Leveling was goed binnen 2 dagen in huis

Mooie schoentjes!

Mooie schoentjes, me dochtertje vindt ze ook geweldig! Ook een snelle levering!

Fijne winkel, snelle levering!

Al vaker schoenen gekocht, kom graag weer eens terug! :-)

Duurzame schoenen. Snelle bezorging. Helemaal top!

Ik heb meerdere kinderen, die voorheen schoenen heel snel versleten. Schoenen van dit merk verrassen me positief wat betreft duurzaamheid. Heel blij mee!

Gemakkelijk te bestellen via website, snelle levering.

Gemakkelijk te bestellen via website, snelle levering.

Goede schoenen

Hele fijne schoenen mijn dochter van 11 maanden loopt er perfect op. Ik had alleen zwarte schoenen besteld en kreeg donker blauwe binnen dat was iets minder.

Geweldige schoenen mooie prijs super service

Hele mooie schoenen. Fijn geprijsd. En heel snel binnen. Super blij mee.

Bijzonder prijs - kwaliteit nog volgt

Levering zoals is aangegeven. Over kwaliteit is nog te wachten. Eerste indruk is inderdaad dat de kwaliteit goed is.

Mooie kwaliteit schoenen en snelle levering

Mooie kwaliteit schoenen en snelle levering

Goede kwaliteit schoenen,snelle levering

Goede kwaliteit schoenen ,perfecte pasvorm ,snelle levering,ook een rugzak bij besteld ,maar deze heeft wel een aparte geur .

Super kwaliteit

Super mooie baby schoentjes gekocht, goede kwaliteit en snel geleverd.

Snel, maar ook zeer netjes bezorgd.

Een prima eerste ervaring

Super fijne winkel

Veel keus voor eerste schoenen van een kind. Plus advies.

Mooie producten en goede service

Mooie producten en goede service

Super schoenen !

Idea voor eerste schoentjes voor je kind.

Snelle service en een retourlabel erbij, heel handig. Heb een voetmeter besteld, super handig!

Ik kon zelf aangeven wanneer ik wou dat er geleverd werd,en hier is rekening mee gehouden. Toppie!

Altijd goede service, altijd goede en mooie schoenen!

Dochter blij, ik blij :)

Mooie regenlaarsjes, dochter van 2,5 wilde ze niet meer uit doen, dus dat zegt genoeg!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg